Bebelusi de noiembrie-decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

buna dimineata!acusi am venit de la dentist..brrrr.Si am lasaty-o pe Mariuta adormita cu socrela.Cand vin imi spune ca s-a trezit dupa 1 ora,ea care dormea si 3 ore!!!!Acum e la mine in brate,maraita cum ii sta bine unui BBlus.Sa vina oare un dintisor?????Sau de la vreme?/
Adriana,superbi cei mici!
Miche,sa o stapanesti sanatoasa masinuta!
Si la noi e frig in casa,Mariuca e imbracata bine ca are manutele reci!
pupici

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

mey dar ce harababura va fi in listuta!!!
felis n-am inteles, ai gasit in farmacie pana la urma?

mami & gemeneii bianca si tudor (03.11.2004)

Am gasit. Am cumparat ieri 5 cutii (erau ultimele) si ENYA mi-a mai gasit o farmacie, am dat telefon, si ma duc sa cumpar acum, inca 10 cutii...
Va pup
Ma grabesc...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata fetele!

si la Iasi a nins...e o primavaraaaa... salut cu plimbarea...
Vladutu meu s-a smecherit, de vreo 3 nopti doarme cu pauze, de ma termina..Zombi scrie pe mine...adoarme pe la 10 si de pe la 1.30-2 incepe foiala...daca-i bag suzeta adoarme, dar faza e ca lucrul asta se repeta cam la 1 ora jumate, ba chai si la 3 sferturi de ora ... nu stiu ce-o avea, incepe prin a face lumanarea si tranteste piciorusele cu putere in pat...apoi daca nu-l baga nimeni in seama, incepe se scanceasca...daca te ridici din pat si e cu ochii deschisi incepe sa rada, de-ti trec toate ...acum a papat suculetz de morcov cu mar, cam 60 ml si un sfert de mar ras (cam greu da incepe sa-nvete ce tre' sa faca cu mancarea din gura) si doarme in scoica...e obosit omu'...Ziceam ca poate ca nu l-am mai scos la plimbare, ca s-a mai intamplat...Vorba Roxanei "crestem noi".

Siminna, din pacate asta e modul de comportament al multora dintre compatrioatele noastre...nu stiu , da parca cu cat sunt mai in varsta sunt mai rele, frate. am si eu mama in varsta, da parca nu e asa,cand ma duceam la medicul de familie cu burta la gura, stateam la niste cozi, ca ele sunt bolnave si batrane si tre' sa stea si pe dscaun si mie mi se umflau gleznele ca era vara...off...sper sa nu ajungem ca ele

Ad_rianna, frumusei foc gemeneii, mai ales unde se tin de manuta, mi-au dat lacrimile de emotie...sa fie sanatosi si sa creasca mari...cand mi-e greu ma gandesc la tine si zic "ei, asta, da la patrat" si-mi e mai usor

s-a trezit copilu'... ma duc sa-l schimb si poate mai fac si ceva treaba...ca vine PASTELE

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Buna dimineta
sunt super ofticata !!! a venit un prieten sa-mi protejeze computerul de virusi , dar din cauza lor (a virusilor) a crapat C-ul si am pierdut toate info pe care le-am adunat pentru bebe din timpul gravidiei, poze nesalvate, si cel mai cel o carte de bucate de zeci de pagini scrise de manuta mea.
Sa nu faceti ca mine, faceti-va back-up !!

Adriana stiu ce inseamna scandal ca nu se poate ridica.noi avem razboi toata ziua din cauza asta...si noi mai avem vreo luna...
acum face podul, se sprijina pe calcaie si umeri/cap si ridica fundul, apoi ridica calcaiele si rezulta un iepuras la orizontala.Toata ziua "topaie" asa.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by paxela

eu am o listuta cu niste adrese de mail de cand cu cutiutele si foaia lui Culcer vreti sa o bag in listuta?

eu sunt pentru

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

As modifica si eu listuta,daca mi-ar trimite si mie cineva faimoasa parola.Ca eu,daca intru la doua zile cu un mesaj amarit...nu reusesc sa devin "vizibila".
Fetelor,eu citesc tot,pe cuvint,dar cind vine vorba de raspuns...
Toata viata am fost pe fuga si ma gindeam eu,in naivitatea mea,ca atunci cind voi sta cu copilul acasa voi avea timp liber...mult,mult...
Din pacate si acum tot pe fuga.
Azi e ziua Biancai.
Implinim 4 luni,adica deja suntem mari...
Si pentru ca noua nu prea are cine sa ne faca urari,fac eu singura,pentru fetita mea.
sa creasca mare si frumoasa si sa ramina la fel de cumintica ca si pina acum.
Si mai trimitem niste urari si pentru puiutii:
Alexia (Cecilia C),Daria Nicole (Carmen) si cealalta Biencuta (ioana du)

Mamicilor sa va traiasca puiutii,sa creasca mari si frumosi si sanatosi.
Fetelor,va trimit multi ...

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

imi pare rau MIki ...
si eu am patit-o anul trecut, stiu ce inseamna.
inca mai lucrez la refacerea pierderii...

aia cu podul, o practicam si noi, cu succes!!

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Uraaa am gasit si eu butonasul buclucas...
Paxi si eu sunt de pentru adresele de mail..cel putin a mea nu e la secret.

Simina nu te supara da mie mi-ar placea ca toata lumea sa fie rosie si albastra in listuta asa cum s-a inceput.Stai linistita ca daca te cautam pe listuta te gasim oricum, asa mi se pare prea colorat si asa are multe info lista aia...nu da parerea mea...

si a propus Fulgu sa stergem DPN-urile..tot pentru !!1 pot sa o si fac numai sa-mi spuneti daca nu exista voturi contra.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

viovio sa imi traiasca nora sa creasca mare si frumoasa sa fie sanatoasa si nu in ultimul rand iubita de la Silviu
sa papati tortulet si pentru noi

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Hai sa uram si noi "la multi ani!"sarbatoritilor de azi:Diana(Ela),Alexia(Cecilia),Daria(carmen),Bianca(Viovio) si Bianca(ioana)..mai,dar numai fete!Sa cresteti mari,frumoase si cuminti.
Viovio,stai linistita,nu treci nebagata in seama...Iti trimit eu parola.
Mariuca a adormit,asta dupa ce a facut niste mofturi.....Sper sa fie ceva trecator,ca nu-mi place BBlusul plangacios si maraicios.Si nu stiu mai fetelor cum se face,cand o las cu altcineva isi iese din ritm;sunt convinsa ca socrela nu i-a acut nimic,dar mie intotdeauna dimineata imi dormea 2-3 ore..cum naiba la ea a dormit numai una?????
Si mie imi place asa cum suntem "colorate",parca ne gasim mai usor:fetele cu rosu,baietii cu albastru.
Cand vine caldura??Am si eu un "dor":sa fie cald sa stam afara cu micutii,sa nu-i mai infofolim.
Pupici

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput