Vomita cu sange : (

Vomita cu sange : ( | Autor: oana cretu

Link direct la acest mesaj

Fetelor, eu am o problema. Vineri Seb a vomitat lapte si avea un pic de sange in el, am vazut cand l-am sters ca s-a intins rosu-maro. Am crezut ca mi s-a parut, si azi am patit la fel.A vomitat pe mine si cand m-am sters a ramas rosu-maro. Si vomita la fiecare masa. Din asta nu mi-am facut o grija ca nu ragaie ca lumea, uneori deloc, adoarme si nu mai reusesc sa il fac sa mai ragaie. Deci, fara exagerare, vomita la fiecare masa. Pana azi nu am vrut sa ma speri, dar m-a pus pe ganduri cu sangele. Si mentionez ca eu nu ii dau decat suc, care e galben si de cate ori a vomitat cu sange nu ii dadusem in acea zi. Maine am sa incerc sa sun si la dr.

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Oana urgent la medic si analize! Si nu-i mai da suc deloc pana nu vezi care e treaba! Sper ca nu i-ai dat inca portocala!

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

HRISTOS A INVIAT !

oana draga mea in primul rand du-l la doctor.
in al doilea rand poate vomita cu sange si pentru simplul fapt ca se forteaza....iar sucul isi poate schimba inafara de proprietati si culoarea...........daca nu are alte simptome, pana nu mergi la dr. nu te speria ,parerea mea normal.

astept vesti bune , da????va pupam cu mult drag

PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

I-am dat suc de portocale, Roxana! E grav? Erau in comert de la 4 luni, dar am citit in carti aici, ca pot sa-i dau un pic innainte sa implineasca cele 4 luni.

Oana si Seb
(10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Oana ma lasi sa plang? Nu vreau sa supar pe nimeni, insa e mult prea devreme pt portocala. Unii copii fac gastrita si la 5 luni de la portocala. Doamne de sa ma insel, dar ai grija, nu-i mai da suc deloc pana nu vezi analize...offf

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Andreea, la fortat m-am gandit si eu, dar el de cate ori vomita nu se forteaza, iese direct, de 3-4 ori la fiecare masa. Chiar si dupa ce doarme 3 ore, mai vomita, ca George ma intreaba cum vine sa vomite dupa asa mult timp de la masa. Si eu am zis ca nu ragaie, asta e cauza, si sunt convinsa ca asta e. Dar suc nu ii dadusem in ziua cand a vomitat. De exemplu, i-am dat suc pe la 5 dupa masa ieri, si a vomitat cu sange azi la 10 dimineata. Am pe bluza si acum.:(
Nu sunt speriata, doar vroiam sfaturi de la voi, sti ca eu sunt increzatoare ca e bine!
Alte simptome nu are, e la fel de vesel ca innainte!
Dar maine sun la dr sa-mi dea sa-i fac analize.

Oana si Seb
(10.01.2005)

Mergi la inceput

Nu-i mai dau Roxana nimic pana nu vad analizele, doar lapte. Nu plange, ca plang si eu!

Oana si Seb
(10.01.2005)

Mergi la inceput

Off-topic! Andreea, scuze, ADEVARAT A INVIAT! Din graba sa iti raspund, am omis sa iti zic! Va pupam si noi dulce! Si pe Roxana, ca mi-a raspuns asa repede!

Oana si Seb
(10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Oana, cumva ii dai supliment de Fier picaturi? Intreb pentru ca fina noastra a patit asa cu baietelul ei, credea ca vomita cu sange, dar din fericire era doar fierul!

Daca nu, mergi la doctor cat mai curand. Multa sanatate!

Roxana

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Nu ii dau fier Roxana, ci vitaminele A, D, E si C la un loc, dar siropul e transparent. Merci Roxana!

Oana si Seb
(10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Oana, de cat timp are sange in voma?
Il alaptezi? Ca poate curge un pic de sange din sfarc? Poate i-a curs sange din nas si a inghitit?
Te-ai uitat in caca? Ca mi s-ar parea normal daca ar avea mult sange in voma sa ii apara si in caca.
Poate sa fie de la fortat, sa se fi spart niste vase mici din gat sau esofag si apoi sa curga cate un pic. Eu sper sa fie o iritare, nu altceva, gastrite, gastroenterite.
Pana nu te duci la doctor, nu te vei linisti.
Cum te-au sfatuit fetele, mai bine asculta sfatul unui doctor.
Si renunta pentru o perioada la sucul de portocala. o fi prea acid pentru el.
Asteptam vesti bune.
Pupicei micutului,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput