Mamici de iulie-august 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!!

Am intrat sa vad ce ati mai facut si din cate observ au tot fost probleme cu server-ul, ca mai toata lumea se plange...

Noi suntem bine, miscatori de numa, numa si cel mai fericit e tati care e mandru ca fata lui misca asa de des pentru ca il simte pe el ca e acasa

Adriana, la multi ani, multa sananate, fericie si noroc sa iti aduca noul an de viata!
Petrecere frumoasa diseara si cu multe surprize!!!

17lory bine ai venit la noi, sa iti traiasca puiutii si sa stea in burtica cumintei cat mai mult!

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 27+

Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Vad ca va plangeti de dureri diverse.....pe mine ma doare doar mijlocul atunci cand merg mult pe jos.
In rest suntem ok, crestem din ce in ce mai repede si mami are acum un balonas in loc de burtica ! Bebe face gimnastica si muta mobila pe-acolo......(se misca toata burtica de-odata, nu numai mici lovituri ).

La Multi Ani Adriana! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai grija de bebe mic si scump!

Pupici !

Irda
25+5 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Adriana , sa ai parte de o nastere usoara si un copil sanatos!
Mereu ma minunez de burtica ta mare si cand ajung la varsta pe care o ai tu in poze constat ca si eu sunt la fel de mare. Mai faci poze?

Cred ca AC se referea la faptul ca a avut infectie cu streptococ B. Galusca ei s-a nascut prematur. Dar mai bine te lamureste ea.

Totusi AC, cum o cheama pe galusca ta?

Fetelor am si eu o problema. In primul we din iulie, adica atunci cand intru eu in luna a 9-a, va avea nunta fratele sotului. Voi avea nevoie de o rochie potrivita si pentru ocazie si pentru burtica imensa de atunci. Am fost la Rococo si mi-au aratat o rochie de vara care oricum era cam uratica. Am cautat si poze pe net sa imi fac la croitoreasa. Nu am gasit nimic potrivit pentru gravide. Stiti vre-un magazin de gravide unde se gasesc si rochii pentru ocazii? Sau poate ati dat de vre-un site pe net cu modele? Va multumesc mult!

Andy si 27+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Revin cu intrebarea mea,poate totusi ma ajuta cineva!Fetelor din Bucuresti ,va rog sa ma ajutati si pe mine !
Cu ce se pooate ajunge din Gara la Otopeni(este un hotel in acea zona,dar imi scapa numele)in afara de taxi?
Sint autobuze sau maxi-taxi?
Multumesc !
CristinaDumbo Jumbo 31 s si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare la burtici! Mi-a fost dor de voi, de cand cu problemele cu serverul.
Blackpanterro, LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si numai bine alaturi de cei dragi. Ce tanara esti!.
Andre_ea, si noi avem in aceeasi perioada intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii a sotului meu si eu mi-am cumparat deja o fusta din voal negru, cu imprimeu discret cu flori mari lila-roz, este pe elasticul acela subtire care pare danteluta si are lungimea trei sferturi. Imi voi mai cumpara atunci si o bluza gen ie(de care tot pomenea Irinabungau), culoare neagra sau cea din imprimeu(in functie de cum voi arata atunci) si in felul asta rezolv problema. Tot asa cred ca ma voi imbraca si la botezul bebelushei mele . Oricum, cred ca o fusta mai eleganta si o bluzita asemenea pot fi folosite si cu alte ocazii, chiar daca nu vei mai fi gravidutza.
Azi am umblat iar prin oras sperand ca voi gasi ceva paturici pentru gongutza mea, dar am fost tare dezamagita de oferta. Nu gasesc nimic in orasul asta! In schimb am ochit covorasul pentru camera ei, sper ca tati sa fie si el incantat( ca si cum ar avea de ales). Eu nu ma mai potolesc cu cumparaturile, barbatul meu e aproape exasperat.
Va pup.

Sa auzim numai de bine.
28+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Palmyrah,

din gara nu exista direct autobuz spre otopeni, sau cel putin nu exista acum 4 ani. ce stiu eu si sper sa mai existe inca, este din piata victoriei unde ajungi usor de la gara de nord cu metroul, sunt 2 statii parca. iar de la piata victoriei e direct autobuz pana la otopeni, dar nu mai stiu numarul. e posibil sa fie 783 sau ceva cu 331 131 301 nu stiu exact.

mai fa un search pe google si poate gasesti

pupic

meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

palmyrah,

ignora 331 301 131 , nu cred ca sunt bune

uite aici:

783 ( autobuz care leaga aeroportul de centrul capitalei, cu opriri in statiile: Aeroportul International Baneasa, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Piata Romana, Piata Universitatii si Piata Unirii).

este autobuz expres si nu opreste decat in cateva statii.

sper sa iti fie de ajutor

meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Meme1 ,multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

la multi ani,ADRIANA!
ce mi-ar place si mie sa mai am 23 de ani..dar a trecut...de mult. ma distreaza ca atunci mi se parea ca la 30-31 de ani esti batrin. din motive obiective, acum refuz sa mai gindesc asa...
eu am o stare proasta de citeva zile, mi-e cam rau si sunt foarte foarte trista. si a tot plouat si mi-e sila de tot... noroc cu papusica mea care se joaca si o tine pe mami pe linia de plutire.

aveti grija de burtici,
M 25s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:

LA MULTI ANI ADRIANA, multa sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca....
Fetelor, ce halat sa ne luam pt in spital?Ma gandesc ca o sa fie foarte cald atunci si nu prea stiu de care.Cert este ca trebuie sa aiba buzunarele mari...
Mai e vreo burticutza care va naste la Giulesti?

Emma si bb Alex, 30+

Mergi la inceput