Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 5
monica-elizabet spune:
HRISTOS A INVIAT!
LA MULTI ANI! DAVIDUTZ!, sa cresti mare si sanatos...un de la ruxitza
bits, simina,madalina sa va traiasca si voua bbelasii sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.
cum ati petrecut de Paste fetelor?
noi am fost la nashi, am facut gratarel, l-am luat doar pe alex cu noi ruxi a ramas acasa cu mama si apoi pe la 18 am plecat cu totii la bunica la spital in tura a doua...ca am mai fost o data si dimineatza sa-i ducem paste si lumina...se simtea muult mai bine si asta m-a inveselit pe toata ziua....acum sunt obosita franta...ma duc sa fac nanitza...ca nu mai pot.
va pup si va urez in continuare PASTE FERICIT! si linistit alaturi de familiile voastre
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
try spune:
Adicatelea s-a pierudt munculitza mea cu datele fetelor asezate oarecum pe coloana si despartite cu puncte-puncte?!??!?!
Bits, si eu am aceeasi problema: toate baveticile sunt murdarele de la morcovel (au ramas usor portocalii) si hainutele pe unde a dat Alex pe el. Vreau sa le conserv cat mai bine pt. bebe nr. 2.
Mai nou alex cand are chef de joaca in timpul mesei sufla in lingurita in loc sa inghita si imi zboara mancarea peste tot.
E din ce in ce mai maraici de la gingiute...mi-era asa o mila azi de el.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
LuminitaB spune:
Hristos a inviat!
Sa va fie Pastele prilej de bucurie alaturi de cei dragi.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
roserb spune:
quote:
Originally posted by try
Adicatelea s-a pierudt munculitza mea cu datele fetelor asezate oarecum pe coloana si despartite cu puncte-puncte?!??!?!
Try, am salvat eu capitolul 43(care incepea din data de 29), incerc sa pun eu listuta buna!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
andreap spune:
Elilenus,Luminita,sa va traiasca BBlusii,sa creasca mari,sanatosi si frumosi!
Bits,eu am bagat la clor pe cele albe...sau incearca Vanish Oxi action,e destul de bun.
Try,cunosc problema..Mariuca vrea sa vorbeasca si sa faca ploite in timp ce mananca,asa ca ma picteaza si pe mine,si hainutele..in curand o sa-i iau masa,asa macar nu mai pateaza si patul....
Mai,as vrea sa o vad si eu pe fata mea cum deschide gurita sa manance..nu sa-i indes eu pe gat..Ce-o avea??????Ca ea nimic nu mananca cu pofta.Si iar am probleme cu papatul de laptic:ieri de ex.a mancat la 6 laptic,apoi la 9 fructe,la 13.30 supita,la 19.30 cereale si laptica abia dupa baita la 21.Si m-am chinuit de cateva ori ieri sa-i dau sa suga;lua sanul,molfaia cateva secunde si nu mai voia..sau mai rau,nu voia nici sa incerce macar!Off..iar ma plang si tocmai in zi de sarbatoare...
Cum ati petrecut?Noi am fost la plimbare la pranz,apoi la un gratar,apoi iar la plimbare cu BBlusa.Azi dimineata fata mea,stiind ca e luni,m-a trezit de la 6.30...si eu,chioara de somn,am vazut pe ceas 7.30.Cand a adormit la 8.15,zic:asa de putin timp a trecut?????Sunt dusa,ce mai.
Va doresc petrecere frumoasa in continuare;noi azi mergem la tzara la strabunica Mariei,asta daca e vreme buna,ca parca iar se aduna nori.
Pupici
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
diana2004 spune:
Incerc sa pun o poza ,sper sa reusesc .
http://community.webshots.com/user/pascu110
diana2004 spune:
Am reusit !!!Sa nu rideti de mine ,am pus aceeasi poza de n ori pina m-am prins cum sa fac albumul .Acum trebuie sa clocesc cum sa scriu poze in loc de adresa .
try spune:
Adevarat a-nviat!
Ce bine, roserb.
Alex ieri a avut iar o criza de gingiute, dar eu n ureusesc deloc sa desluzesc vreo pata alba pe gingiuta lui, n use vad dintisorii sunb gingie, ceea ce ma descurajeaza in sensul ca mai e mult pana ii vor da totusi primi idinti, iar daca de acum face asa...
Imi venea sa plang ieri de mila lui, nu stiam cum sa-l ajut. Maraia si strangea din gingii. Nu-l ajuta nici jucariile de rontait. Le baga in gurita si dupa 2 minute se enerveaza si plange. am incercat sa-i masez eu gingia cu degetul, dar mai tare plange. Cremele de dat pe gingie cica nu-s foarte eficiente (efectul dureaza doar 1-2 ore) si medicii sunt precauti sa recomande caci au vazut foarte multi bebelusi intoxicati de la astfel de creme. Mamele, saracele, in dorinta lor de a-si calma copiii, exagereaza cu administrarea acestor creme si se produc intoxicatii. Nu vreau nici sa-l tin pe Tylenol de fiecare data cand imi face o criza de dintisori.
Asa a incercam sa suportam si sa trecem cum putem peste.
Am incercat cu un prosopel mic (cat o bavetica) udat cu apa rece si sa i-l dau sa-l rontaie, cica ii calmeaza senzatia ai de rece si materialul usor aspru ca de prosop. Insa nu-l tine mult.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
roserb spune:
Try, m-am laudat eu, dar pe jumatate degeaba. Am salvat capitolul 43 in Notepad, asa ca trebuie sa lucrez ceva la listuta ca sa arate OK (adresele de poze, etc). Sper sa reusesc s-o fac maine dimineata, ca am lasat-o pe Bianca la mama, asa ca sunt numai cu jumatate de norma.
Imi pare rau ca sufera saracutul Alex, Biancai nici n-am stiut cand i-au iasit dintisorii, sunt curioasa cum va fi la Mihnea.
Diana, sunteti niste frumusei amandoi!
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu