caut gradi parc tineret

caut gradi parc tineret | Autor: cris-ti-na

Link direct la acest mesaj

HELP!Cine are informatii despre gradi zona parc tineretului?Soricutul meu face 3 ani in ian, dar vreau sa-o dau la toamna la gradi.Asa e isteata, stie culori,forme geometrice,poezii,etc.Avem o pila la gradi 50 dar e tare departe de noi.

Paste fericit!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jeff spune:

Buna,
Si eu sunt de prin zona: intre Palat si Metrou, pe la jumate, probabil ca ne intalnim sera la locul de joaca de la trecerea de pietoni dar nu ne cunoastem...inca !:)

Eu am fetita de anul trecut la gradinita de stat nr. 17 de pe Tohani si sunt multumita.
Ar fi anumite nemultumiri dar nu cred ca vei gasi ceva perfect.
Ma nemultumeste faptul ca nonstop copii au tusit iarna asta, toti au fost bolnavi, a mea inclusiv, aproape nonstop.
Mai sunt si altele, dar cum spuneam nu poti cere totul.
Vezi ca se primesc greu copii acolo, conditiile sunt foarte bune insa.
Mai e gradi de pe frigului (pe langa Lanariei), e un picut mai departe dar am auzit ca e OK si aceea.
Particulare sunt Melba (discutiile de pe DC NU ma motiveaza sa ti-o recomand, nici mie nu mi-a prea placut, si eu ma gandisem initial la ea), mai e Ariel: iarasi controversata.
Important e ca trebuie sa te agiti puternic ACUM !!!! pentru ca s-ar putea sa fie deja cam tarziu !
Daca mai vrei amanunte sau vrei sa vb pe tel da un PM si-ti dau nr meu de mobil.
Cu drag,
melania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La stat singura sansa sa o inscrii este cu pile sau cu noroc cu carul. Perioada de inscriere a fost pana in 10 mai.

Melania, noi doua am mai discutat. Acum eu sunt ff necajita cu gradi. Am avut proasta inspiratie sa depun dosarul doar pe Frigului, unde insa se face doar grupa mijlocie. Silvia are 3 ani impliniti deja din februarie, dar nu are 4, asa ca ne-au respins-o. La Tohani stiu ca iti trebuie o cunostinta ca sa ajungi sa "vorbesti" cu directoarea. [Fix in perioada inscrierilor a trebuit sa stau acasa cu Silvia ca a avut varicela, eu sunt gravida din nou si mi-era cam rau, deci eram varza pe toate planurile]

Ce ma deprima e ca nici particulare in zona la care sa-mi doresc sa o duc nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Gradi de pe Tohani e in spatele blocului meu. Iarna, cand treceam dimineata pe sub ferestrele luminate, ii vedeam si ii auzeam pe copii. Educatoarele mi s-au parut (atat cat am putut sa-mi dau seama) foarte dragute, iar atmosfera calda si prietenoasa! Nu o data trecand pe-acolo mi-am dorit sa fiu iar copil la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eu_si_mica spune:

si eu sunt in cautarea unei gradinite pentru mica mea; vreau ceva de calitate, sa stiu ca atunci cand sunt la servici nu stau cu grija sau sa-mi vina bolnavioara acasa; chiar daca e mai departe de casa, fac un efort eventual, gasesc eu o solutie
vreau sa va spun ca am citit in numarul acela cu cadoul suzeta, parca aprilie al Academiei Mamicilor de niste cursuri pe care le organizeaza ei lunar cu medici renumiti pe diverse teme asa ca m-am dus si eu de curiozitate o data si a fost excelent; am invatat o gramada de lucruri iar medicii au fost intr-adevar din cei mai buni asa ca o sa ma duc si maine pentru ca o sa se vorbeasca exact despre gradinite! si am inteles ca vin si gradinite acolo cu ofertele lor
daca sunteti curioase, eu stiu ca este maine la 17.00 tot acolo unde a fost data trecuta la Biblioteca centrala Universitara langa Ateneu

Mergi la inceput