Colac dupa epiziotomie

Colac dupa epiziotomie | Autor: carolinah

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi si mie, va rog, unde gasesc (in Bucuresti)un colac medicinal de folosit dupa epiziotomie? Intelesesem ca undeva la tehnica medicala, dar toate aceste magazine pe care le stiam eu s-au desfiintat.

La primul copil am avut colac de umflat pt copii, dar s-a spart relativ repede si acum nu stiu daca am de unde cumpara asa ceva ca nu a inceput inca sezonul de strand/mare etc. Si cred ca cel medicinal e mai bun decat unul de umflat.

Multumesc,

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 9.05.05)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Initial creeata de carolinah

Spuneti-mi si mie, va rog, unde gasesc (in Bucuresti)un colac medicinal de folosit dupa epiziotomie? Intelesesem ca undeva la tehnica medicala, dar toate aceste magazine pe care le stiam eu s-au desfiintat.

La primul copil am avut colac de umflat pt copii, dar s-a spart relativ repede si acum nu stiu daca am de unde cumpara asa ceva ca nu a inceput inca sezonul de strand/mare etc. Si cred ca cel medicinal e mai bun decat unul de umflat.

Multumesc,

Carolina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 9.05.05)

O farmacie care are produse tip tehnica medicala este pe Calea Mosilor, pe dreapta cum vii spre Obor si chiar aproape de Obor. Alta este pe Mihai Bravu aproape de intersectia cu Iancului ( asta se numeste Centrofarm si e nr. 13).
Sper sa gasesti.

Luminita
24 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Carolina, cred ca gasesti la orice farmacie.
Daca totusi nu gasesti, scrie-mi, si il intreb pe sotul meu de unde l-a luat pe al meu (eu am nascut sapt trecuta).

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Va multumesc din suflet. Voi mai cauta si daca nu gasesc, te voi mai contacta, Andira.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 9.05.05)

Mergi la inceput