Furtul miresei
Raspunsuri - Pagina 10
blanca000 spune:
Si eu am fost furata de niste pieteni care m-au dus in Club Cuba si am dansat si ne-am distrat..dar nu mai mult de o ora..asa l-am spus si au fost intelegatori ca doar nu cred ca pot fii unii asa de sa nu te asculte ce ii rogi..ma rog pe mine ma gasit mirele (dar oricum tot o ora stateam chiar dac anu ma gasea)..a venit , ma cautat si ma gasit..asa ca am lipsit amandoi de la nunta el vreo juma de ora eu vreo ora...si am vazut pe DVD ca invitatii s-au distrat in lipsa noastra datorita DJ-iului.
Si imediat cum am venit a urmat distractia cu...jarteluta..
Nunta noastra
Nasi de cununie
blanca000 spune:
Si eu am fost furata de niste pieteni care m-au dus in Club Cuba si am dansat si ne-am distrat..dar nu mai mult de o ora..asa l-am spus si au fost intelegatori ca doar nu cred ca pot fii unii asa de sa nu te asculte ce ii rogi..ma rog pe mine ma gasit mirele (dar oricum tot o ora stateam chiar dac anu ma gasea)..a venit , ma cautat si ma gasit..asa ca am lipsit amandoi de la nunta el vreo juma de ora eu vreo ora...si am vazut pe DVD ca invitatii s-au distrat in lipsa noastra datorita DJ-iului.
Si imediat cum am venit a urmat distractia cu...jarteluta..
Nunta noastra
Nasi de cununie
Alynutza spune:
Eu nu stiu sigur daca vreau sa fiu furata sau nu, oricum, daca se va intampla, as vrea sa fie o chestie faina, adica nu sa ma intrebe daca ma poate fura, cum au facut cu o mireasa la care am fost anul trecut la nunta. In schimb n-as vrea sa-l fure pe iubi, nu stiu cine a inventat chestia asta, eu stiam ca obiceiul este sa se fure doar mireasa. Oricum, sunt cam stresata de chestia asta, pentru ca iubi are niste prieteni cam zurli si i-am zis deja ca eu n-am de gand sa inhalez heliu si sa cant sau cine stie ce alte minuni sa mai fac, ca nu fac nunta ca sa ma fac de ras la o gramada de oameni. Oricum, revenind la subject, daca ma fura nu vreau sa lipsesc prea mult. Si asa nu se va face ceva nu stiu cat de incitant, ca noi avem nunta de zi, asa ca nu-i de mers nici in disco, si nici in cluburi nu-i nu stiu ce activitate la ora aia.
Ralu, daca te streseaza asa de mult chestia asta si nu vrei, de ce nu spui pur si simplu, ma frate, lasa-ma in pace, noi am hotarat ca nu vrem sa se fure mireasa! Just like that, pur si simplu.
ralu_trancu spune:
ma gandem ca eu si asa am un temperament vulcanic si nu as vrea sa ma apuce crizele ca nu vreau sa fac ceva. ma cunosc si daca cineva vrea sa fac ceva si eu vreau reactionez fff nasol. ma enervez si ori urlu ori incep sa plang
quote:
Originally posted by Alynutza
Ralu, daca te streseaza asa de mult chestia asta si nu vrei, de ce nu spui pur si simplu, ma frate, lasa-ma in pace, noi am hotarat ca nu vrem sa se fure mireasa! Just like that, pur si simplu.Miresica de 15 iulie
Poze vechi si noi
Natasa spune:
Eu n-am vrut sa fiu furata, le-am interzis categoric prietenilor mei sa o faca si m-au furat prietenii sotului :) Au chemat un taxi si m-au dus intr-un bar, am stat acolo vreo jumatate de ora, am baut un suc si dupa ce au negociat m-au dus inapoi! Prilej de suparare pentru prietenii mei, car e au zis ca special am facut-o, dar le-a trecut! Trebuie sa recunosc ca m-a distrat "rapirea".
MaryP spune:
Ma bag si eu in discutie... Eu AM FOST FURATA si era sa ratez artificiile!!!
nunta mea
Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)
ralu_trancu spune:
vezi? de aia zic si eu. muncim atat lka pregatiri si noi ratam o mare parte a rezultatului muncii noastre.
am multe exeple - nasa mea a stat furata 4 ore, o alta prietena a fost furata si ii venise Bosquito sa ii cante si ea a ratat. Nu va spun cat a costat reprezentatia formatiei.
quote:
Originally posted by MaryP
Ma bag si eu in discutie... Eu AM FOST FURATA si era sa ratez artificiile!!!
nunta mea
Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)
Poze vechi si noi
elara spune:
Trenurelule, cam asa zic si eu. Parca nu as vrea sa plec de la nunta mea, adica din cele cateva minunate ore pregatite cu mare drag timp de cateva luni, in care reunim rudele, cei mai dragi oameni si prieteni sa ne fie alaturi, sa pierd o ora, sau poate doua sau chiar mai multe???
Insa, cum nu stiu sigur daca vom reusi sa fim suficient de vigilenti, cred ca vom face o intelegere (eu si iubi) ca, in cazul in care oricare dintre noi ar fi furat (ca azi se mai obisnuieste sa se fure si mirele), sa facem tot posibilul sa nu lipsim mai mult de jumatate de ora.
Si ca tot am vazut ca s-a vorbit despre dezgatit si palarioare, vreau sa spun ca si eu am fost la o nunta la care mireasa si-a pus o palarioara alba dupa ce a fost dezgatita (pe care insa nu a purtat-o mult timp).
Eu una insa as prefera sa trecem peste partea asta, ca nu-mi place deloc Sper sa nu afle socrii (decat in ultima clipa ) si sa nu se iste discutzii pana atunci care sa ma fortze sa facsi asta. Asta fiindca si eu sunt la fel ca tine: daca nu-mi place ceva si sunt fortzata sa fac ce nu vreau...ori ma enervez si ma cert..ori iar ma enervez si ma apuca plasul...
Cel mai tare ma tem de parerea socrilor care tin mult la "traditii" Numai ca eu vreau sa fiu FERICITA! nu tin neparat sa fiu ca totzi ceilaltzi si sa fac ce fac totzi, cu orice pretz. Nu ma intereseaza DELOC sa fiu "in randul lumii"
Asa ca..sper sa ocolim momentul cu gratzie si abilitate...
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
elara spune:
Blanca,ai fost absolut SUU-PEEEEER-BAAAAA!
Si ca mireasa si ca nasa! Felicitarile mele.
MaryP, si tu ai fost o mireasa la fel de SUPERBA!
Mi-a placut mult de tot decolteul tau si voalul acela scurtutz si coronitza...
Mi-ati placut foarte mult, fetelor.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
blanca000 spune:
quote:
Originally posted by elara
Blanca,ai fost absolut SUU-PEEEEER-BAAAAA!
Si ca mireasa si ca nasa! Felicitarile mele.
MaryP, si tu ai fost o mireasa la fel de SUPERBA!
Mi-a placut mult de tot decolteul tau si voalul acela scurtutz si coronitza...
Mi-ati placut foarte mult, fetelor.
Seneca
Multumesc frumos ...toate miresicile de pe DC au fost minunate...si nasicile la fel.
Anul asta voi fi iar nasa..sper sa fiu la inaltime...
Nunta noastra
Nasi de cununie