Fetele grase castiga intotdeauna

Fetele grase castiga intotdeauna | Autor: lulu.tza

Link direct la acest mesaj

E numele unui spectacol tare haios.E despre slabit,ingrasat(asta mi-e un subiect foarte familiar), dar si despre relatiile mama-fica(tot in legatura cu "greutatea").Sunt chestii sensibile si dureroase dar tare adevarate si contemporane(n-am retinut numele autoarei textului dar sigur traieste in timpurile noastre).Partea cea mai misto e ca nu e defel un spectacol deprimant ci dimpotriva.Se canta(muzica live),se danseaza,pleci de acolo cu o super energie.Tocmai am vazut ca se joaca iar diseara la Teatrul Notara, la ora noua(dureaza pana intr-o ora)si m-am gandit ca poate v-ar interesa.Eu l-am vazut dar as fi vrut sa mai merg o data (sa-l mai cultiv si pe domnul sot).
Daca ajungeti diseara dati de veste sa schimbam pareri.
cu drag,
Lulu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Musai sa-l vad, daca afli, sa-mi mai spui cand mai e...

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu.tza spune:

Bine .Poate intreb la teatru,daca ajung diseara, cand e urmatoarea reprezentatie.Sau daca ajunge vreo alta fata la spectacol...sa intrebe si sa ne zica si parerea ei.
pup dulce,
Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu.tza spune:

am ai raspuns odata dar nu stiu daca s-a trimis(nu-s prea priceputa in ale calculatorului).Ziceam ca daca ajung diseara la teatru intreb si de urmatoarea reprezentatie .
pup dulce,
Lulu

Mergi la inceput
Mergi la inceput