Fetele din Austria(15)
Raspunsuri - Pagina 3
adjadyn spune:
Fetelor, eu sunt doar de 6 luni in Austria,nu stiu inca ce am sa fac pe viitor, dar cred ca ma voi intoarce in Romania,inca nu e sigur,voi cum v-ati stabilit, si ce v-a determinat sa locuiti in tara asta?
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
carolada spune:
bonjourici fetele,
adjiadyneu una stau aici pt.ca sotu e austriac dar oricum cred ca n as alege alt loc sa locuiesc, iubesc oraselul asta(salzburg)si oamenii de aici.imi place ca e curat,sunt multi turisti,locuri multe de vizitat(si magazine la care gasesti mereu reduceri)deja am prieteni aici si vanzatori de la magazine care ma cunoscar fi multe de spus dar las loc si la celelalte sa ti raspundadar sotu tau e roman?si soacra tot romanca?
lorena.nmultumim de invitatie .unde anume ai fost in austria in care oras? daca vii prin salzburg,da un semn
viktoria va urez multi ani fericiti in casa cea nouace face cea mica e bine sanatoasa?eu deocamdata invat numai germana si am ales eu si italiana(credeam eu ca i uzsoara,dar gramatica e cam stufoasa si complicata),ceea ce n a fost chiar o idee inteleapta,ca asa mi place mie sa ma aglomerez inutil,nu de ajuns ca is toate varza in capu meudar asta e le scot eu la capat.
pupicei la toate si o raza de soare de la salzburg
www.camping-kasern-salzburg.com
Flaflo spune:
Buna fetele! Azi e o vreme urita, sa nu scoti nici ciinele afara, asa ca m-am asezat sa va scriu citeva rinduri. Noi ne pregatim de botez si inca nu am terminat pregatirile: nu am comandat tort, nu i-am cumparat Biancai rochita de botez si nici mie toaleta ( deh....mare curu', nu mai intra in nimic!!). Macar bine ca am rezolvat cu restaurantul si cu meniurile!! In rest toate vechi, ne gindim unde am putea merge in concediu cu Bianca; asta in septembrie, cind ea va avea 8 luni. Nu cred ca mai sint restrictii la acea virsta! Sau?
Adjadyn, sti cum se spune: "socara, soacra, poama acra!" Eu am nococ, a mea este la 1000 km departare, o vad de 3-4 ori pe an si fac eforturi sa o suport! Asa ca te inteleg, te compatimesc si ma bucur ca te muti mai departe de ea! Sau vine si ea cu voi? Ar fi culmea!
Victoria, ce face Clara, cum se dezvolta? E cuminte, doarme noaptea? Inca nu ati inceput sa papati? Succes cu casa, sa va mutati cit mai repede! Si noi sintem in cautare, dar e tare greu sa ne hotarim la ceva!
Carolada, bafta la examene.....ma bucur ca mai sint printre noi fete care isi mai folosesc si creierul, ca al meu hiberneaza de cind cu schimbat de scutece, dat de sticluta, leganat, etc.....
Primel, imi pare rau de rezultat, poate gasiti totusi o cale sa puteti ramine! Va tin pumnii!
Alinah, bravo, ai activitate nu gluma!!
Babee e plecata in Romania, vad ca nu mai da nici un semn de viata, se pare ca-i merge bine!
Sper ca nu am uitat pe nimeni!
Va pup si va doresc o zi buna!
Flavia si Bianca
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos
simmypo spune:
hallo fetelor din Austria
ma bucur eorm ca v-am gasit dar mai intai sa va spun cate ceva despre mine. Sunt in austria de aproape un an si din 13.04.2005 sunt mamica. Jenny este fetitza mea care vad ca incepe sa imi ocupe tot mai mult timpul. in primul rand am fost f bucuroasa ca am descoperit site asta si ca asa multe sfaturi pot gasi aici... si acum m-am bucurat si mai mult sa va gasesc pe voi...
sanatate si mult spor la mamici si pitici
mi-ar place sa ne cunoastem mai bine
simy
carolada spune:
bine ai venit simmypopacat ca nu esti prin zona pe la mine ,vad ca nu prea am noroc sa am vecine prin zona pe la minesa ti traiasca fetitapoate ai vreo poza cu ea .acu ar trebui sa dai raportu ,cu toate ca sri ul nostru e f.ocupat(a)cu tenisul,dupa cat se pare,asa ca ma facui singura adjunctasa ca zi aicea la baba cati ani ai,de unde esti din ro ,cum ai venit aici in austria ,sotu e austriac? s.a.asta numai daca vrei sa raspunzi,nu te speria de tirul meuce sa i faci educatia comunisto -securistasa stii ca glumesc,asa ca spune ne ce vrei tu despre tine.
flaflobine ca mi ai zis de babee ca i in ro ca ma dadeam de ceasu mortii s o gasesc.mersi de incurajari dar creieru meu cred ca e supraincarcat acu,noaptea visez numa conjugari de verbe si alte minuni gramaticalece vrei,de acu s baba ca sa mai asimilez asa usor
primelunde esti?la caldurica langa bella ,la adapost de ploaia asta care mi toceste nervii?
alinahte facusi instructoare de tenis si uitai bietele fete de pe forum,ai?
alexace ti mai face baietu,tot asa nu ti lasa deloc timp de altele?
viktoriaati rezolvat problemele cu casa?
pupicei
Flaflo spune:
Bine ai venit simmypo, sa-ti traiasca fetita! Asa cum spunea carolada, asteptam raportul, ca sintem mai curioase decit babele!
Unde locuiesti in Viena? Eu in bez. 10; poate iesim la o plimbarica cu printesele noastre?
Flavia si Bianca
simmypo spune:
hei
sa va spun m m despre mine.Vin din moldova nostra adica din barlad (un oras pe langa bacau). sotul meu este roman si e din acelasi oras cu mine. sunt aici din iunie 2004 stabilita (sotu e mai demult)stam in bwz 16(e bine ca am aproape statiile).. mi-ar place sa iesim la plimbarica mai ales ca acum e o situatie noua pt mine... adica sa fiu mamica si inca nu ma pot obisnui cu programu asta ce mi-l face bb.. adica sa fac cum vrea ea dar oricum e o scumpica Am nascut aici la Hannush pe 13 april. Jenny avea 3100g si 49cm scor agpar 9/10/10
Am si eu o prob daca ma puteti ajuta. Din dec 2004 ne-am mutat in locuinta actuala (cu chirie) si cei care au stat inainte ni sa spus ca au incheiat contractul la dgaz si curent astfel ca nu ne-am facut nici o prob dar ieri am primit o factura destul de mare din iunie anu trecut pana in mai anu asta ceea ce inseamna ca tre sa platim 5 luni juma din urma adica de la fostii locatari, si factura e pe numele lornu stiu cui sa ma adresez si ce sa fac
daca aveti idee sau daca v-ati confruntat cu asa ceva va pls ajutati-ma... mai rau pt mine e ca nu stiu nici germana bine doar engleza va multumesc
simmypo spune:
corupta si ingrijorata de prob mea actuala am uitat sa pun site cu poze
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
carolada spune:
buna fetele,
symmypovezi ce faci ca nu putem vedea pozele.in leg.cu problema ta habar n am ce e de facut,ce pot sa fac e sa l intreb pe sotu meu mai tarziu si poate stie el.pana atunci poate te ajuta celelalte.
eu s cam indispusa ca la testu de italiana am dat chix la gramatica,la inteles stau bine dar asta e, tre sa ma pun cu burta pe carte.chestia e ca eu m am inscris la un curs de avansati (fara sa stiu)si habar n aveam de gramatica.
flaflodeci printesa ta e bine,i a trecut raceala?
pupicei la toate si treceti la raport
Flaflo spune:
Simmypo, daca voi in decembrie cind v-ati mutat acolo ati incheiat un contract cu cei de la gaz/curent, nu este treaba ta ce s-a intimplat inainte de data respectiva. Daca voi ati preluat contractul fostilor chiriasi, cu parere de rau dar va trebui sa platiti factura. Ar trebui sunat la cei de la gaz/curent, sau mers personal (Spitalgasse- pe linga Alserstrasse) si clarificat situatia.
Daca ai nevoie de ajutor, trimite-mi un mail sau PM!
Carolada, bafta la examen, ia pun'te cu burta pe carte!
Celelalte unde sinteti? A venit vremea buna si ati sters-o de pe forum?
Pupici
Flavia si Bianca