Bebelusi de sept-oct 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

in legatura cu lasatul bb-ului: in curand va trebui sa-l las NOAPTEA cu altcineva decat mama mea - cu care a stat la botez...

Mergi la inceput

si in legatura cu cititul: nu uitati, dintre reviste, Academia mamicilor...

mai reusesc sa citesc: poezii de Blaga si romane de Rodica Ojog Brasoveanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Ana, asa e, e greu sa il lasi, insa trebuie sa ne gandim ca nu e bine ca bebe sa depinda exclusiv de mami.Incearca sa o iei pas cu pas, de ex du=te cu Stefan in vizita la soacra ta si lasa-l acolo doar o ora, cat iesi putin in oras. Vezi cum te simti, care sunt efectele asupra lui Stefan, si abia dupa aceea mai maresti intervalul. Zic si eu...

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ana, si eu vroiam sa te sfatuiesc exact cum a zis Mina. Mai bine incerci progresiv. Eu una asa consider ca este cel mai bine si pentru tine ca mama dar si pentru bb. Exact asa am facut si eu. Am inceput sa plec cate 1 h, dupa care am marit intervalul. Acum le las si pe mama si pe soacra mea sa stea cu bebelina exact cat sunt eu plecata la serviciu si mai stau si noaptea cu ea din cand in cand.

Ramona, felicitari pentru Lori. Vreau si eu sa zica "mama".

Pufymic, felicitari pentru Alesio si de acum sa te tii bine ca numai in picioare o sa vrea sa stea. Cel putin Alexuta mea asa face.

Danina, eu ii dau iaurtul la masa de la 18.00 - 19.00.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Ionella,scumpa,imi pare tare rau ca s-au abatut asupra ta atatea,dar...sunt trecatoate,deci inarmeaza-te cu multa rabdare...si nu te scarpina ca se lasa cu cicatrici.

Fetelor,cum mai stau bebei la ca capitolul greutate-inaltime,caci Giulia mea e bine,dar nu a prea crescut in ultimele 2 luni,adica are 69cm de la 67 in ianuaarie si are ceva peste 9 kile,adica vreo 9,200;arata bine dar in bloc mai am 2 bebite cam de varsta ei,una cu 2 zile mai mica si alta cu 3 saptamani...si ea e cea mai mica din grupa.Acu,sa fie ea sanatoasa caci e tare activa,nu mai vrea sa mearga singura ca a tras neste cazaturi in ultima saptamana...de-mi venea mie sa plang de speriata ce am fost.Dar nu s-a lasat cu semne nici una dintre cazaturi,doamne multam.Trebuie sa fug.

Mergi la inceput

MULTA SANATATE, IONELLA!sa treaca repede si sa nu lase urme!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Fetelor, in sfarsit va pot saluta si eu. Dupa ce ca dimineata nu a mers DC, acum nu mi-a mers mie netul si de la 3 de cand am venit de afara am turbat langa calculator.
Ionela, mila mi-e de tine...zau ca am trecut prin asta cand eram tot mare, ti-am zis, aveam 20 de ani. Culmea e ca tot atunci a facut si sor-mea (de fapt eu de la ea am luat-o) si tata. Pentru ca tatal meu nu a avut frati, nu stiu exact cum de nu a facut deloc bolile copilariei si el le-a facut absolut pe toate odata cu noi. Si era haiul de pe lume sa ne vezi, noi stateam in balcon pe fotlii (era vara) si baietii (prietenii nostri) ne faceau serenade sub balcon, ba chiar facusera rost de o scara de metal si o sprijineau de balcon si urcau la noi. Ce sa zic, aventuri....
Lasa ca trece....
Motivul pentru care abia asteptam sa intru este ca vroiam sa ma laud si eu cu poze noi. Cateva, cele mai importante le puteti vedea incepand deaici
Astept reactii, eu sunt in extaz. Va pup!

PS: desi eu stau toata ziua cu ea, absolut tot ce a invatat, statul in fund, datul mainii spre pupat...si altele le-a invatat cu Tony. V-am zis ca eu sunt doar stativ!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

buna seara!

voi ce stiti despre reducerea dozei de vigantol daca sta la soare?
de exemplu, daca il tin 15 minute la soare, ii dau 3 picaturi in loc de 4 - parca asa mi-a spus pediatrul...

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si cu regula de trei simpla, daca il tii o ora nu-i mai dai deloc????
Mie nu mi-a zis nimic de genul asta dr, dar o sa-l intreb. Ca stau si 2 ore afara, si daca ies de 2 ori chiar si 4 ore....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Aissa, felicitari pentru Alexandra. Alexuta mea merge de mama focului dar nu sta asa singurica in picioare. Sta singurica doar daca se tine de patut.
Si sa nu uit, seamana foarte bine cu voi

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput