Buna ziua la sfatul medicului am luat lomexin crema numai ca acesta nu a specificat exact locul unde trebuie aplicata - a zis ceva de genul te ungi in fiecare seara pe "jos"!!Va multumesc.Astept raspuns de la cineva care stie cum se foloseste aceasta crema.
N-are prospect? Eu am folosit Lomexin ovule care se introduceau in vagin. Ma gandesc ca e aceeasi poveste cu crema... Probabil ti-a dat-o pt candida sau o alta ciuperca...Trebuie sa scrie pe prospect, citeste-l.
Nane
Buna Sandyprs,
Si eu am luat Lomexin, intr-adevar, este o crema anti-micozica. Mie mi-au fost prescrise si ovulele si crema. Ovulele se introduc in vagin, iar crema se foloseste la exterior!
Insanatosire grabnica!
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.Am uitat sa va spun ca mi s-au dat si ovulele.Am facut tratamentul cu ovule dar intre timp mi-a venit ciclu si am inceput si tratamentul cu desorelle(anticonceptionale)(asta e pt o raceala) si am avut ceva mai multe scurgeri de sange pt ca e prima data cand iau anticonceptionale(nu am avut neoie pana acum).
Numai bine,Alexandra.
ovulele se folosesc in interior iar crema poti sa o aplici la fel ca si ovulul se poate folosi intrior si exterior nu-ti afecteza nimic,chiar este indicat folosirea ei si in interior.
camy
Sandyprs, daca faci tratament antimicotic, e bine sa foloseasca si partenerul tau crema timp de 10 zile si in timpul tratamentului sa va abtineti de la . Stiu ca nu e simplu, dar altfel risti ca tu sa faci tratamentul degeaba
...
Adi
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."