electrostimulare: efecte negative?

electrostimulare: efecte negative? | Autor: Ana_Alx

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
Am citit despre Silhouette, am vazut ca unele din voi ati fost si sunteti multumite. E tentant, normal, dar ma gandesc: nu exista efecte negative? Nu ca stiu eu ceva despre, dar asa's eu, mai precauta... Stiti ceva despre posibile efecte nasoale (sa nu fie cancerigen, sa nu iti afecteze pielea, ma trezec dupa cateva luni de la tratament ca imi atarna carnea pe mine, sau ca imi apar cine stie ce noduli pe sub piele ...chestii din astea)?... Ce fac aia acolo? Te prajesc ?...
nu credeti ca sunt o ciudata... ma gandesc si eu sa nu imi faca rau... ca pana la urma mai bine grasa si sanatoasa, decat cu alte probleme .
merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Da click mai jos:

ce stiti despre eletrostimulare?
E periculoasa electrostimularea??
Celulita - stimulare electrica. Rezultate?

Intr-adevar mai bine grasa si sanatoasa, dar poti sa fii sanatoasa si nu grasa, cu un regim adecvat, fara electrostimulare.
Totul e sa ai vointa.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emi si mami spune:

Eu am facut de 2 ori si de fiecare data am slabit cate 6-7 kg.
Sunt perfect sanatoasa acum, n-am nici o problema.
Daca ti-e frica de electrostimulare, de ce nu incerci chestia cu mesele de fitness pasiv?

http://www.slenderyou.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

nu vad ce efecte negative poate avea electrostimularea...e adevarat ca sunt unele contraindicatii iar daca te regasesti pe acolo nu te apuci de electrostimulare..nu doare,e chiar placuta...ca un masaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

0.Efecte ascunse nu stiu sa existe.
1.vizibil poate afecta fibra musculara
2.vizibil poate produce vanatai
3.vizibil poate afecta epiderma pe locul unde au fost aplicati electrozii
4.electrozii plasati in apropiere, pot misca un sterilet, atentie pentru purtatoare
5.stimulul transmis nu trebuie sa fie dureros, daca e dureros poate afecta fibra musculara
6.activeaza circulatia sangelui si are contraindicatii pentru femeile care alapteaza/sunt insarcinate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Eu iti spun ce mi s-a intamplat concret: pe langa slabire, vizibila de altfel (asta acum cativa ani, ca intre timp s-a pus la loc) mi s-au spart ceva capilare in locul unde s-au aplicat electrozii (pt ca sunt predispusa oricum)...

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput