Bebelusi de noiembrie-decembrie (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

ce sanius miki, ca e un frrrigggg...si un vant, da' vad ca vecinii nu se lasa, bat covoare, pe orice vreme

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Simina,eu am ceva retete,dar daca nu te deranjeaza.poti sa-mi trimiti si mie?Poate e alta si eu am pierdut-o..Multam!Mail:andreap124@yahoo.com

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

pentru DARIA NICOLE, BIANCA ALEXANDRA, CRISTIANA BIANCA

Multumim tuturor de urarile de bine si fie ca toti bebeii sa fie sanatosi, mancaciosi si sa creasca mari si frumosi.

Danamunti sper sa-ti treaca durerea de spate si sa stii ca si pe mine vad ca incepe sa ma doara...de 2 zile am simtit ceva dar nu e o durere puternica..sper sa-mi treaca..dar am observat ca daca o iau pe Alexia in brate se accentueaza durerea..asa ca incerc sa o tin cat mai putin sa vedem cum e.

Ad_riana sunt super gemenusii, sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa creasca mari si tie putere sa-i poti creste in continuare, desi sa stii ca in fiecare zi ma gandesc cum poti sa te descurci cu doi, bravo tie.

Mikimi pupam pe smecherila si aveti grija de voi.

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Siminna,eu ii pun cerealele la ultima masa.Dar cum de are ultima masa la ora 19?La cat incepeti?Radu mananca ultima masa pe la ora 22-23.

Eu sunt de acord sa stergem DPN-urile din lista.Acum nu prea mai au relevantza.

Vio,si eu as vrea sa stiu cum faci cu pozele.

Felicitari tuturor fetelor care s-au improprietarit cu masini noi.

Onitza,cum a reusit Paul sa manance atat de mult la o singura masa?

Eu nu reusesc de nici o culoare sa inlocuiesc complet o masa.Mananca bine cu linguritza dar numai cat are el chef.La un moment dat se enerveaza brusc,incepe sa urle si nu ma mai inteleg cu el decat daca-i dau biberonul,pe care-l apuca cu amandoua mainile si-l tine strans sa nu cumva sa i-l ia cineva.

Roserb si fetele care ati mai inlocuit o masa,cat suc de fructe sau supa de legume papa bebeii la o masa?

Aime,pe mine m-au capiat astia cu covoarele.Practic e in permanenta cineva care bate covorul.Nu stiu cum naiba s-a nimerit dar la blocul meu sunt 4 batatoare.Nu sunt toate 4 ale blocului,dar sunt asezate in asa fel incat practic sunt langa blocul meu.

Ati mai aflat ceva de laptele praf care se de gratuit?Ma tem ca trece luna aprilie si nu mai e valabila reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am pus adresele de mail care le aveam restul nu ma bateti daca le dati vi le pun daca nu puteti voi

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Jasmine,si eu la fel.Abia reusesc sa-i dau maxim 50 ml.de pire fructe,si asta juma' pe ea!Apoi nu mai vrea,strange buzele si intoarce capul.Supa si aia mananca maxim 100ml.(ma rog,la fel ca la piureul d efruce,juma' pe ea).
Mikimi,se pare ca era somnicul,bata-l vina!Azi dimineata a dormit 1 ora in loc de 2-3 cum dormea,si toata ziua a fost ciufuta.acum a mai dormit 40 minute,sper s afie mai vesela.Daca face la fel,sun doctorita sai ii iai Calgel
Si eu tot seara ii dau cereale,ii fac cam 60ml.,apoi o pun la san.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Aime, nu stiu zau,,,uite mai intreb fetele care s epricep la diversificare. Mie Jasmine mi-a zis ca deja as putea sa-i bag supa...trebe' s-astept pina-i inlocuiesc o masa numai cu fructe? Ce mai ziceti voi, fetelor? ...Maria nu vrea. ea tot tiztzi vrea cel mai mult.
Andreap, ti-am trimis un mail cu atasament.
Jasmine, ea se trezeste dimineata uneori la 6, uneori la 7. Mai maninca pe la 10.30-11, apoi 2, apoi 5-6, apoi 8, cind se culca. Cam atit....fug ca face scandaal..
pupici

Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by danamunti

Vio ce frumusica e Bianca mai!Auzi cum faci montajul la poze tu?Ai vreun program special?Poate imi zici si mie ce si cum ca si eu as vrea sa fac asa ceva.
Dana si Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Dana multumim frumos de urari si de complimente.
Programul cu care fac pozele se numeste PhotoPos Pro.E usor de folosit si cred ca il poti gasi pe net,in varianta trial,gratis.
Succes,si sa ne anunti cind ai poze cu "rama".

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Simina,nu am primit nimic!Pe Yahoo ai trimis?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

A iesit primul dintisor. URAAAAAA!!!!

Cum va spuneam de pasti vom avea un iepuras. A iesit dintisorul de jos si ne-am mai linistit.

Va pupacim,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos

Mergi la inceput