Aspirante optimiste (132)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata optimiste,
obs ca va e frica de ziua de azi si ati lasat sa ajunga cap. asta pe pg a doua.

O zi buna si un inceput de we excelent.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutelor!
Iar ati disparut toate?
Tumpilica, de ce trebuie sa ne fie frica de ziua de azi? Trebuie sa se intample ceva si eu nu stiu?
Arditule mama, luna asta am ratat-o ca au sosit musafirii.
Va pupic dulce de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Georgiana, azi nu e nimic rau, doar ca ma gandeam ca sunteti superstitioase ca e 13.
Vreau sa va dau o veste, poate o sa va intristeze, poate o sa va bucure, nu stiu, dar simt nevoia sa va spun si voua, fiinca ma simt f bine.

Androixa este la spital si in curand isi va tine puiutul in brate.
Haide Andreea, suntem alaturi de tine.

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Tumpilica, draguta, sa stii ca nu stiu ce ar putea sa se mai intample azi, chiar daca e 13, ca ceea ce era mai rau s-a intamplat de la inceputul anului, asa ca nu ma mai mira nimic.
Am citi si eu de Androixa.
ANDROIXA FII BARBATA! SI NASTERE USOARA!

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

avea Androix un stres ca pleaca T joi..acum..se pare ca iese cum vrea ea. tinem pumnii!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

In nici un caz nu cred ca poate intrista pe cineva vestea ca se naste un copil!
Androix, nastere usoara! Baietel sanatos cu mamica curajoasa!

Mergi la inceput

fetele, are ceva daca imi fac pregnylul singura? cine a mai facut..ati fost pana la spital sa-l faceti?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Lachi, sa stii ca nu m-a intristat vestea despre Androix, Din contra, ma bucut din tot sufletul pentru si chiar ii tin pumnii.
Daca s-a inteles altceva din mesajul meu, imi cer scuze (la partea cu tristetea, eu ma referam la ziua de 13).

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Salutare de la mare !!
Azi e frumos afara asa ca m-am hotarat sa scriu si eu, daca era urat nu mai scriam ca ma apuca depresia..
Eu sunt in ziua 25 si cred ca ma navalesc in scurt timp rushii si ma gandeam sa-l sun pe doctor sa-l intreb unde sa ma duc sa fac si histeroscopia aia, ca-mi sta pe creer.Acum vad ca si pleaca de joi, asa ca am sa-l sun luni sa-l intreb, nu-l sun azi ca-i ocupat cu nastera bebitului lui Androix. Si ca veni vorba de bebitul ei sa-i traiasca si sa fie sanatos si cumintel!!

Va pupic pe toate

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

dana, acum vin eu de la el. era foarte obosit.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput