Aspirante optimiste (132)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mirela ,cat de mare e fiola de ser , ca n-ar trebui sa fie mai mare decat sticluta cu praf? La sticluta cu ser cat fiola de praf se punea tot serul si se dizolva praful si dupa ai se facea injectia. Dar asa daca e mare habar nu am Nu cumva ti-a incurcat farmacista fiolele de ser, ti-o fi dat altceva ?

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Inseamna ca o fi terminat cu Androix.O sa-l sun luni, ca sa-i mearga bine toata saptamana, ca io sunt stresul care-i mai lipsea

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

dana, da..tocmai l-am sunat pe T si mi-a zis ca tampita de la farmacie mi-a dat altceva si s-a dus sotu' sa o bata ca initial imi daduse numai praful si eu am intrebat-o cum si-ar face ea chestia aia si foarte mirata s-a uitat la mine si a zis "doriti se ser????"...ehh..aici vorbim de Sensiblu...
asa ca l-am sunat pe dr si m-am lamurit.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobociu spune:

Salut "clubul" aspirantelor si va cer perisiunea sa devin ebra....la coada listei
Desi a fost greu si inca nu-i vine sa cred..-a hotarat ca e tipul sa a un bebe ...si -a gandit ca -ar ajuta sa vorbesc cu cineve despre toate astea...

Sa aveti toate o zi buna!

adalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

A nascut Androix

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetele, am o veste mare.

Androixa a nascut acum 10 minute. Bebe e bine, dar cand am vorbit cu ea nici nu apucase sa intrebe cate kilograme a avut.

Sa-ti traiasac puiu', Andreea si voi cu el.

Sunt asa emotionata.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

ANDROIXOO, FELICITARI, SA ITI TRAISCA PUIUTUL SI SA-I DEA DUMNEZEU MULT, MULT NOROC IN VIATA SI SANATATE!

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Bobociu, bine ai venit la DC si sper sa devii cat de repede

If hope were not, heart would break.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Georgiana, brasoveanca mea scumpa....mai bea mama o cafea pe ziua de azi ca nu am facut referire la tine, zicea Tumpi ca ne da o veste care nu stie daca o sa ne intristeze sau o sa ne bucure, era vorba de faptul ca naste Androix....te pup si fuguta la cafeluta!
ANDROIX FELICITARI!!! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL!!! SA FITI SANATOSI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Felicitari pentru Androix si sa fie BB sanatos!

Bobociu, bine-ai venit printre noi si dupa cum se spune pe aici : "Sedere cat mai scurta!"si repede sa treci la Gravidutze.

Dana, ma bucur ca te mai vad, am revenit si eu de curand; ai dreptate,vremea de aici e asa frumoasa, ca ma face sa gandesc optimist.

Andreea

Mergi la inceput