Am cumparat azi o cutie de nan-ha pt. bebita mea de 7 luni, sa fie ca o continuare la nan fara lactoza. Ca de obicei, nu-i dau nimic fara sa gust eu mai intai si...surpriza, parca a fost facut cu ceai de pelin! Stie cineva, asa e gustul lui sau o fi asta expirat (desi pe cutie scrie 12.2006)?...
nu trebuie sa fie amar. comparativ cu nan cu fier e mai slab la gust, dar in nici un caz amar. asa imposibil cum e la miros l-am gustat si nu e amar deloc.
Freia si Alexa
Si noi tot lapte NAN HA papam dar nu este amar si asta de 1 an, mie imi place gustul de lapte NAN HA.
Sper sa fie doar un lot mic asa!
Sanatate multa!
Otilia
Si noi am folosit Nan-HA si nu era deloc amar! Iti sugerez sa-i dati copilului pana la 1 an ce a baut si pana acum, iar dupa, puteti trece pe Nestle Junior (noi d-asta papam cu spor!) sau Milupa (este putin mai convenabil la pret) ori direct laptic de vaca. Alegerea este a voastra! Vic &
Sebi (04.02.2004)
Luciana,ai dreptate.Asa imi amintesc si eu .Ca era amar.Stiu ca la inceput fiica-mea nici nu l-a vrut .Daca nu-i dadeam cu supa(era in luna a4a)nici nu voia sa se apropie de el.Apoi am revenit la humana(credeam ca e alergica la proteina animala dar s-a dovedit ca nu).
Ana