cum va decorati casa

cum va decorati casa | Autor: carola

Link direct la acest mesaj

pentru paste?

ati facut voi ceva ornamnte? aveti idei?

eu mi-am cumparat diferite cosulete cu iepurasi si oua de ceara. vreau sa vopsesc niste pietre si sa pictez niste oua pe ele. pe unele am pictat flori si albinute. :)

am atarnat oua decorative...

Bau!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

eu am pus la incoltit grau intr-un vas, si pe care o sa pun oua rosii, in cescute de cafea am sa pun floricele salbatice, am sa rup cateva crengute de copacei inverziti pe care am sa agat oua si iepurasi facuti din carton colorat........
si multa multa lumina.......

liniste creste

florina,mama lui thierry si in asteptarea altei minuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

chiar ieri seara vazusem www.avantaje.ro/index.php?a=1285" target="_blank">aici

------------------------
Banditin actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns relyana spune:

Am un cosuletz micut din nuieluse (l-am luat intr-o vara din Maramures, de la un taran) si il punem intotdeauna de Paste pe masa cu cateva oua in el. Se poate lega coada cosuletzului cu o funda rosie.

Mai am un iepuras-bibelou care face corp comun cu roaba lui in care incape fix un ou si o lumanare-ou care se fixeaza pe un suport f. simplu format dintr-un postament cat fundul oului si un cuisor in care intra lumanarica.

La toate acestea se adauga un sfesnic sau doua pe care le punem pe masa totdeauna de Paste si de Craciun (cu lumanare rosie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

eu vreau sa imi iau o fata de masa cu oua si iepurasi.
vreau sa vopsesc niste oua si sa le pictez.

alte idei?

Bau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

in albumul meu sunt 3 poze cu cateva aranjamente de Pasti si outze.le-am asezat pe mese,pe dulapuri-dar le-am adunat la un loc ca sa le trag in poza:-)aici se poarta foarte mult copaceii-din crengi uscate-in care se atarna oua decorative.iepurasii,gainile si puisorii mici si galbui nu lipsesc de asemenea din aranjamente.mai am si multe figurine de ceramica cu iepuri,gaini,oua de ceara,suporturi pt. lumanari,fata de masa tot cu iepurasi,servetele colorate-care dau un aspect primavaratic si de sarbatoare intregii case.

Paste fericit va doresc!

"Ulciorul nu merge de multe ori la apa.De aceea s-a inventat galeata."(anonim)

Mergi la inceput