Miresele anului 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pai cam asta e culoarea piscoturilor....un crem-roz...la fel sunt si ales de la cofetarie si alea cumparate... Daca intrebai daca exista pisoturi albastre sau verzi as fi intrat la banuieli

Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Am revenit...

apropo de cadouri...si mamaia mea si-a adus aminte ca se cumparau diverse pe la nunti pe vremuri...da` noi nu avem treaba cu chestiunile acestea...eu le-am spus de multa vreme ca de traditii de genul asta sa nu aud...bine eu sunt mai fiororasa cu ele

Sampanie noi am cumparat de la Carrefour - Panciu/Simfonia/Demisec - 85.000 lei/sticla.

Apropo de alte stres-uri io nu stiu cu ce sa ornez masinile, mai ales pe aia in care o sa merg io, pina acum am cumparat tot de la Carrefour - citeva pungi cu pampoane mici, care merg legate de oglinzi, o punga costa 20.000 de lei si sunt 5 pampoane in ea.

Pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Pai cam asta e culoarea piscoturilor....un crem-roz...la fel sunt si ales de la cofetarie si alea cumparate... Daca intrebai daca exista pisoturi albastre sau verzi as fi intrat la banuieli

Ioana

Hai mai pui ca nu e rozul care il vreau eu... Io cand zic ROZ apai chiar ROZ tre' sa fie! Ia uite-aici ROZ: hihihi

85.000 lei Panciu???? Eu am vazut in Selgros si era 96.000 lei si Athene Palace era 86.000 lei. Mai ieftin la Carrefour??? Pai acolo sa mergem atunci.

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

aaa, la traditiile alea nu tin nici io, nici la aia cu basmaua-n cap, nici la alte chiraituri la nunta.... problema-i alta, ca lu mama saraca ii e ca sa nu-si auda vorbe de la socrii cum ca asa ar fi obiceiu si ea nu s-a conformat....
oricum mi s-a parut si mie dubioasa faza cu pijamale , halate (ca asa auzise si ea), ca doar nu sunt chiar asa de intimi, da-o-ncolo!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tucike spune:

adela10 esti o draguta :) mersi pt. urari. Chiar este aproape, sambata asta facem deja cununia civila. Vineri o sa am si "bachlorette party". Dar inca nici urma de stres!!

In legatura cu asezatul invitatiilor: noi le grupam cate 10-20, si numerotam mesele. Socrul meu se pricepe de minune la organizare, asa ca el va primi lista cu invitatii si mesele. Intre ei, pot sa se aseze cum vor ei. si daca cad de acord, chiar pot sa se schimbe si intre mese. dar fara faze din astea: "hai ca eu vreu acolo, si sa schimb cardul de capul meu".

In legatura cu masina: un aranjament floral este necesar pe masina miresei. (acum am aflat de surpriza lui iubi: a inchiriat un mercedes de categoria limuzina, de culoarea crem pt. o saptamana ).
Ce sunt pampoanele ?? (scuze, dar chiar nu am mai auzit cuvantul asta)

imagination is more important then knowledge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

mai am o luna!!!!!!!!!!!!!!!!

incep sa ma agit si sa visez urat!!of of mai mai

in ccea ce priveste aranjatul meselor si noi o sa-i aranjam la mese numai ca noi o sa aranjam pe prietenii...parintii lui pe ai lor...ai mei rudele noastre si tot asa...in felul asta stim cam cine cu cine trebuie sa stea ca sa se suporte...asu cel putin asa sper...stiti cum e cu socoteala de acasa si cea din targ.

acina!!!1ce faci mami ca nu te mai vad deloc...cum stai cu pregatirile...abia astept sa te cunosc in ziua respectiva

spor la munca dragele mele!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

quote:
Originally posted by numeioana

Ioana

Hai mai pui ca nu e rozul care il vreau eu... Io cand zic ROZ apai chiar ROZ tre' sa fie! Ia uite-aici ROZ: hihihi

85.000 lei Panciu???? Eu am vazut in Selgros si era 96.000 lei si Athene Palace era 86.000 lei. Mai ieftin la Carrefour??? Pai acolo sa mergem atunci.

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

mai biby fara suparare da eu zic ca nici ce ai aratat tu nu e roz...mai fetelor roz e asta doar fata...hai c-am dat-o si eu in baranu ma mai bag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

tucike,degetzel,ramonella si deeapui mai aveti putin si sunteti doamnebafta multa la nunta sa va iasa totul asa cum ati visat CASA DE PIATRA si va asteptam pe la "clubul scutecelor"sau"odiseea sarcinii in 40 saptamani"(parca asa se cheama subiectele)adik asta am vrut sa zic
va pup pe toate si lasati emotiile deoparte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48765" target="_blank">Ce fete vorbarete!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput