Copilasi din Aprilie 2003 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Bine ai revenit Ariel si ma bucura ca Alexuta este bine.
Ai vazut ca daca nu iti pierzi speranta,vine si Soarele pe strada ta,uite ca s-a rezolvat cu job-ul.
Ii doresc multa sanatate fratelui tau si sper ca intr-o zi sa se faca bine!

Capul sus si pieptul inainte,asa cum zice seful meu,caci viata are multe urcusuri si coborasuri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Bine ai venit ariel! alexuta vad ca a facut progrese mari si tu la fel...ma bucur ca sunteti bine, multa sanatate tuturor.

http://community.webshots.com/user/lilib72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si eu sa va pup in fuga...efectiv nu am mai avut timp sa intru si se pare ca iar voi avea o saptamana taaare grea...mesterim prin casa si tre sa stau dupa fundul oamenilor, casa e cu susu'n jos si io cu nervii-n pioneze...
Sper sa mai apuc sa intru...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tash spune:

Fetele, bine v-am regasit!
Am intrat in concediu!!!Asa ca voi avea acum mai mult timp la dispozitie sa va scriu si eu. De mers in concediu, vom merge probabil de-abia prin august, cand are si sotul meu. Pana atunci, mergem la tara, la casa de vacanta a lui buni, incepand cu 15 iulie, aproape o luna, unde sper sa o dezobisnuiesc si eu pe Nicole sa mai poarte pampers. Am de gand sa o las cat mai mult timp fara, sa simta ca nu-i placut sa faci pipi decat la olita.
Plus ca vom face si o "cura" de lapte natural, de la o vecina de incredere, de la care am luat si anul trecut, cand am trecut-o pe Nicole pe lapte de vaca.
Despre concediu, ce va pot spune, anul trecut am fost la munte, la Caciulata, la hotel Oltul, unde noi am stat si in perioada lunii de miere, si am fost foarte incantati atunci, insa cu Nicole am avut anul trecut numai suparari in privinta mancarii.I-am dat mancare de la restaurant de acolo, si a facut o "frumusete" de alergie pe piele, care i-a trecut cu greu de-abia dupa o luna!!! Din cauza asta spuneam in mesajul anterior ca nu m-as mai "risca" sa merg la hotel, pt. ca sunt patita! Prefer sa merg in gazda, sa gatesc eu, dar sa am sufletul impacat ca mi-e copilul sanatos!Nu stiti pe cineva la mare care inchiriaza, si sa aiba si bucatarie? Daca ma puteti ajuta, va rog sa-mi scrieti pe micromania@yahoo.com. Va multumesc anticipat!
Ariel, voi stati prin Pantelimon, cumva? Am vazut pozele voastre, si parcul in care erati, mi s-a parut a fi Morarilor. Daca da, suntem vecine! Poate ne intalnim cu piticii!
Voi cum va descurcati cu somnul, acum, vara? Nicole ne-a "terminat" efectiv, de cand a venit vara, daca doarme o ora dupa amiaza, apoi pana la 12-1 noaptea, nu-i chip sa adoarma!
De "tzutzu" ( suzeta) nu scapam nici noi, cu nici un chip, la culcare e obligatorie, altfel nu se poate! Mai rau e ca in parc, unde vede la copii mai mici, prin carucior vreo suzeta, se repede sa o ia!!!!
Va sarutam cu drag, si asteptam vesti de la voi, noi inca asteptam data interviului si ne "coacem" de nerabdare!

Sans toi les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tash spune:

Fetele, cum se poate face sa o includeti si pe Nicole a mea in Clubul copiilor de aprilie 2003?
Daca se poate, iata datele ei: Oana-Nicoleta, nascuta pe 14 aprilie 2003 ( berbecuta).
La turta, pe data de 17 aprilie 2004, am ales asa: 1) painea 2) cartea si rujul 3) banii.
Si inca ceva: cum pot sa fac si eu album cu pozele lui Nico?

Multumesc anticipat, pupici

Sans toi les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Bine ai revenit Andreea,nici nu vreau sa-mi imaginez ce e la tine acasa,dar asa e, nu ai ce sa faci,va trebui sa treci si peste astea.
Sper sa te eliberezi cat mai repede ca sa mai dai si pe la forum,caci esti datoare cu pozele de la Mare de 1 Mai.
Pupici lui Vladut cel motorizat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Andreea ca sa te mai linistesti sa stii ca nu esti singura in aceasta situatie eu am inceput de ieri insa la mine este mai usor pt. nu locuiesc deocamdata unde este santierul dar trebuie sa stau mai tot timpul pe acolo.
tash si eu locuiesc deocamdata in pantelimon (langa Biserica Capra);
Daria face progrese cu olita, ziua sta fara pamp. doar noaptea il punem.

http://community.webshots.com/user/lilib72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Dragele mele, am avut 2 zile de cosmar... acu m-am linistit. Hai sa va povestesc prin ce am trecut. Alaltaieri dimineata, eram in camera Ioanei si montam impreuna un dulap nou pe care tocmai il cumparasem. Emi se invartea in jurul nostru si verifica/cerceta totul. La un moment dat, am realizat ca avea ceva in gura. Suna a fi un plastic tare sau metal printre dintii ei. Am intrebat-o ce are si nu a vrut sa raspunda. M-am aruncat peste ea sa ii scot afara cu forta din gura si cand am ajuns cu degetul la gura ei, a inghiti ce avea in gura . S-a inecat putin, a tusit de cateva ori si apoi si-a continuat treaba de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Eu??? Sa mor!!! Am inceput sa o intreb incetisor si frumos ce a papat. Prima data mi-a zis ca a papat o clama (de par), apoi un surub (erau destule in preajma), apoi a zis ca era o pastila, apoi o bomboana... si in final a zis ca era un sambure. M-am speriat de numa' si am bagat-o fuguta in masina si am dus-o la spital. Acolo, toata lumea s-a agitat, ne-au bagat in fata - ca cica era urgenta - si ne-a bagat urgent la x-ray. Dr. a zis ca nu e gluma daca a inghitit un surub... In 15 min. ne uitam la radiografie: NIMIC. Nu stiam ce sa mai fac? ce inghitise? ca de inghitit sigur a inghitit ceva. Dr. a zis ca ea nu crede ca e ceva periculos din moment ce nu se vede nimic la x-ray si daca ea respira normal, nu acuza dureri de burta si are scaun normal in urmatoarele zile, sa o las in pace si sa verific in kk sa vedem ce scoate. Nu va spun cum am stat la fundul ei, de parca trebuia sa faca oul de aur... Intr-un final, aseara, a "nascut" un nasture NEGRU cu 4 gauri. Cand l-am vazut mi-a venit sa pland de fericire si de multumire ca nu era ceva mai nasol sau ascutit. Un simplu nasturel din plastic ne-a facut pe toti in familie sa ne zbatem si am pus pe jar si doctori si asistenti la spital. Azi dimineata am sunat dr. si i-am spus ce era, a rasuflat si ea usurata. I-am spus ca Emi e f. obraznica, trebuie sa stau tot timpul cu ochii pe ea... si dr. a spus din nou ca e f. bine. Cica sa ma plang la ea daca e prea cuminte si prea linistita - obraznica e OK.
Iata aventura noastra...
Alte noutati nu prea avem. Continua sa faca la olita, insa mai avem si accidente - depinde ce face in perioada aia... Pampers purtam doar noaptea. Ziua folosim musamaua la somnul de dupa amiaza.
Noi am scapat de "fazeta" si de biberoane, am pus sterilizatorul in "cui" si sunt tare fericita pentru ca si eu aveam impresia ca nu voi mai scapa niciodata... A fost f. f. greu. Am plecat de acasa spre Hong Kong fara nimic la noi, exact in ideea de a termina totul cu tot riscul. A facut grozav de urat in drum spre Bangkok, imi venea sa cobor din masina si sa cumpar o suzeta de undeva, dar am fost tare. Nu a dormit in ziua aia la pranz, a adormit abia seara pe la ora 9 cu plans si cu niste mofturi de imi venea sa o mananc. Dar am rezistat. Dupa aia a mai cerut vreo 3 zile fazeta, dar s-a linistit... Acum a uitat complet. I-am spus ca am dat si suzetele si biberoanele la un bebe mic pentru ca Emi e fetita mare si e urat sa suga suzete si biberoane.
Asa ca... Tash - o idee. Nu a fost usor, dar a trecut! Si acum sunt mandra de isprava mea.
Ce mai e nou? Am facut schimbari in camera lui Emi, am mutat toate jucariile de jos din living room si acu se duce la ea in camera si se joaca. Isi mai care cate un puzzle sau o carticica la noi in dormitor sau jos, dar in general a invatat ca acolo e locul ei de joaca.
Am poze muuuuuulte si noi si sper sa le aranjez azi-maine sa le vedeti si voi.
Acu va pup si va urez tot binele din lume.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Uau, Mamamariana prin ce ati trecut!Groaznic.Si Ioana mea e foarte neastamparata.Se urca pe mobile,sare ca o maimuta si la desene se uita de pa pervaz.Camera e la parter(eu stau la casa)dar oricum.Soacra'mea e exasperata dar eu ma recunosc in copil,asa ca.....
Noi inca nu am inceput cu olita..ma gandesc cu groaza.Problema mai mare e alta..isi suge degetele si cred ca deja a inceput sa-si deformeze dintii,cum sa o dezvat?

Azi am fost la eco.Vom avea tot o fetita.E bine,totul e ok si are 260 g.

Lilib si eu am locuit tot cam pe acolo mai exact dupa Cimitirul Armenesc, in blocul cu o scoala de soferi,a fost pe acolo si o agentie imobiliara si ultima data era coafor.

Cam ata despre noi.Va pupam

Raluca si Ioana (09.04.2003) si bb mic(DPN 22.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Felicitari Raluca pentru cea de-a doua fetita. Tare e bine pentru Ioana ca va avea tot o surioara... Eu sunt o mare iubitoare de fetite si m-am bucurat nespus cand am aflat ca si Emi era sa fie tot fetita.
Aseara am adormit si nu am reusit sa pun decat vreo 2-3 poze. Acum sunt toate acolo... ne puteti vedea!
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput