va sacaie fostii?
Raspunsuri - Pagina 2
devylla spune:
Mey daca stam sa ne gandim suntem mandre ca am fost atat de iubite incat sa se tina dupa noi,inporandune ca sa-i iertam,nu?
Dar la un moment dat devn stresanti
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
Rufus spune:
quote:
Originally posted by angelp
Ai probleme ratusco?
Cunosc niste tipi din Chisinau care cu vreo 20 de para ti/l rezolva de tot ..da/mi pm
Da' la femei se baga moldovenii aia ?
http://community.webshots.com/user/tora97
ratusca1977 spune:
Cred ca e o problema cu acest site, la subiectul asta erau mai multe raspunsuri postate si acum nu mai sunt.....
Chiar si eu am mai scris ceva si a disparut......
ratusca1977 spune:
Buna fetelor,
De ce am postat eu subiectul asta?? Pai simplu, nu din cauza fostului meu prieten, cu el nu am nici o problema, e cuminte.
Fosta lu` iubi al meu ma streseaza din cand in cand: pe timpul cand ei erau impreuna au infiintat o firma, dupa ce s-au despartit, au tot lungit-o cu firma, mai colaborau din cand in cand.
In ultimul timp iubi al meu i-a spus sa faca intr-un fel si sa termine cu firma: ori s-o inchida, ori sa ia el partile ei, ori sa o preia ea, deoarece nu mai voia sa mai aiba de a face cu fosta pentru ca nu mai avea nici un rost, noi ne casatorim in octombrie si nu voia sa fie nici un stress pentru mine faptul ca mai colabora cu ea pentru firma si sa apara discutii intre noi din cauza ei. Oricum activitate nu avea mai deloc, asa ca nu era mare lucru sa o inchida. Dar s-a ivit o problema, firma are o angajata care e chiar verisoara fostei si care are indeminzatie de ingrijire copil. Din aceasta cauza stau incurcati asa de prin noiembrie de cand fosta zice ca o sa preia ea firma, pe urma s-a sucit ca nu o mai vrea, apoi au hotarat sa o inchida, pe urma iar s-a sucit domnisoara ca o sa ii dea partea ei lu` iubi....etc.
Si tot asa de atunci isi gaseste cate ceva sa ne streseze, ba il suna sa ii dea stampila, ca se ocupa ea de acte, e interesul ei, ba ii trimite mailuri, cert e ca o data pe saptamana trebuie sa-si gaseasca un motiv sa il sune.
El nu are nici o vina, vrea sa inceteze cu chestia asta, sa inchida firma si gata, dar fara ea nu poate face nimic.
V-am spus toata povestea asta ca sa-mi spuneti voi parerea in legatura cu asta.
Pe mine ma cam enerveaza si sper sa se incheie odata cu povestea asta, pentru ca fara sa vrei e un stress.
Multumiri, va pup.
http://compage.totalnet.ro/edy/