Credeti in dovezi de dragoste?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

bun,sunt doua etape:cea de inceput cand nu-l cunosti pe cel de langa tine.ei atunci cum te poti increde in vorbele lui?si cealalta etapa,cand dragostea trece prin proba de ofc,timpul si te intrebi dupa o perioada dc te mai iubeste,merita sa ma incred cand imi spune ca totul este ca inainte?
carmita,unele dovezi intr-adevar pot fi false.de ex,sotul meu mi-a spus ca dc ma va insela vreodata,atunci va fi cel mai dulce sot.dar cum iti dai seama ca e fals cand iti arata ce te iubeste?
tiara,cat timp nu te implici f mult intr-o relatie,poate sunt bune si vorbele frumoase.dar cand daruiesti prea mult,e dureros.

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

wow... si eu am cam acelasi gen de discutii cu sotul meu... dar noi suntem in continuare departe asa ca... eu vreau dovezi de dragoste ... mai tot timpul...

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

cristina,tocmai ca sunt mai tot timpul plecati si ne scot peri albiu,ar trebui sa fie mai atenti cu noi.m-am saturat sa fie dragastosi o jumate de zi si apoi nervosi,nevoie mare.iar noi sa-i intelegem.

Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Eu credeam ca atunci cind te simti bine linga o persoana dovezile de dragoste vin natural si frumos fara sa le mai ceri.Iar ca sa iti dovedeasca la fiecare pas ca te iubeste e ceva obositor pentru o persoana care este mult in miscare.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Buna, Emma, probabil ca si lor le este foarte greu, dar si noua ne este tare greu... ma gandesc ce bine va fi cand vom fi impreuna si de cele mai multe ori este ceva ce ne impiedica. Totul incepe bine si apoi... nu stiu ce se intampla. Nu vrea sa vada un film, nu vrea sa iesim undeva, abia daca iese un pic in parc...

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

tiara,orice relatie de dragoste are suisuri si coborasuri.exact la ultimele ma refer,cand ai indoieli privind existenta sau intensitatea sentimentelor.
cristina,am fost la un chef mult asteptat.ma gandeam ca o sa fie asa de plictisit,cand surpriza,el s-a distrat de minune,iar eu ma simteam foate obosita si batrana.ceva s-a schimbat si cu noi.la noi recuperarea cand are loc????

Ema

Mergi la inceput

Eu sigur cand voi termina scoala. Niciodata nu voi mai face nici macar un curs de o saptamana

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Emma,subscriu si eu la cele scrise de tine:in viata mai ai si suisuri si coborasuri....Asa e viata!Daca nu ne-am mai si certa uneori de unde am mai sti cat de dulce este impacarea?!
Eu am zilnic parte de dovezi de dragoste din partea partenerului meu de viata...Mi le ofera fara tam-tam,pur si simplu le observ,le face in mod normal,ca si cum ar bea apa sau ar manca...
Va doresc sa fiti iubite si sa aveti parte de fericire!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

dragostea .... ce lucru obscur , inseamna unirea a doua fiinte trup si suflet , spiritual , ptr. eternitate .
dragostea trupeasca n-are nevoie de dovezi , cea sufletelui , da , sufletul este o notiune abstracta , si cind ti l-ai unit cu celalalt devii abisal , tocmai de aceea uneori ai nevoie de dovezi ptr. alimentarea ei .

later edit; a fi indragostit si a iubi sint doua lucruri tare diferite dupa cum spuneam la un alt topic .
a fi indragostit este o afectiune temporal afectiva care dispare odata cu eliminarea hormonilor sau descoperirea defectelor partenerului .

richard-sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Emma nush ce poate sa imi ofere viata de acum incolo,sunt tanara si inca am posibilitatea de a suferii in dragoste.Dar sper sa nu,pana acum insa am avut noroc,sa vedem de acum incolo ce ma asteapta!

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput