Gradinita Voinicel din Bucuresti, ce stiti despre?
Raspunsuri
moana spune:
am auzit ca-i super ok. si cred ca s-a mai postat ceva pe aici despre ea. da-i un search p-aici.
oana
cristi_dan spune:
Multumesc, am dat searcah dar se pare ca nu merge... am cautat si gradi si nu mi-a intors nici un rezultat...de abia dupa ce am puricat forumul am gasit ceva, insa nu de bine ci ca ar fi fost o educatoare in 2003 care batea copiii.... Am o fetita de aproape 4 ani si am fost si la Voinicel si la cea de linga. Pretul e mai mare linga dar au o curte mai mare...si se pare ca vin vedete sa predea copiilor pian, etc...insa nu mi-a plcaut mirosul de bucatarie si pretul. la voinicel, patuturile sint cam mici...sau asa mi se pare, curte mica, insa si pretul e aproape la jumate...Oare pe ce criterii ar trebui sa alegem?...ca sa stau o zi sa vad ce fac cu copii nu am timp...
Dalina spune:
Din pacate Daniel nu este decat de o luna la Voinicel si nu imi pot da seama foarte mult de progrese de limba engleza sau alte "fineturi"- cert este insa ca a facut progrese in a fi mai disciplinat, a stii sa se joace cu copiii, a manca, etc. Urmarim indeaproape.
Educatoarele mai pedepsesc copiii (coltul de rusine, etc) dar nu ii bat.
Inca nu am motive sa ma plang.
Dalina
cristi_dan spune:
Multumesc. Te rog sa mai imi spui si mie, desigur daca poti, din cind in cind, cum mai sta situatia...noi incepem de la toamna, ne-am hotarit.
Dalina spune:
De o saptamana nu mai vrea la gradinita si plange in fiecare dimineata cand ajungem acolo. Nu cred ca e din cauza educatoarelor, probabil ca trece el prontr-o perioada mai dificila.
Dalina
alina023 spune:
Vreau si eu ceva detalii despre Voinicel (pret, locatie, varsta minima de acceptare, transport etc)
Va multumesc mult de ajutor!
Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas
http://www.hogas.go.ro
Alina si puiul Luca
eu_si_mica spune:
eu sunt in cautarea unei gradinite pentru mica mea; vreau ceva de calitate, sa stiu ca atunci cand sunt la servici nu stau cu grija sau sa-mi vina bolnavioara acasa; chiar daca e mai departe de casa, fac un efort eventual, gasesc eu o solutie
vreau sa va spun ca am citit in numarul acela cu cadoul suzeta, parca aprilie al Academiei Mamicilor de niste cursuri pe care le organizeaza ei lunar cu medici renumiti pe diverse teme asa ca m-am dus si eu de curiozitate o data si a fost excelent; am invatat o gramada de lucruri iar medicii au fost intr-adevar din cei mai buni asa ca o sa ma duc si maine pentru ca o sa se vorbeasca exact despre gradinite! si am inteles ca vin si gradinite acolo cu ofertele lor
daca sunteti curioase, eu stiu ca este maine la 17.00 tot acolo unde a fost data trecuta la Biblioteca centrala Universitara langa Ateneu
cristi_dan spune:
Ca pret este 120 EURO pt program prelungit, + masa de prinz catering. Zona este imediat linga gradina Botanica, in spatele benzinariei de la pod. Au si o curticica mica, dar e aproape de gradina botanica.... In rest mi s-a parut OK, am fost de vreo doua ori inopinat si nu am vazut ceva care sa ma sperie...dar nu stiu cu e treaba pe terme lung, ca noi incepem la toamna...
alina023 spune:
Am vizitat si eu gradinita si pot spune ca mi s-a parut ok. Ce nu m-a incantat au fost patuturile de la grupa mica (mi s-au parut chiar f inguste; Luca nu cred ca ar putea dormi in ele). Exista o singura camera in care se joaca, mananca, dorm (patuturile se ridica pe perete) si desi pare prea mult, cred ca s-a optimizat spatiul f bine. Cred ca raportul calitate/pret este unul mai mult decat rezonabil.
Eu inca ma mai gandesc daca sa-l dau acum la gradinita sau sa mai astept un an...
Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas
http://www.hogas.go.ro
Alina si puiul Luca
cristi_dan spune:
mai au in afara de camera aia inca 2-3 camere in cladurea de linga ce are si o mica curte. Acum eu am platit deja pe prima luna, fetita mea face 4 ani in Iulie asa ca va fi marisoara la toamna. Sper sa fie OK la gradinita asta, dar tare as fi vrut ce va informatii de la cei/cele care au avut copii acolo. Imi este un pic frica sa o las pe mana unor oameni necunoscuti ...in fine...numai tata de fata sa nu fii!