Bebelusi de iulie-august 2004 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
naomi_ioana spune:
fetelor multumesc pt urari,mai bine mai tarziu decat niciodata.
Andreea ,pe cutie scrie ca de la 5-6 luni ;sunt sigura ca pana la doi ani nu o sa scap de pampers ,dar eu incerc ...poate ,poate
philip spune:
Acum fac si eu o gluma, da fara suparare. Stiam eu ca japonezii is inaintea tuturora, vad ca au luat-o inaintea si cu kkuta. chiar la 5-6 luni, parca mi se pare cam devreme. oricum, pana acum americanii is campionii, sa vezi cum la cupii de 4 anisori le scoate mama pampersul plin de...deh, e mai comod asa
philip&andreea
BLUE ANGEL spune:
Buna Dimineata si pentru Julia Alexandra si Matei George care sarbatoreste si ziua numelui !!!
La multi ani pentru toti cei care poarta numele Gheorghe , George , Georgiana , samd !!!!!Petrecere frumoasa !!!
o zi buna
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Am intrat numai un pic sa urez si eu
la toti bebelusi care implinesc lunile si la toti cei care azi si maine sarbatoresc ziua numelui
Un week-end placut si insorit!
PS MI-au placut discutiile de azi noapte, am mai aflat si eu cite ceva despre alte mamici. Sa stiti ca eu va pomenesc mereu, "mamicile au spus ...", "mamicile au facut ..." etc.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
irrinuca spune:
bine v-am regasit! nu am mai scris de un secol... Probleme! Probleme! Examene si toate cele.
Andreas a crescut, a mai slabit, slava domnului! La 5 luni si 1/2 avea 11 kg, acum, la aproape 9 luni are 11kg 800
LA MULTI ANI DE SF GHEORGHE!!!!!!
SPER CA NU AM GRESIT!
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Gravidutza si bebe mic
Andreas
Doamna Bibi spune:
Buna,am mai intrat si eu putin sa va salut.
Intai de toate sa urez LMA tuturor bebeilor care au implinit luni si sa urez atat mamicilor sio piticilor care sarbatoresc ziua numelui Gheorghe si Florii La Multi Ani!!!!
Mare lucru nu am sa va zic doar ca nici acum nu au iesit dintii,il chiunuie ingrozitor,si pe mine la fel,de cateva nopti adoarme si se trezeste urland,trebuie sa-l iau in pat cu mine,altfel nu doarme toata noaptea,asa ma cauta cu mana prin pat si adoarme la loc,cu mana in parul meu.
Am inceput operatiunea "olita" si am avut succes,acum nu stiu daca a facut voluntar sau s-a nimerit,important e ca a facut in ea. Acum am o mare problema cu olita,nu m-am gandit la inceput,ii ramane putza afara,trebuie sa-i iau alta mai alungita sa incapa si putza.ATENTIE mamici de baieti ce olita luati,sa fie alungita!!!!! In rest cotrobaiala mare,mare,nu-i scapa nimic.
Monica si minunea mea Bogdan zis si Bobo
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
szivarvany spune:
tuturor ce au serbat, serbeaza, vor serba implinirea de lunisoare this WE !
de SF.Gheorghe !
de Florii !!!
Am intrat sa va citesc, ca ati scris, nu gluma si mi-a picat bine ! Goanga mea e la nani pana la 6, asa ca eu trag chiulul de la munca de acasa !
Somnul Giuliei: 2 ore in timpul zilei, ori a doua reprize de cate un ceas, ori unul mai lungut. Seara de pe la 10 juma` pan` la 8 - 8,30 cu trezirea de la ora 7 pt laptic.
Fetele, azi i-am dat Giuliei mancare de la mine ca se holba. Mancam supica de fasole pastai, i-am dat mai intai un morcovel si l-a halit, apoi i-am dat si pastai cu morcovel si a papat. Sper sa nu avem probleme ... desi pastai are si ea in supa ei ... Apropos, la cate ore vomita daca face indigestieee ???
M-ati inspirat si am pus-o si eu pe Giulia pe olita :))) Prima data a ras, apoi a plans, apoi ne-am imbracat si am stat pe ea ca pe scaunel ca doar are spatar. Sincer ... si io votez pentru vara lui 2006 ! Sanatosi sa fim !
Si inca ceva: dintisorii Giuliei sunt zimtati, e normal, asa-i ? Eu ma tot holbez la ei ca`s atat de frumosi si egali (au vreun mm inaltime si ma tot uit sa vad daca nu apar si cei de sus, dar acolo inca nimik, nici umflatura, nimik.
Fetele, va doresc WE placut, Florii insorite si muuulta sanatate ! Si sa scrieti mult sa am ce citi !
Pupici de la noi !!!
P.S. Nu mai stiti nimik de Ema ??? ...
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
philip spune:
Daria, nu are ce indigestie sa faca de la pastai, Philip le mananca de la 4 luni si mazare si nu a patit nimic. Ba aici se recomanda sa le dai si fasole, asa, cam la varsta asta pt ca au proteine. ei, eu nu i-am dat si din astea, parca prefer sa mai astept putin.
sigur ca e normal sa aiba dintucii zimtati, crezi ca ai tai cum au fost? normal, s-au mai ros acum...
LA multi ani bebeilor si Georgilor, Gheorghilor si Georgianelor.
SI LA multi ani floricelor, mari si mici
pupici
ps din pacate e week-end si iar nu veti fi prea active sa va pot citi. tre sa-mi gasesc altceva de facut pana saptamana viitoare. dar, mai sper
philip&andreea
philip spune:
Kim, vazusem parca la tine niste poze din casa cu semineul, nu-mi trimiti si mie linkul, ca noi am vrea sa ne construim o casuta in Romania, si barbat-meu, inginer fiind, nu stie cum sa se mai complice. pleaaase
philip&andreea