HPV Papiloma virus

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Avalon, nu stiu daca iti mai foloseste mesajul meu, dar tot zic.
I Este ceva f intalnit din cate stiu.
Eu am avut si initial mi-a zis ca se transmite sexual, ceea ce m-a speriat fiindca eu nu "facusem" nimic decat cu sotul meu. Acum stiu ca se poate lua f usor si nu doar prin contact sexual.
II Eu am avut vreun an si ceva condiloame si nu m-am tratat cu nimic fiindca auzisem ca trebuie sa gasesc un dr care sa-mi dea direct cu Podofilina,apoi am amanat pana am ramas insarcinata.
III In timpul sarcinii mi-au trecut complet si n-au mai aparut, starea latenta in care sunt acum insa stiu ca poate duce la recidivarea lor in cazul scaderii imunitatii organismului.
Sanatate si bafta!

Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Adi, iti multumesc mult, nu stiu cum sunt medicii la voi, dar aici... dr. care mi-a spus ca am virusul ar fi vrut sa treaca direct la cauterizare, si... mi-a fost cam frica, mai ales ca eu personal nu sunt sigura 100% ca despre asta este vorba... Si chiar daca ar fi asa, aleg aplicarea de condyline (sper sa gasesc in farmacie).

Andora, bineainteles ca imi foloseste mesajul tau! Iti multumesc, de asemenea! Asa a zis si dr., ca 90% dintre noi avem virusul, dar poate fi in stare latenta, deci se manifesta numai pe fondul unei imunitati mai scazute. Sper sa raman si eu gravida curand si sa scap de problema!

Sanatate, si va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Cum arata condiloamele provocate de virusul Papiloma?

• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)

http://community.webshots.com/user/ingridmavru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by rosa sinensis

Cum arata condiloamele provocate de virusul Papiloma?

O cautare pe Google dupa genital HPV pictures o sa te lamureasca.

Daca nu gasesti, spune si te ajut sa le cauti.

Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Eu sunt posesoare de HPV, daca pot sa spun asa si nu mi-a fost nici pe de parte atat de usor sa ma descurc cu el. Nu stiu daca majoritatea dintre voi vorbiti din carti sau din experienta.
In primul rand la inceput m-am lovit de vreo 2 doctori care tot sustineau ca daca nu vad ei condiloamele atunci nu exista. Deci reiesea ca eu sunt nebuna la cap. In acelasi timp, prietenului meu ii tot apareau in ciuda oricarui tratament prescris (condilyne, podofilina, etc) nici macar tratamentele de crestere a imunitatii nu au avut nici un rezultat.
Eu am continuat sa fac teste si sa vad tot felul de medici. Nu a reiesit ca as avea HPV la testele de secretie. Asta a reiesit numai dupa ce am facut testul Papanicolau (apropo, condiloamele netratate afecteaza colul si pot duce la cancer de col sau la sterilitate). Intr-un final am ajuns la clinica MICOMI la doctorita Badea si in final am rezulvat problema. Condiloamele erau microscopice, (am inteles ca totusi am o imunitate destul de buna ce nu a permis dezvoltarea lor) si nu s-au vazut decat in urma unei colposcopii.
Nu cred ca problema trebuie tratata atat de simplu iar in ceea ce priveste tratamentul acasa puteti sa uitati de asta. Nu numai ca nu aveti sanse sa le depistati pe toate, dar exista si riscul de a va produce arsuri daca nu utilizati concentratia potrivita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_vasilief spune:

va rog mult de tot...cine stie adresa, nr de telefon al acestei clinici MICOMI...????

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by saddie

Eu sunt posesoare de HPV, daca pot sa spun asa si nu mi-a fost nici pe de parte atat de usor sa ma descurc cu el. Nu stiu daca majoritatea dintre voi vorbiti din carti sau din experienta.
In primul rand la inceput m-am lovit de vreo 2 doctori care tot sustineau ca daca nu vad ei condiloamele atunci nu exista. Deci reiesea ca eu sunt nebuna la cap. In acelasi timp, prietenului meu ii tot apareau in ciuda oricarui tratament prescris (condilyne, podofilina, etc) nici macar tratamentele de crestere a imunitatii nu au avut nici un rezultat.
Eu am continuat sa fac teste si sa vad tot felul de medici. Nu a reiesit ca as avea HPV la testele de secretie. Asta a reiesit numai dupa ce am facut testul Papanicolau (apropo, condiloamele netratate afecteaza colul si pot duce la cancer de col sau la sterilitate). Intr-un final am ajuns la clinica MICOMI la doctorita Badea si in final am rezulvat problema. Condiloamele erau microscopice, (am inteles ca totusi am o imunitate destul de buna ce nu a permis dezvoltarea lor) si nu s-au vazut decat in urma unei colposcopii.
Nu cred ca problema trebuie tratata atat de simplu iar in ceea ce priveste tratamentul acasa puteti sa uitati de asta. Nu numai ca nu aveti sanse sa le depistati pe toate, dar exista si riscul de a va produce arsuri daca nu utilizati concentratia potrivita.

In primul rand, condiloamele nu dau cancer de col, ci anumite tipuri ale virusului sunt maligne, de aceea se testeaza pentru incadrarea lor in grupe de risc si tratament adecvat. Cel mai adesea, condiloamele "normale" nu sunt date de un tip HPV cancerigen.

In al doilea rand, un examen al secretiei de col, colposcopie si un examen ginecologic amanuntit TREBUIE facut cel putin 1 data pe an. In cazul in care ai HPV la activ, aceste examene se fac o data la 6 LUNI!!!

Nici una din substantele de tratament a condiloamelor NU se elibereaza FARA prescriptie medicala, deci daca pacienta/-tul urmeaza minimul de instructiuni date de medic si de prospectul medicamentului nu vor fi probleme. Daaar, condiloamele Trebuie tratate, altfel riscati sa se inmulteasca sau, virusul fiind activ, il transmiteti mai departe partenerului, el voua inapoi si tot asa, si riscati sa faceti tratament degeaba...

Si da, e foarte important sa gasesti un medic bun care sa stie sa puna un diagnostic corect, sa faca analize amanuntite, sa stie cum sa inceapa un tratament, cand sa renunte la el si sa dea un altul...

Repet, podofilina e cam slaba, nu da intotdeauna rezultate, chiar nici in cazul condiloamelor razlete. De aceea am sugerat Condyline pentru condiloamele exterioare (vulvare) (bineinteles, in consultatie cu medicul, nu asa, dupa ureche). In cazul condiloamelor cervicale sau vaginale tratamentul trebuie aplicat de catre pesoane de specialitate (medic sau asistenta) pana la disparitia acestora.

Va doresc sanatate. Adi

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmen_vasilief

va rog mult de tot...cine stie adresa, nr de telefon al acestei clinici MICOMI...????

MICOMI S.R.L.
CLINICI SI CENTRE MEDICALE - GINECOLOGIE

BUCURESTI SECTOR 6
STR. ALIZEULUI, Nr. 44A
Telefon: 0788/143932 sau 021/2127102
Adresa web http://www.micomi.ro
E-Mail contact asf@pcnet.ro

Sanatate, Adi

Mergi la inceput

Fetele cu HPV, cum va merge tratamentul???

Haideti cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

Fetele cu HPV, cum va merge tratamentul???

Haideti cu vesti bune

Fara sa am intentia explicita de a fi acra, acida, etc. Intrebarea asta vine ca un sut intr-un dos plin de hemoroizi

Mergi la inceput