Amenajarea apartamentului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraM spune:

Eu am luat galerii metalice (albe si destul de inguste) din Expo Construct (e pe langa Valea Cascadelor, de fapt la intrare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

laura,
1. lustre - incearca Mobexpert la cele 3 magazine, sunt mai ieftine unele decit in Practiker. dar fii atenta r trebui sa te duci in toate 3 ptr. ca unele din marfuri nu sunt la fel. eu am luat numai de la MObexpert, datorita pretului. adica aplice de tavan de la 600-800.000 pina la 1.800.000
2.masuta de cafea: depinde din ce vrei sa fie, de sticla de lemn, incearca Mobexpert, Belona (cum te duci spre OTOPENI pe dreapta), Elite, este un centru linga Home Design, daca ai modelul, te poti duce pe B-dul Decebal, cum vii de la P-ta Alba Iulia spre Muncii, pe Stinga, este unul de mobila la comanda, foarte dragut, si preturile sunt acceptabile, apropo si mobila de Bucatarie f. misto tot la ei.
3.cos de rafie, se gaseste dupa Sinaia, acolo unde vind chestii din astea de lemn, sau in P-ta la OBOR, am vazut la un moment dat.
-usa glisanta, este cea care se face armonica (ca sa zic asa) e f. buna, puteti sa o puneti si singuri, iti spun de unde am luat noi, pe Stefan cel Mare, intersectie cu Lizeanu, vis a vis de Mega Image este DO it Your self (magazin cu de toate, este in jur de 2 mil.)
- izolatie balcon, sa fiu sincera nici nu mai stiu cite au pus, vata minerala foarte groasa, poliuretan , niste chestii care retin umezeala, era un fel de plastic, apoi rigips din ala verde. cum am scris mai sus cauta UTIL parca din Feb.e un articol separat de izolatie balcon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

lucas, mi-ai dat o idee nemaipomenita cu usa glisanta, as vrea sa renunt la usa de la camara din hol, dar e cam mare si dubla, chiar am sa masor cand ajung acasa... sa vad cat are, dar eu nu cred ca m-as descurca sa o montez singura... nici nu cred ca as sti sa o dau pe cea veche jos...

cu programelul meu nu stie nimeni, nimic...?

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraM spune:

Lucas, multumesc mult de raspuns

Mergi la inceput

Program stiu ca exista, "casa mea" sau nu stiu cum se numeste, dar la ce iti trebuie?? eu am facut asa: am desenat pe o hirtie A4, un dreptunghi care era living-ul si apoi am decupat din alta hirtie, diverse, biblioteca, canapea, tot patratele si am inceput ca la lego sa ved ce iese, care este spatiul intre el. sper ca intelegi ce vreau sa-ti spun. poti si la calc., dar eu ma jucam mai repede cu ele pe hirtie.
CristinaT, daca usa e atit de mare cred ca nu merge sa-ti iei glisanta (spirala-cum ii zic eu) pentru ca asta spirala are dimensiunea unei usi normale.da poti pune 2, masoara si vezi. la noi a fost usor de montat pentru ca mesterii au dat jos usa veche, au reparat, pe la colturi si apoi noi am montat-o, dar chestia asta cu un mester se face intr-o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Ce-mi place subiectul asta, mai ales ca tocmai suntem in plina actiune de amenajare a unui apartament de 4 camere.
Spuneti-mi si mie unde gasesc caramida de sticla transparenta (Nevada parca ii zice) dar nu dimensiunea "normala" de 20x20, ci mai mica (10x10)?? Am drum in Bucuresti sambata si as vrea sa umblu putin (eventual un magazin mai mare si mai usor de nimerit).
Din experienta apartamentului in care stau acum si pe care l-am amenajat acum 5 ani, pot sa spun ca am facut cateva greseli majore: am pus gresie bej foarte deschis in hol, bucatarie si balcon si se vede ORICE!!! Si de trei ori/zi sterg cu mopul si degeaba.
Am facut rosturile de la gresie albe in bai si dupa o luna erau gri, oricat le-am frecat (inclusiv cu o periuta de dinti!!!).Am facut usi din lemn si nu era suficient de bine uscat (contrar asigurarilor primite de la producator) si mi s-au deformat.
As mai vrea o opinie referitoare la parchetul tristratificat de la cineva care il are de mai demult (daca se strange, face lufturi, scartie, etc).

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Ina, caramida nevada 10 cu 10 nu prea am vazut, dar incearca la Brico Store, acolo au foarte multe, si multe modele si la Practiker, mi se pare ca este si la voi in Brasov.
de asemenea incearca pe net la Delta, ii suni si intrebi,cred ca au magazine si la voi.
noi am pus triplu stratificat dupa ce l-am vazut la cineva pus, si il avea de 3 ani.

Mergi la inceput

Lucas-multumesc pt raspuns. As mai avea o intrebare: la biblioteca din rigips ai lasat etajerele asa sau ai aplicat ceva pe ele. Ca ne-am facut si noi niste nise din rigips dar ma gandesc cum o sa sterg praful pe ele (nu intra praful in varul lavabil?).

poze Raducu

Mergi la inceput

la etajere noi am pus geam transparent, sau daca am mai facut etajere, le-am facut din sticla mata. nu le lasa asa pentru ca nu vei putea sterge praful. si se depune, si se vede cam urit. am vazut la cineva si de acolo am invatat.
geamul nici nu se vede. te duci cu dimensiunile la orice geamgiu si ti le face imediat.

Mergi la inceput

Super idee, multumesc!!

poze Raducu

Mergi la inceput