Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Sangele era amestecat cu laptele. Vomita destul de cateva ori, desi ia in greutate. Laptele i l-am schimbat, dar nu e asta cauza, ca asa vomita de vreo luna jumate. Cauza vomitatului cred ca e faptul ca nu ragaie, se si agita, da din maini si picioare dupa ce mananca si mananca si ca haplea.
Maine sun dr.
Pupici!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Oana imi pare rau de ce aud despre craiul Seb. Sper din tot sufletul sa fie ceva trecator cu el. Vomita in jet? sau cand sta la orizontala se agita si ii curge lapte pe langa gurita de se prelinge spre gat? Si sa ne spui daca laptele este modificat sau nu. Cu Andrei eu patesc asa daca nu regurgiteaza numai cand i-am dat inainte ceai( chiar si cu o ora jumatate inainte), insa ceaiul fiind granule dizolvate eu cred ca suvitele maronii ce sunt in regurgitarea modificata sunt datorate ceaiului. Ceaiul l-am tot schimbat insa am patit acelasi lucru si acum ii dau mai rar ceai, si cu mult mai putin (ajunsesem si la 100 ml pe zi, care ii curgeau repede in gura, pentru ca foloseam tetina 1 de la Avent, insa ceaiul fiind mai lichid il hapaia repede si se inneca)

In ceea ce privesc durerile de spate eu am o punguta in care am pus samburi de cirese. Punguta o umezesc putin si o incalzesc la microunde cam un minut jumatate la puterea 600, dupa care o invelesc intr-o alta carpa si o pun pe spate, mai ales cand stau sprijinita si ii dau sa pape lui Andrei. Durerea dispare pentru cateva ore, si te simti fresh, insa reapare, la mine una mai ales noaptea.
Daca nu aveti samburi se poate pune in punguta si sare grunjoasa, din aceea ce se pune la muraturi, insa eu nu am mai facut chestia asta de mult timp, si inainte foloseam sarea cand ma dureau ovarele la menstruatie.

IAr despre caderea parului, am gasit acum vreo doi ani pe forumul de la eva, doua retete. Daca vreti le caut si vi le scriu, insa sa-mi spuneti daca va intereseaza.
Pe una dintre ele am facut-o inainte sa raman insarcinata, si dr. ginecolog mi-a spus ca o pot folosi si cat alaptez (ba chiar a ras de mine si a zis ca e frectie...:)), si pana acum eu una nu ma confrunt si cu problema asta.

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Kita interesanta reteta ta pt durerile de spate .Primavara asta i-mi strang si eu samburii de la cirese pt. asta.
Fetelor mai poate cineva sa-i trimita Bebelac Oanei ca eu vreau sa ma intanlesc cu tatal ei zilele astea sa il dau si poate ne mai adunam cateva.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

in primul rand, Hristos a inviat!
oana, imi pare rau sa aud ca piticutul tau nu e bine. ai grija mare cu regurgitatul. si iulia imi varsa cand ii papa prea mult si prea lacom. nici nu o regurgitam cum trebuia si imi varsa in jet. insa de-atunci am incercat sa am mai multa grija, sa pape mai incetisor si sa scoata tot aerul. e foarte important. si inca ochestie, din moment ce iti varsa o data, data viitoare ii va veni mai usor sa verse, pentru ca "reflexul" e deja format. nu stiu ce sa spu. in ceea ce priveste "sangele" de care spui, poate fi suculet. dar trebuie vazut neaparat de un doctor, noi nu suntem deloc in masura sa ne dam cu parerea in cazuri de genul astuia.
noi am fost la mare si soare si ne-am intors, in formatie completa. am intentionat sa o las pe fi-mea la mama, pentru ca azi e prima mea zi de munca insa nu sunt compatibile suta la suta :) si ne-am intors cu copchilul acasa (slava Domnului) si vedem noi cum ne-om descurca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

[quote]Originally posted by shinutza
am incercat sa am mai multa grija, sa pape mai incetisor si sa scoata tot aerul.
Mai concret zi-ne cum o faci sa pape mai incetisor, caci la mine daca vrea el, hapaie sanul cu cogalturi, ca in povestea lui Creanga cu lupul la sarmalele caprei, iar daca il indepartez de la san se inroseste tot si urla, si mai rau ii fac ca nu il las.
Si bineinteles ca avem si versiunea doi, in care daca este jetul prea mare la san, il vrea pe celalat care este mai putin plin :))

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

[red] kita [/red[] fericito, iulia mea nu papa san, ci biberon. si e chestie de tetina ... daca e mica de tot gaura la tetinapoate sa se inece, ca nu are cu ce.

Mergi la inceput

kita fericito, iulia mea nu papa san, ci biberon. si e chestie de tetina ... daca e mica de tot gaura la tetina nu poate sa se inece, ca nu are cu ce.

Mergi la inceput

Kita, eu nu ii dau ceai deloc. Jetul nu e mare mereu, dar nici un pic nu este, si nu conteaza ca e la orizonrtala, verticala...Doar pe burta nu vomita. Merci pentru sfatul cu sarea. Pentru reteta pentru par, momentan iau medicamente, si vreau sa vad daca au efect, nu pot face si reteta ca nu mai stiu care e bun si care nu. Dar daca nu merge, o sa iti cer reteta. Merci!

Shinutza, el a prins deja obiceiul sa verse de cate ori mananca de cate 3-4 ori. Si cum a zis si Shinutza, eu nu am ce sa ii fac daca el mananca ca lacomul. Merci pentru sfaturi!

Sun dupa ora 14 la pediatra sa vad ce zice si ea.

Merci Gabi din suflet!

Oana si Seb
(10.01.2005)

Mergi la inceput

Merci vilma pentru listuta!

Oana si Seb
(10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

La multi ani bebeilor ce mai implinesc o luna de viatza inclusiv lui Sebastian al meu

Alina Maria cum a trecut Mandy peste vaccin?A avut reactii adverse?

Oanaimi pare rau pt Seb ca vomita si vomita singe.Eu zic sa mergi la medic si sa vezi ce are.Parka spuneai ca-i dai ceva supica,vezi sa nu fie de la aia ca stomacelul lui inca nu e asa de rezistent.Eu iti doresc sa nu fie nimic grav.

Azi i-am scos pasaportul lui Sebastian,pot sa-l trimit in lume
Miine mergem si noi la control si sint curioasa cit a crescut in lungime si greutate.

Mamica de Sebastian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vrnamo/my_photos

Mergi la inceput