soacrele..

soacrele.. | Autor: adjadyn

Link direct la acest mesaj

cateodata efectiv nu mai o suport pe soacra-mea in jurul meu!!!
sunt de firea mea foarte calma si tolerez tot felul de chestii din jurul meu, dar pe soacramea nu o mai suport!!!!!!!!!De cand o am pe Alice in viata mea pe cuvant parca a luat-o razna!!ma innebuneste"!!!!!!!!!!!!!!!
Fata saraca mai plange si ea de una de alta....nu poate sa vorbeasca, si in felul asta mai i-si face si ea prezenta planagand.normal ca mai si plang copii...sau nu????????nu mai stiu cum sa o li8nistesc ca hop! vine la mine in camera si ma disperaaaaaaaa!!"Copiii nu plang!!numa daca li foame sau ii doare burtica!!...Razvan cand era ca ea nu plangea!!!""ete naaaaaaaaaaa...crede ca daca asa a fost dragul meu sot...asa sunt toti copii...
Ea a lucrat la farmacie..pe toate le stie...aici mergem la unul dintre cei mai8 buni doctori, director de spital, doresc sa spun ca asa de bine le stie soacra-mea incat si pe el il contrazice..ca cica a lucrat in farmacie..
cateodata mai vin cu fetita din oras, inainte sa intru cu ea in casa de multe ori se apuca de plans...mai stiu si eu de ce??indispozitie???
imediat sare ca disperata"e rece la maini??e constipata???o doare burtica??a plans???????toate intrebarile astea..si inca sunt putine in mai putin de 1 minut...ma dispera!!!!!!!!!!!!PARCA AR FI FATA EI!!!!!!!
DEJA EXAGEREAZA!!!!!VOI CUM TRECETI PRIN TOATE ASTEA???SAU E CAZUL SA MA OBISNUIESC CU ASTEA???CA SA NU VA MAI SPUN CA ATUNIC CAND PLANGE APROAPE CA MI-O IA DIN BRATE CA CICA LA E A ARE IMPRESIA CA SE LINISTESTEI-AM DAT DE INTELES CA INTRECE MASURA; DAR SE PARE CA NU-SI CUNOASTE LIMITELE:::INNEBUNESC!!

adjadyn