HPV Papiloma virus

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Rox, mersi mult de tot, cred ca era vb de IDS Laboratories, am cautat pe site-ul lor si am vazut ca 'se lauda' ca sunt primii care fac analiza HPV.
Oricum, poti sa-mi spui cat a costat analiza? Banuiam ca dureaza mult rezultatul... o sa o fac cat de curand!

Multumesc!

Mergi la inceput

Elenya, scuze, acum am vazut mesajul tau (ce ciudat, ora la care ai postat tu a fost inainte de a posta eu, si totusi mesajul nu l-am vazut )

Mersi mult, banuiam eu ca nu se poate detecta acest virus printr-o simpla 'vizualizare', mai ales ca nu se vede nimic pe vulva, parca si acum imi rasuna in cap cuvintele dr. atunci cand am protestat eu ca am facut PAP si a iesit f. bine: "puteti merge si la dermatolog, o sa va confirme ca este HPV"

Tu lucrezi la Sanador? Ca am auzit lucruri bune despre ei, din pacate n-am putut intra pe site-ul lor sa aflu mai multe amanunte, este in constructie sau cam asa ceva... poti sa-mi spui si mie cum se numeste analiza asta de determinare HPV la sanador si cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Scuze fiindca revin cu o intrebare nestiutoare... deci daca am virusul in organism e periculos sa raman insarcinata? (pt bebe) Si atunci am fost doar norocoasa ca bebele meu e ff sanatos ??? Mie - repet - mi-au disparut condiloamele "in varsta" de vreo 2 ani imediat cum am ramas insarcinata si fara nici un tratament. Si dr mea imi zicea la inceputul sarcinii ca nu e nici o problema cat timp sunt mici si parca stia ca vor disparea, desi se cam inmultisera in ultima vreme... Sau a fost doar o intamplare fericita oare?

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Da, nu stiu ce s-a intamplat, mi s-a parut si mie ceva in neregula.
Scuze, dar sunt la servici si intru si eu asa.. "printre picaturi" :)
Pupici

Mihaela

Mergi la inceput

Sunt la servici si ma uit la bebici.. (of :( cand o sa ma pot uita si la al meu )
Avalon o sa-ti raspund si pt HPV, nu stiu preturile pe de rost si nu am timp acu sa verific.
Scuze ca te fac sa astepti, dar azi iti spun.
Pupici

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Avalon uite (nu stiu dc o sa-ti placa ce citesti, ma refer la preturi): Analiza se numeste Tipaj viral HPV si se poate face pt virusii cu risc oncogen (costa in jur de 2200.000) sau pt toate tipurile de virus si este mai mult :( (aproximativ 4.400.000).

Stiu ca preturile nu sunt mici, nu stiu cum sunt in alte locuri, dar stiu ca Sanadorul lucreaza pe kituri din strainatate si cu biologii de la Institutul de depistare a cancerului genito-mamar (sper ca nu gresesc, parca asa se numeste), despre care am auzit ca-s foarte buni.

Cat despre site, intr-adevar este in constructie, speram sa fie gata cat mai curand (Hai ca raspund din 2 in 14).

Succes fetele si fruntea sus!! Va veni BB si la noi (eu vorbesc , care ieri am plans toata ziua si am avut asa o stare.. de nu-mi mai ardea de nimic) Dar azi sunt mai optimista :)
Pupici

Mergi la inceput

Elenya, ma asteptam la 'scorul' asta, nu e o surpriza pt. mine, dar inteleg ca asta este analiza de tipaj viral, adica prin asta se stabileste tipul de virus pe care il ai, pe mine m-ar fi interesat sa fac analiza de depistare a HPV, iar daca am acest virus (pt ca eu am indoieli, deoarece n-am nici o manifestare), sigur ca voi face si analiza de tipaj. Exista asa ceva la Sanador, si cam cat dureaza rezultatul? Banuiesc cateva saptamani... Multumesc mult de tot...

Inteleg foarte bine prin ce treci, am trecut si eu prin 'furcile iadului', uneori imi dadeau lacrimile la servici, trebuia sa ies din birou... dar trebuie sa fim optimiste... nu avem de ales, decat sa speram...

Mergi la inceput

Ce fac fetele frumoasele?
Pai infectia cu Papiloma virus iese la Citologia Babes-Papanicolau (din secretie vaginala) din cate stiu eu. Si mai este si colposcopia..
La noi Citologia BP costa in jur de 850.000 (2 lame, iar o singura lama la jumatate) si dureaza cam 10-14 zile lucratoare.

Mergi la inceput

Deci trebuie sa fac intai PAP. Ce inseamna 2 lame si ce inseamna una singura? Eu am facut Pap la sfarsitul anului trecut la Medicover si a iesit f.bine.

Mersi mult , Elenya!

Mergi la inceput

Pup fetele!
Avalon de obicei se iau 2 lame. Una singura se recolteaza de obicei pt pacientele care au o menopauza instalata mai "inainte de vreme" sau sunt gravide ori au o hipertrofie si nu se poate intra cu periuta asa cum trebuie pe col.

Mergi la inceput