Copilasi martie-aprilie 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
Claudelu spune:
Ma mai cunoasteti??
Oare cum de am scapat nebatuta???
Am motivare, pe cuvant de pioner
Sambata cand vorbeam si ma laudam cu muncesc din greu, mi-a cazut netu, brusc si dintr-o data...au venit baietii mei acasa si ca sa pot sa-mi continui treaba linistita si fara sa-i am pe ei in picioarele mele, i-am culcat....pe la 15.30 suna sora mea sa ne cheme cu ei la tara, undeva la vreo 150-200 kg...trezesc familionu, Clau cam stramba din nas, dar cand m-a vazut ce bucuroasa pregateam eu tot n-a mai comentat...asa ca intr-o ora am fost gata cu tot, si plecati...pe drum Raul a fost tare tacut, tusea din cand in cand...sora mea tot ma intreba ce are, eu zic o fi de la dinti...ea nu si nu ca la Raul ii e rau...eu "taci ma, ca lui ii place in masina"...la un moment dat il ridic mai bine in fund (inca tot cu scoica ne omoram) si suprize surpirze...lui Raul intradevar ii era rau, ca a vomat tot ce mancase sambata si binenteles ca pe mine Noroc ca mai aveam vreo 10 min pana sa ajungem la verii nostri...ajunsi acolo, dai spala pruncu, spalate pe tine...distractie maxima.
Prima lui vizita la ei a fost aceasta...primul impact cu casa si cu fetele lor de am crezut ca trebuie sa ne intoarcem la Arad A plans incontinuu vreo 30 min...apoi incet incet s-a imprietenit cu toti, cu nepotelu meu in special A fost super bine, singurul lucru nasol a fost ca desi am plecat cu carne de mici si gratare nu am putut sa le facem (vroiam la padure) pentru duminica toata ziua a plouat cu galeata
Duminica am ajuns fff tarziu acasa, n-am mai avut probleme cu Raul, ba a si adormit imediat dupa ce am iesit din curte
Iar de cand am venit acasa m-a lovit o lene ingrozitoare, nici macar nu m-am asezat la calculator, l-am deschis si l-am inchis, atata tot
Am vazut ca m-ati dat disparuta si de aceea am intrat...aa, si pentru ca imi era tare dor de voi!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
...aa, si pentru ca imi era tare dor de voi!
Martie Aprilie 2004
Deci doar de aceea ? Doar credeai ca ne este dor de tine ? Nu erai sigura ? Rusinica !
Noua ne este intotdeauna dor de tine ! ( da' te iertam pentru ca meritai si tu sa te distrezi putin )
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Claudelu spune:
Laura,
Mai sa sti ca mi-a priit iesirea asta, ba e grav acum ca am prins gustu
Martie Aprilie 2004
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
[font=Comic Sans MS]
....pe la 15.30 suna sora mea sa ne cheme cu ei la tara, undeva la vreo 150-200 kg...
[b]Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie [navy]Aprilie 2004
Cam slabutza tara asat a voastra, doar 150-200kg
Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)
LauraFlo spune:
Am uitat sa va dau un alt exemplu de cat de denaturata sunt, a se citi mama denaturata.
Duminica ma hlizeam eu cu fiicamea prin pat, ne gadileam , ne rostogoleam, ma rog stiti voi cum se joaca mamele cu propriile odrasle. Si cum spuneam, ma hlizeam cu fiicamea si ...deodata ii vad maxilarul de sus...Stupoare : ambii canini iesit binisor , iar primele maselute iesite pe jumatate. Ca sa intelegeti , cand ma laudam cu maselele fiicamii ma refeream la cele de jos ca ...la ele aveam acces.
Asa ca iubitelor fiiica mea are in dotare acum: 8 dinti, 3 canini si 3 maselute ( premolari parca se numesc ).
Dupa ce i-am descoperit comoara din gurita ei ( pentru care nu dormim noi de prin decembrie ) a stat panarama mica la scobit in gura, ca pana atunci nici n-o putem sterge daramite s-o controlez de dinti !Probabil ca sa se laude !
Deci de aceea va ziceam ca sunt mama denaturata: habar n-aveam ce bogata ( in dinti ) era fiica mea
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Claudelu spune:
subtirica rau de tot
Auzi Mickyyy ca tot esti pe baricade, eu te-as sfatui sa stai pe curu tau acasa...ca se zice ca a doua nastere vine mai repede decat ar fi normal...si cu contractiile astea de dimineata nu-i de gluma, poate se pregateste uteru de cvea surpirza...asa ca mai bine stai acasa...
TU sa nu cumva sa nasti si sa nu ne trimiti vreun sms...mai ai lista?? ca daca nu ti-o trimit io pe mail!
Si inca ceva, am vazut ca ai anuntat aparitia unor dinti (FELICITARI)...te rog spune-mi numarul, ca sa modific lista, nu de alta dar mi-e lene sa ma uit in urma
Martie Aprilie 2004