Mamici de iulie-august 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza la burtici!!

DC-ul are probleme in fiecare dimineata vad, mai nou... ma chinui de la ora 8 sa intru si de-abea pe la 9,30 am putut intra.

Albinutza, condoleante, imi pare rau sa aud ca ati pierdut o persoana draga... Sper sa treceti cu bine peste pierderea suferita, sa stii ca ne gandim la voi. Ai grija de bebe mic din burtica, ok??

Katink, un we cat mai placut alaturi de sotiorul tau iubit!! O sa ne fie dor de tine!!

Adriana, ma tot minunez ce putin mai ai!!! Doamne, o sa inceapa si la noi nebunia cu nasterile, emotiile, de-abea astept!!!

Eu deocamdata nu am probleme cu umflatul picioarelor, dar sunt micutza inca... probabil cand vor veni caldurile acelea insuportabile de vara, o sa ma apuce si pe mine...

Va pup si o zi cat mai frumoasa va doresc,

Irina si bebe 25 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'Neata burtici...

Noi azi suntem mai bine cu spatele...de fapt cu sutul in fund ...si cred ca o sa ma mobilizez sa ma duc sa imi i-au ceva de incaltat cu tocul jos...nici nu stiu cum sa fac sa imi i-au ceva mai larg in caz ca mi se vor umfla picioarele...habar n-am...deocamdata am observat ca doar la maini mi se mai umfla...imi dau seama dupa inele...

Aseara am avut burtica tare..dar fara dureri,banuiesc ca in perioada asta a sarcinii,contractiile Braxon Hicks..isi fac aparitia ,nu?

AniS si bebelina mea dulce 26+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis, si eu tot aseara, cand m-am bagat in pat am simtit ca ma strange ceva, cred ca a fost o contractie Braxon Hicks. Asta-i de bine, organismul nostru lucreaza, ne pregateste...
Eu am o durere in coapsa stanga, cand fac cate o miscare gresita simt ca la sciatica...asa ca ma misc mai cu atentie, incerc sa nu ami fac pasi mari si miscari bruste.

Pupici,

Irina si bebe 25 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Ma bucur ca v-a placut site-ul. Cand mai am ceva interesant va spun.
Irina, cum faci shake-ul ca vreau si eu si am si robot de bucatarie.
Albinutza imi pare rau pentru pierderea suferita. Ai grija de tine si de bebe.

Fetelor bebeii vostrii misca mult, ca al meu e foarte activ. In seara asta mergem la doctor sa vedem ce mai face. Deabia astept sa-i vad mutritza.

Luminita
27 de saptamani cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

anis- eu am renuntat la tocuri de la inceputul sarcinii-la primele ore de educatie prenatala-ne-au sfatuit sa le lasam si sa fim atente cum calcam(suntem predispuse la entorse,etc) pt ca toate ligamentele se inmoaie de la relaxina-hormonul sarcinii,iar daca ne incaltam cu sandale-neaparat sa aiba baretute care sa sustina calcaiele.
Picioare umflate-intr-un lighenas cu apa calda puneti niste ceai de musetel&menta(fconcentrat),ulei volatil de musetel(safe in pregnancy,am intrebat eu moasa-aici ne recomanda sa folosim+ulei mandarine(relaxant) si mai sunt unele de la Avent si Mothercare).Cand stati intinse,stati cu picioarele mai sus decat corpul(puneti perne sub ele).
Cand ne ridicam din pat(de la orizontala) nu trebuie sa ne ridicam brusc,intai trebuie sa ne intoarcem pe o parte si apoi sa ne ridicam sa nu solicitam inutil spatele.
Cred ca aveti Braxton Hicks.Si eu am,cand le-am simtit pt prima data(pe la 24-25),m-am speriat tare-am crezut ca m-am constipat sau ca mi-e rau-cu toate ca citisem despre ele-ce natanga am fost.Beti apa,respirati adanc si la orizontala putinel.
Dede-multumesc de lamuriri-banuiam ca despre asta e vorba,dar vroiam sa stiu sigur!
Albinutzza-condoleante,nu va agitati prea tare tu si bebeic,aveti grija.
Irina-vreau si eu robot de bucatarie.Am pus o poza cu o bluzita verde,o sa mai pun altele cu celelalte.
katink-distractie placuta!
Eu am scapat de caldura de acasa,aici nu e f cald,poate doar o primavara prelungita pana in iulie(daca avem noroc,daca nu ploaua marunt si deprimant-15-16gr max si vant),in august avem si noi o luna de vara max 27gr(pe la amiaza doar).Dar acu e frumo,soare(fara vesnicii nori cenusii)si ma duc la o plimbarica in oras.Oricum am mereu umbrela la mine

si pestiuc iubit de 30s6z

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

bUNA ZIUA MAMICI DE BURTICI!
In primul rand imi cer scuze pentru absenta mea, dar se datoreaza faptului ca ne-am mutat de la RDS la Canal S.
Oricum cred ca puteam sa notez macar numarul de telefon al Irinei.
Noi suntem bine, am facut vaccinul antitetanos, care chiar nu doare deloc, mai multe calduri m-au luat pana l-am facut....cred ca puteam sa mai fac unul...
Bebelinul meu face sport, dar ii este dor de tatal lui, care a fost plecat inainte de Paste o saptamana, a venit acasa, a stat 2 zile, apoi iar a plecat,vine sambata,iar pe 9 va pleca din nou pentru 9 zile...asta este ...
Voi intra in prenatal, dar inainte aastept sa vina data de 12, sa mergem la eco.
Multi pupici!Mergem sa dormim ca imi cad ochii pe tastatura...de dimineata ma chinui sa recuperez...

Alina cu bb Alex in burtica de 29,6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Albinutzza , condoleante !

Ai grija de tine si de bebe!

CristinaDumbo Jumbo si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Dragele mele,

si voua v-a mers la fel de prost serverul astazi???

Eu am renuntat la un moment dat sa mai scriu ceva, caci se pierdeau mesajele in eter...fie de al DC, fie de la serverul de la munca.

Va pup pe toate, sa stiti ca sunt bine dar din pacate sunt super ocupata zilele astea cu niste dead-line-uri de nu am timp sa vorbesc deloc. De altfel, la ora asta sunt inca la servici si nu vad cum as putea pleca prea curand.

Pupici tuturor,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 27 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 17lory spune:

Buna burtici!

ADEVARAT A INVIAT!

Laura eu tot ti-am mai scris dar nu inteleg de ce se sterg mesajele. Chiar dimineata la ora 5 (pentru ca bebelusii mei nu m-au lasat sa dorm) ti-am scris un mesaj, exact la acest subiect. Este adevarat ca site-ul mergea f greu, cu toate ca testul de viteza era suficient de mare.
Sa lasam amanuntele astea tehnice si sa trecem la lucruri frumoase.

Am implinit si noi astazi 28 de sapt. si 6 zile.Ieri am fost la d-na doctor si ne-a spus ca fetita are 1,100 kg si baietelul 1,150 kg. Am uitat sa-ti spunem ca am si eu in burtica doi ingerasi. Numai ca copilasii mei s-au intors si sunt exact invers cum sunt ai tai, cu caputurile sus si piciorusele jos. Si daca tu te vaitai de impunsaturi in stomac si in ficat, pot sa ti le descriu eu pe cele de la vezica, cand trebuie sa ma duc si de 3-4 ori pe seara la toaleta. Tu cum te simti? Eu sunt putin cam grasuta (cel putin in comparatie cu tine, care dupa cate inteleg ai luat in greutate numai 12 kg), eu am luat 20 kg. Incerc acum sa mananc numai verdeturi, poate nu mai crestem asa de mult. Tu faci miscare? Stai la pat, pentru ca eu incerc sa ies zilnic si sa ma plimb macar 1/2 h. Bine asta cand nu ma doare burtica pentru ca mai am si eu niste dureri, dar bine mai rare, nu pot sa spun ca sunt dese.Eu am deschis chiar un subiect nou intitulat viitoate mamici de gemeni.

Eu vreau sa corespondez cu toate burticile, sa ne sfatuim, fiecare din experienta ei.

In speranta ca acest raspuns va ajunge in atentia burticilor, va pupa dulce Lorena , BAMBY si BOCANILA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Fetelor pentru B-streptococ eu am avut...poate provoca nastere prematura ca orice alta infectie urinara, dar cel mai important este ca trebuiesc administrate antibiotice la nastere! Pentru ca acest streptococ este responsabil pentru pneomonii si meningite la noii nascuti si infectii post partum la mamici. Aici este obligatoriu si mi se pare foarte bine!

Albinutzza condoleante si ai mare grija de tine si bb mic!
Mitub si eu am tot incercat sa mai scriu si numai erori am capatat... cam frustrant... uffff!

Anis si eu ca si emaimee am renunatat la tocuri demultisor... si contra umflaturilor. Stai macar 20 minunte cu ele sus seara (pe marginea canapelei e o varianta) si vezi ca exista in .ro o crema super de la plafar: Venotonic are menta, sunatoare, castane... miroase frumos si e si eficienta! Pe la noi nu au venit caldurile deci nu am probleme, dar data trecuta in iulie ma dureau ra de tot picioarele si se umflau cu toate ca eram la zero sare.

Katink distractie si relaxare maxima !

Legat de alaptat 100% eu am facut-o.. aici nu se dau ceaiuri anticolici. Se spune si eu zic ca au dreptate ca durerile de burtica provin din aerul inghitit cand sug si de aceea e un adevarat ritual sa pui galusca sa ragaie dupa ce a supt. Si pana nu scotea cateva sunetele fff. zgomotoase nu-i era clar galustii mele ca trebuie sau sa termine de papa sau sa se culce. Si aici se pune puiul pe umar si se bate pe spatut... nu sa-l zgaltai, dar nici nu-l mangai doar... Si dupa ce am prins tehnica am avut un pui super linistit dupa ce papa. Fiind prematura era mai greu sa o convingem sa inceapa sa suga, dar asta e alta poveste
Si am alaptat pana la un an cu tot cu job-ul...si inceput diversificarea pe la cinci luni si jumatate sase. Deci eu zic ca se poate si sper sa am acelasi noroc si voau mult noroc si sa nu va speriati la inceput

Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005

Mergi la inceput