Hai sa inventam
Raspunsuri - Pagina 15
Irimell spune:
Nu sint chiar sigura ca asa e, dar m-am gindit la zeita Isis a carei reprezentare variaza de la infatisarea unei vaci pina la femeie purtind pe cap coarne de vaca...
floricele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
Irimell spune:
Aaaaa, daca Isis e vacutza, atunci sotul ei Osiris e boul...Apis!
PS: dar e alb, nu e negru...
floricele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
Irimell spune:
Pfiuuu, ma trecusera sudorile...
Definitia: care ceresti...
Irimell spune:
A, da?...sorry, n-am fost atenta. Sint 4 litere:
_ _ _ _
Adela99 spune:
asta imi aminteste de www.poster-und-kunstdrucke.de/images/product-pics/artist/raffael_l/raffael_l_die_vision_des_ezechiel.jpg" target="_blank">Ezechiel si carul heruvimilor
Irimell spune:
Hai sa le amestecam...
A fost demult un film romanesc cu Florina Cercel al carui titlu continea si definitia noastra...