Mamici de iulie-august 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
irinabungau spune:
Buna seara la burtici,
am incercat si eu de mai mul;te ori sa intru astazi, am dat chiar un raspuns la un moment dat la alt topic si am primit un mesaj de genul " vi s-a restrictionat accesul la forum"... Mi-am dat seama ca-i iar o problema tehnica si... m-am lasat!!!! Este mai rau ca vad ca se intampla destul de des!!!
Luminitza, este extrem de simplu: banane cu capsuni taiate , cu putin zahar (o lingura) le pui la blender si se face un suc gros super buuunnn!!! Imi mai fac suc de mere cu morcovi si banane... dementza!!! Sucul de mere si morcovi il obtin la storcator dupa care il pun impreuna cu banana taiata la blender... yummyy!!!!!
Iar milkshake se face asa: inghetata + lapte la blender... e gata in juma de minut si este super delicios!!!! Eu la shake de capsuni pun si 2-3 capsuni in amestec, iese super!
Emaimee, am vazut si a doua bluzitza, este frumusica, mai ai inca doua de aratat!!!! Eu am probat si azi ceva, dar... nu imi stateau bine... Mai astept!
Boga, draga de tine, sper sa termini curand de programul asta criminal!!!
AC si Dede, multumim mult pentru sfaturi, deci e de rau cu streptococul asta... cam aiurea!! Se face numai in perioada 33-34 sapt??
Lorena , iubita, ce bebelusi mari ai!!!! sa-ti traiasca perechea si sa fie sanatosi!! Daca intri mai des poti vorbi chiar cu noi, dupa cum vezi noi am devenit dependente de forumul asta...![]()
BB23, chiar ma intrebam ce-i cu tine, pe unde ai disparut?? Bine ca este totul ok!! De ce ai renuntat la RDS???? Canal S au si net?
Giana, ce faci?? Vezi ca dr. nostru... are ceva probleme de sanatate si nu poate veni saptamana asta la cabinet...
Eu sunt ingrijorata pentru el, dar cu siguranta totul va fi bine!!
Bebelusha mea este tare activa astazi, mi se misca burtica in toate partile, ce haioasa este!! Deja ma simt mult mai greoaie, respir mai greu... am senzatia ca nu mai incap pe usa...dar cand imi vad burtica dansand uit de toate!!
Pupici, o seara frumoasa,
Irina si bebe 25 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
mamini spune:
condoleante, Albinuzza! ai grija de bebe!
noi suntem bine, Mitzi mica se agita si e scumpa tare....stiti voi, ca probabil si ai vostri tot iubitei sunt.
noapte buna!
M 25s
gabirus spune:
De Bebestrumfitza mai stie careva ceva? ....
Ca nu a mai dat pe la noi de multa vreme!
Oare ne mai citeste ea sau sotul?
Sper sa fie bine si sa fi iesit din spital.
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 27 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos
palmyrah2002 spune:
AC,pentru ca avem virsta de sarcina apropiata,te rog spune-mi,tu ai dureri de spate -mai bine zis de mijloc sau de burta?
Eu de ieri nu ma simt prea grozav,iau no-spa si ma gindeam sa-l sun pe dr.
PS Eu sint foarte fericita pentru ca prietena mea a nascut miercuri 4 mai o mindrete de baietel de 3,6 kg.
Baietii nostri mai mari sint nascuti in aceazi zi 24 sept.2001,iar ea a fost un pic mai harnicutza
iar bebe doi va fi mai mare decit al meu cu 2 luni.
Cristina
Dumbo Jumbo 31 s si Mihnea
lulu75 spune:
Irina multumesc pt retete.
Ieri am fost la ecograf. Era bebe asa de hotarat sa-si faca exercitiile fizice pt a se inscrie la Olimpiada, ca deabia il putea prinde medicul pe ecran. Cred ca o sa fie foarte activ dupa ce se naste, daca acum intr-un saculet face atatea tumbe.
Luminita
27 de saptamani cu
Andrei
palmyrah2002 spune:
Fetelor din Bucuresti ,va rog sa ma ajutati si pe mine !
Cu ce se pooate ajunge din Gara la Otopeni(este un hotel in acea zona,dar imi scapa numele)in afara de taxi?![]()
Sint autobuze sau maxi-taxi?
Multumesc !
Cristina
Dumbo Jumbo 31 s si Mihnea
anis spune:
Ce fac mamicile??
Si eu am renuntat la toc de la inceputul sarcinii...faza e ca pt vara nu am nimik de incaltata cu tocul jos..pt ca inainte nu purtam...acum stau in adidasi si incerc sa caut ceva ,ori pantofi ori sandale deja..habar n-am.
N-am idee daca sa imi i-au ceva mai larg..in caz ca mi se umfla picioarele...eu de la mama natura am picioare subtiri..
AniS
si bebelina mea dulce 26+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
blackpanterro spune:
Ce fac burticile?
AC cum de ai facut testul B strep atat de repede?Mie mi s-a spus ca o sa il fac in sapt 36.Nu cumva se poate ca rezultatul sa fie fals pozitiv daca este facut mai repede?
Aidan este foarte activ si cand se intinde il vad prin piele, am impresia ca vrea sa iasa prin burtica.
Astazi este ziua mea, implinesc 23 de ani 
Cand vine sotul meu de la servici vom merge la un restaurant sa sarbatorim.Bineinteles ca ma voi imbuiba ![]()
![]()
Adriana si Aidan 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
BB23 spune:
bUNA ZIUA BURTICILE MELE!!!!
Ne-am schimbat de la RDS la Canal S, pentru ca s-a ajuns la concluzia ca se intrrupea net-ul.Din ordine de mai sus...am schimbat...
Irina!!!ti-am luat nr. de tel..in caz de ceva...sa iti pot transmite ce se mai intampla...ti-ai mai facut antitetanosul?
Pe 12 voi merge la D-na Lutescu, poi imi voi lua prenatalul.
Sunt curioasa..pe 13 aprilie, bebe Alex avea 920gr. Oare pe 12 cat va avea???
Eu, pantofi cu toc nu mai pert cred ca din luna adoua..sau...mai inainte.....Chiar daca am renuntat la sare, ma mai umflu putin...fata de inainte..!!Oricum eu nu mai am inele, nici verigheta....dar o vreau inapoi pe deget!!!!
Pupici de la Alina si bebe Alex din burtica de....30 saptamani!!!!
andre_ea spune:
Buna, burtici!
Of, ce probleme cu serverul asta!
Albinuzza, condoleante! Incearca sa nu il stresezi pe bb.
AC si Dede , multumim pentru lamuriri. Sunt f. utile.
17lory si bb meu tot la vezica da atacul.
Irina nu vroiai tu burtica mare ca a mea? Si s-o vezi acum ce mare e! Pe strada se uita lumea intai la burta si apoi la fata. Sa stii ca si eu respir din ce in ce mai greu. Cand ma gandesc ca mai sunt trei luni...
Gabi de Bebestrumfiza nu stiu nimic nou, dar la ultimul mesaj spunea ca s-ar putea sa stea in spital pana la final. Noi ne gandim la ea si ii dorim multa sanatate si putere lui bb.
Andy si
27+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos