Bebelusi de sept-oct 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Mai ajung si eu la net,...exact din an in paste,dar asta e,;Mai zicea cineva de citit carti...m-a facut sa rad copios.eu citesc 10-15 minute,cand ma duc la buda si o pacalesc pe maica-mea sa vada ea de cea mica.

danina,Giulia mea mananca de toate,sarmalute,supica si inclusiv mandarine.Binenteles ca laptele-i baxa,la fiecare 3-4 ore si mici gustari intre.papa cu placere iaurturile alea mici de danone,se linge pe botic.
V-am pupit pe toate si fug.
Am pus azi o gramada de pozici noi,mi-a luat mai bine de 2 ore pana s-au incarcat,dar spaer sa va amuze si pe voi.V-am pupicit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

fetelor, m-am pricopsit cu varsat de vant!!!! am crezut, initial, ca-i toxiinfectie alimentara, insa... nici gand!!!

Laura, multumesc frumos pt. urari, sa stii ca am nevoie! acuma inteleg de ce ma simteam atat de obosita si fara nici un chef!!! Sa vedem cum o sa reactioneze mititelul, ca am emotii in legatua cu asta, mai ales ca e deja marait de la dintisori!!!

timeea, cum se simte mara? se pare ca noi (eu si cu mara) dam startul la bolile copilariei!

Nina, pufymic, va multumesc pt. ajutor!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Oaw, Ionella3003, varsat de vant??!!!!!!!!!!
Ai si tu sau numai bebe? Eu nu am avut niciodata. Cat trebuie sa stati in casa?
Va urez insanatosire grabnica?

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ionela, multa sanatate si ai grija sa nu ia si Alex.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

[/quote]
Iarsi vin cu o intrebare pentru fetele care au carnet - unde se schimba carnetul de conducere? Eu trebuie sa-l schimb pentru ca il am inainte de casatorie si e pe numele vechi.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

[/quote]

La Udriste.
Ramona & Loreema
http://photos.yahoo.com/loreema24

Mergi la inceput

Naty - nici fata mea nu se ridica deloc singura. Asta e ,fiecare cu ritmul lui.
De citit, numai revistele Mami, Copilul Meu, Superbebe.
Ramona & Loreema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Tyaa, multumesc de raspuns. La fel are si Alexandra talpa de 10 cm si tot la 11,5 ma gandeam. Mersi mult.

Ionela...nasol. Cu varsatul de vant parca 3 saptamani se sta in casa. Eu l-am facut la 20 de ani, eram studenta. Daca are si bebe trebuie sa ai mare grija cu scarpinatul, dar sunt sigura ca stii asta deja.

Anne, chiar la sarmalute ati ajuns? Banuiesc ca doar i-ai dat sa guste...

loreema, multumim de lamurirea cu permisul.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Danina - fructe , eu i-am dat si pere, kiwi si caut mango dar nu am gasit inca.

Ramona & Loreema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

multumim pt urarile de sanatate!!

Slava Domnului, Alex inca nu are... vom vedea mai incolo... Cam asa, vreo 3 sapt nu mai ies din casa...... Dar, ca sa privim si partea buna a lucrurilor, o sa stau mai mult pe forum, o sacitesc, o sa ma apuc de invatat ca tot vine sesiunea...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare!

Eu am renuntat sa o mai caut pe Mara in gurita si sa dau vina pe dinti cand e maraita...doara dintii ies de la 6 la 12 luni, noi o sa confirmam ca ies si la 13:)

Ionela, Mara-i bine, merci de intrebare... multa santate si tie si la puiut... tare ai sanse sa-i dai boala, pe de o parte-i bine ca cica cand sunt mici fac forme usoare... eu am facut cand eram foarte mica si cica am avut 3 bubite.

Mai da va mananca bine de tot copii... eu pot sa spun ca toate mesele dintr-o zi daca fac un borcanel. Branzica nu prea se da in vant, cerealele care erau preferate acum o vreme se pare ca au intrat intr-un con de umbra.... Trebuie sa-i mai schimb meniul ca nu prea o mai incanta nimic.

De alaltaieri se prinde de mainile mele si se ridica in picioare, de mers taras nici vorba:) E tare incantata de achizitaia ei, ar dta in picioruse toata ziulica.

Cam care este programul de somn al bb-lusilor pe parcursul zilei?( cu tot cu somnul de la plimbareli?)

Numai bine, copii cuminti, mancaciosi si sanantosi,

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput