Copilasi din Aprilie 2003 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Tash, vreau sa te intreb ceva. Cand ati depus voi actele? Si aveti posibilitatea sa schimbati data interviului? Intreb pentru ca una din cumnatele mele a trimis actele la Viena, insa ea lucreaza aici in Thailanda si nu stie daca poate merge la interviu chiar in ziua in care o va chema. Depinde cum ii pica aici concediul.
Va tinem pumnii... dar nu-ti fa probleme - interviul e atat de usor, incat vei rade de tine cat te-ai stresat pentru nimic.
Noi l-am trecut pe 13 iunie, si zilele astea (cred ca maine) tati trimite hartzoagele pentru viza - aici alte hartii, alti bani, alta distractie. De plecat, nu putem pleca mai devreme de iunie anul viitor, asa ca mai avem de asteptat. Atunci termin eu contractul cu scoala la care lucrez si Ioana (fata cea mare) termina clasa a 9-a.
Pupici si numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tash spune:

mamamariana, se pare ca suntem "colege"?! Eu sunt profesoara de engleza.
Actele le-am depus pe undeva pe la sfarsitul lui ianuarie, am primit confirmarea de primire a actelor prin aprilie, iar interviul trebuia sa fie prin august, insa acum sunt toti ofiterii de emigrare in concediu...asa ca ne-au programat pt. octombrie...
Nu stiu daca se poate schimba data interviului, stiu ca ei vin pt. mai multi deodata, insa cumnata ta poate sa incerce. Noi am facut toate demersurile printr-o agentie de emigrare, o sa-i intreb pe ei, daca vrei. Noi o sa facem tot posibilul sa mergem pe data data de ei, desi e de dimineata, intr-o zi lucratoare.
Felicitari pt. luarea interviului, sper sa ne intalnim cand vom fi in Canada, sa ne cunoastem. Pt. ce oras sau provincie ati optat voi?
Pupici

Sans toi les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois.

Mergi la inceput

Tash, ti-am scris pe yahoo messenger ca sa nu plictisim lumea pe aici cu problemele noastre... BTW, id-ul meu e johnmariana daca vreti sa mai conversati cu mine din cand in cand.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Tash, in octombie iti tin si eu pumnii! Bafta!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

...ma mai stie cineva ..?
Am sosit din concediu..dar ce e cel mai important, asa cum am zis mereu ca va fi in iulie, am vrut sa va arat ca sunt de cuvant...deci....baby on board !!!

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Felicitari vlada! Imi place de voi fetelor... sunteti curajoase. Mie mi-au trebuit vreo 12 ani sa ma hotarasc la al doilea.
Sarcina usoara!
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Pupici tuturor ca sa stiti ca INCA sunt prezenta.
Inca o data FELICITARI Andreea.
Si FELICITARI fetelor care au avut si au curajul de a pleca dincolo,lasand pe cei dragi aici;stiu ca e greu,dar cu siguranta merita caci copiii au mult mai multe perspective si o alta viziune despre LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tash spune:

Laura B, multumim mult! La fel si lui Cary, pt. incurajari!
Noi in primul rand pt. Nicole facem aceasta "miscare", pt. a-i oferi cat mai mult, asa cum isi doreste orice parinte pe lumea asta!
Toate cele bune pt. voi, fetele, bine ai revenit, vlada, felicitari pt. "realizare"!

Sans toi les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Felicitari ,draga Andreea!!Sarcina usoara.....fara greturi.
Cary,concediu placut..asteptam "Povestiri dintr-un alt concediu de vis.."!!
Salutic tuturor..va citesc dar de cite ori am vrut sa scriu nu stiam ce sa aleg sa va povestesc din nazdravaniile lui Alexino,care ma uimeste in fiecare zi cu expresii noi...dupa atita stress ca nu vorbeste...mi-a venit rindul.
Duminica m-a facut sa rid cu lacrimi ..statea cocotat in dormitor pe masa si striga dupa mine (care-mi savuram cu sotul, cafeluta ..si striga mama,mama ajuta-ma..eu nimic..Gabi ,Gabi,ajutooor..eu nimic..la care el disperat MAMUCAAA!!!!Tb sa precizez ca sintem la lectura "Caprei cu trei iezi ",de unde a imprumutat acest frumos cuvint.........I-am spus tatalui ca daca ma striga asa pe strada il dezmostenesc!!
Intr-o zi a sunat-o pe soacra mea de pe mobilul meu si s-a "conversat"cu ea 3 minute!!!spre marea mea disperare..statea relaxat la desene cu o mina sub cap si cu cealalata vorbind a telefon ,picior peste picior....eu fericita in bucatarie ca sta cuminte..dar nelinistita ca auzeam ca are logoree.
E tare scumpel ..si creste parca mai repede de cit as vrea....
Eu ma pot lauda ..de 20 de zile sint o ..veche soferita deja..dupa lupte seculare am intrat si eu in posesia mult rivnitului carnet.Asptept ziua cind voi avea curajul sa ma urc singura la volan !!
Pupicei tuturor.
Gabi si Alexino.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Felicitari Vlada, din tot sufletul!
I-ai spus lui Vlad? Ce reactii are?
Pentru celelalte fete, sunteti toate niste dragute, iar copilasii, nu am cuvinte!
Va doresc numai bine tuturor!

Dy

Mergi la inceput