Vrancea ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 7
lorena.n spune:
Vreau sa va spun doar buna seara ,am fost din nou plecata in acest sfarsit de saptamana.Maine am sa va dau mai multe amanunte ptr ca sunt obosita si nu ma pot concentra .Aseara ne-am culcat f tarziu si acum sunt cam nauca.Toata ziua am tot umblat de colo ,colo si acum vreau sa fac nanic.Va pup pe toate si va spun ca am vb mult de voi acolo pe unde am fost.
Va urez o zi si o seara placuta la toate fetele ptr fiecare fus orar.
flori76 spune:
Buna seara la vrancence 
lorena abia astept sa ne povestesti cum ai petrecut azi.Multi pupici pentru faptul ca te gandesti la noi 
roxi,pai cum ai luat bilete de avion???Veniti in Ro?
Fetele,va pupic si eu de noapte-buna,dar nu inainte de a va arata aceste www.eluxury.com/browse/product_detail.jhtml?styleid=10625469&SectionID=9000" target="_blank">minunatii.M-am imbolnavit cand i-am vazut,nu mai spun de pret...

Va pupa fata si mai vorbim maine 

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
flori76 spune:
Pai,asa am zis si eu,iselin,atunci cand am vazut pretul:"nu!multumesc!"![]()
noi
josefine spune:
buna seara:)
uit sa mai trag cu ochiul la ce mai scriu focsanencele, dar acum ma revansez ca tot invat pentru exmenele finale.
de pasti am fost la o biserica romaneasca, lume putina, asta a fost si intentia, sa nu fie prea mare ingramadeala. ne-a plouat cat am stat afara, dar nu am stat mult, ca acasa ne asteptau cozonaci, sarmale, drob, ce mai, toata artileria de bunatati pregatite de mama. eu nu sunt mare amatoare de cozonaci, dar de data asta au iesit pufosi si gustosi. chiar mi-a parut rau ca nu am luat unul intreg cand am plecat la facultate; am zis sa nu mai iau asa multa mancare cand saptamana viitoare termin si anul. una peste alta, deja a mai trecut o saptamana cu referate si examene. inca una si gata:)
apoi ma retrag putin in bucuresti si in focsani:)
papucii aia or fi niste minunatii in picioarele altora, ale mele stau bine mersi si cu ceva mult mai ieftin. da' recunosc, dupa ceva asemanator ma uit si eu.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
speranta spune:
Iselin, Lorena si tuturor va multumesc,...nu am putut sa va mai scriu pentru ca intr-adevar am fost la mama si acasa nu-mi merge internetul,probabil din cauza ploilor. Acum va scriu de la serv. si nu prea pot, oricum o sa mai intru sa va salut si sa tinem ,, vrancea" pe prima pagina. 
motanik spune:
Neatza dragelor!
Ufff. iar e luni...Si culmea, e o zi asa frumoasa, cald, soare, cer senin...ptiu, numai vreme de mers la munca nu e!
Ieri am fost invitati la gratar la familia unde e aupair prietena mea Ramona. A fost frumos, ne-am simtit fain, Cristophe si laurence (francezi) sunt foarte amabili si draguti iar copilul lor, Romain este o dulceatza (are 2 ani)..O sa pun zilele astea si poze.
Am ajuns acasa pe la 7 si dupa o cearta pe YM cu varamea din .ro (care isi aduce aminte de mine cand are nevoie de mine numai), un pik boceala...hai la puzzle. Si credeti ca a fost floare la ureche?? Peisajul este cam asa: o cascada mica ce da in ocean, delfini si fel de fel de pestisori...vegetatie...totul la lumina lunii..Am reusit sa fac o bucatica de cascada si Lari niste pesti. Dupa doua ore de munca ne-am lasat pagubasi. Cred ca vom munci cateva zile la el..Puzzle am vrut, puzzle avem!
Ma consoleaza gandul ca vineri plecam la Paris, nu vreau sa ma gandesc ce repede vor trece acele zile..Sper sa fie frumos..
Voi ce faceti? Dupa cum observ, Kata trage chiulul. Kata, unde umbli mami?
Pupici
si haideti la vorba.
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
prixi spune:
Buna dimineata la fete!
Da, Flori,ne-am cumparat deja biletele de avion pentru ca oricum trebuia sa venim in tara ca se insoara cumnatul meu si nu se putea sa lipsim de la nunta! El are nunta pe 10 septembrie si noi ne hotarasem sa stam in tara o luna, ca in fiecare vara, de altminteri!
Dar daca imi gasesc un job, voi renunta la biletul de dus si ma voi folosi doar de cel de retur, ca in conditiile astea, eu nu cred ca as putea sta mai mult de o saptamana acasa. Dar cum am fost si in februarie in Focsani si mi-am vazut parintii, nu simt inca asa de acut dorul de casa!
Frumusei foc papucii, dar daca mi i-as cumpara, ar trebui sa imi schimb toata garderoba, ca nu am nimic care sa se potriveasca cu ei!![]()
Speranta, cum se mai simte mama ta? Ti-au fost de folos sfaturile fetelor? Te asteptam sa ne dai mai multe noutati, speram noi, bune!
Va pup, fetelor dragutelor si am sa mai intru si mai tarziu sa vad ce ati mai scris!
Roxana
motanik spune:
Flori, no offence, dar iti trece orice placere cand vezi pretul!!!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
flori76 spune:

Andrutz,mama,eu m-am referit la model,ca pretul...Sunt convinsa,ca o sa gasesc si la preturi normale modele asemanatoare!
noi