Bebelusi de noiembrie-decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Siminna

Sint groaznica!!! M-am chinuit dimineata sa ma duc sa cumpar cartofi, dovlecei, etc, sa-i dau azi fetii supa si cind ma uit mai bine pe reteta vaz ca-mi trebuie orez instant...de unde-l iau? si de care?

Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/

orez instant gasesti la farmacii la supermarketuri la raioanele cu papa pentru bebei pe cutii scrie orez eu folosesc de la bebelac dar exista si de la nestle si de la majoritatea producatorilor

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Viovio
cit despre tortulet...mai bine nu-mi aduce aminte.Incerc sa-l ocolesc.Sau n-ai vazut cita'cuscra ai?Imensa,nu altceva...si tortuletul nu ajuta deloc la remedierea situatiei.

Eu te-am vazut... da nu imensa... ci normala...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

vio nici mie nu mi s-a parut ca esti grasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

la multi ani frumosi pentru...wow ce de sarbatorite...daria, alexia, bianca alexandra si cristiana bianca

mami & gemeneii bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

miki, onitza, miche, ele, andreap, otilia, siminna, roserb va pupam si tare ne bucuram ca ne placeti. mi se spune ca tudor seamana mai mult cu mine dar eu nu-mi dau seama oricum. ce as fi vrut pt. bianca sunt genele lui tudor, ca sunt mai mari ca ai ei, dar oricum pt.fetitze exista mascara
miche sa-ti stapanesti sanatoasa masina. ce bine ca te poti descurca cu caruciorul fara sa-l demontezi, eu nu stiu ce masina ne-ar trebui ca sa nu demontam caruciorul...camion poate
simina ce-mi place mie gogosica ta!!! cu fetzisoara ei bucalata!!! si ce picioruse...sa-ti traiasca
felis ma bucur ca ai reusit sa gasesti. cred ca-ti ajung destul de mult, nu?
simina orez instant parca este la nestle...sau milupa? nu mai tin minte. eu am dar orez cu porumb de la milupa
aime, multumim, esti dragutza. sa sti ca bibi e cu "initiativa", ii zimbeste lui tudor incearca sa-l prinda...el e mai pasiv, doar e barbat!
miki asa face si bibi "podul" ca ea nu se ridica ca si tudor. sa vezi ce se enerveaza tudor ca se ridica si cu spatele si cu picioarele si rezulta o ...nu stiu ce...si oboseste...tre' sa-i fac o poza!

mami & gemeneii bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Siminna,multumim,multumim
Felis,Paxela sunteti niste dragute.Din pacate la cele 77 kg,nu are rost sa-mi fac iluzii.
E,daca-as avea eu silueta ta,Felis...ar fi ceva.
Din pacate numai sa pomenesc cuvintul dieta si-mi sare sotul in cap de frica sa nu las printesica fara lapte.Ma urmareste sa vada ce maninc si daca i se pare ca n-am mincat deajuns...
Asa ca atita vreme cit alaptez,nu mai pot visa la silueta.Dar ma abtin si eu de la unele lucruri,tortulet spre exemplu...
Asa ca, in spirit de solidaritate cu Bianca,mincam...mere.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Simina deja ai trecut la supica? Noi abia am experimentat morcovul in suc si marul ras ... cred ca o sa-i introduc si putin suc de mandarine, ca asa am citit ca-s mai tolerate de ei ca portocalele.

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

In seara asta, pe la 5, plecam in provincie la Moreni, ca e ziua socrelei...hai fie, sa-i zic si eu LA MULTI ANI!!! pe forum..., ...sunt un pic ingrijorata ca de fiecare data cand mergem la moreni, PAul se umfla in pene si se vede in centrul atentiei, si e jale ca nu te mai intelegi cu el, incepe sa se smiorcaie, vrea numai in brate, numai doarme ziua, nu mai spun de papa, ca urlaaaa...asa a fost data trecuta, ei, poate a mai crescut si el, si s-a cumintit.
VESTE PROASTA: ma dor rinichii rau!!!!
VESTE BUNA: a mancat azi PAul, la masa de 12, asa: 260 ml pireu de fructe cu cereale, 100 ml lapte, 50 ml suc de morcovi, ca e constipat....cam mult, nu? da' eu sunt super multumita, nu-mi venea sa cred!!!!!!!!!
IOANADU, LA MULTI ANI BIENCUTEI!!!!!!!!!! SI CELORLATI BEBEI, SA VA TRAIASCA, SA FIE SANATOSI, SI MANCACIOSI!!!!!!!
Va pupicesc, si va urez un weekend minunat in sanul familiilor voastre!!!!! Mai vorbim luni!

Onitza & bebe Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

onitza drum bun si baiat cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

fetelor,Mariuca mea are viermisori in fund!Nu are stare deloc,e maraita,daca ii iau din mana o revista de ex.ptr.ca o mananca incepe cu urletul...Ce o fi cu ea? Pana acum mai statea si singurica ,rodea la o jucarie,acum nimic nu-i convine!Unde apar primii dintisori?jos sau sus?Parca nu s evede nimic....
Simina,ce reteta ai tu de supa cu orez?
Onitza,drum bun si liniste!

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput