Bebelusi de noiembrie-decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auras_80 spune:

O intrebare pt mamicile cu bebei care papa lapte praf:
cam cati ml,in medie papa bebe la o masa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_80 spune:

Si inca ceva: cat lapte trebuie sa pape un bebe de 5-6 luni pe zi, cate mese de lapte avand in vedere ca am inceput diversificarea?
Am tot auzit una,alta de aceea va intreb si pe voi...
V-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea raspunde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mai fetelor please raspundeti-mi si mie: daca-i dau mar pe razatoare mai trebuie sa-i dau si suc? Eu nu vad logica. Poate ma scoateti si pe mine din ceata please ca ma uit pe listuta si vad tot felul de diversificari.
Am uitat sa va spun. Astazi, a 4-a zi de cand am inceput diversificarea a papat 1 mar si nu i-a ajuns. Cam mult?
Mai eu cred ca-i normal sa-l suga din lingurita(pe mar vreau sa spun) caci nu-s obisnuiti sa inghita ceva, mai au pana invata.

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

La Multi Ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi si maine ziua de nume , multa sanatate si realizarea dorintelor!!!

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

auras uite iti spun eu cum "zice la carte" ca ar trebui sa pape bebeii de 5 luni: 5 mese a 160-180ml astfel:
2 mese lapte
1 masa pireu fructe (cca100g)+suc(cca.50ml)
1 masa pireu legume, carnitza (50-100gr) + supa (100-150ml)
1 masa(ultima) 160ml lapte+cereale

mami & gemeneii

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Mai fetelor please raspundeti-mi si mie: daca-i dau mar pe razatoare mai trebuie sa-i dau si suc? Eu nu vad logica. Poate ma scoateti si pe mine din ceata please ca ma uit pe listuta si vad tot felul de diversificari.
Am uitat sa va spun. Astazi, a 4-a zi de cand am inceput diversificarea a papat 1 mar si nu i-a ajuns. Cam mult?
Mai eu cred ca-i normal sa-l suga din lingurita(pe mar vreau sa spun) caci nu-s obisnuiti sa inghita ceva, mai au pana invata.

Otilia si Ana Maria

eu nu le dau si suc. le fac pireul mai subtire cum zicea si andreap. sincer nu vad rostul si nici nu prea mai am chef

mami & gemeneii

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Adriana mersi de raspuns, sunt bucuroasa ca mai vede cineva lucrurile asa ca mine. Incepusem sa cred ca nu sunt o mama bun ca fac asa anumite lucruri dupa mine sau din comoditate.
Pup gemenusii! si pe mamica lor eroina!

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Nici eu nu le dau suc si nici supa, fac piureul mai subtirel si doar cateodata dar asta rar de tot o mai incerc dupa masa in caz de ii este sete.
Jasmine tu ziceai ca inca nu ai reusit sa-i inlocuiesti nici o masa. Pai Denisa daca nu mai vrea san dupa, insemna ca i-am inlocuit deja masa??? Pai insemna ca am deja 2 inlocuite....acuma ma intreb daca are suficient lapte??? Paranoia scrie pe mine Nicicum nu-i bine: daca nu mananca de ce nu mananca si cand mananca de ce nu mai vrea lapte

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by aime

Fetele, nu va suparati pe mine, dar eu am schimbat culorile in listutza, ca erau mai multe si am zis ca e mai frumos sa pastram 2, rosu ptr printesute si albastru ptr printi...nu va suparati, da???si ca sa pastram caracterul size 1, cand scrieti, scrieti inaintea parantezei patrate [ de la size 1, sa nu va mai chinuiti apoi sa refaceti marimea...De accord sau ma

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Ai facut f bine!... nu te nimeni!...
Da nu-i asa ca deschizi tu capitol nou????????????

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

deschid fetele, dar acum astept pediatra, sper sa nu depasiti pagina!!!!!

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput