Tedi !!!

Tedi !!! | Autor: alinutza13

Link direct la acest mesaj

Fetelor,inca de cand am nascut-o pe Fabiana(acum 7 luni jumatate) ma chinui cu ea cu lichidele.Nu bea nici cum ceiutz(toate felurile posibile pt copii)apa plata,sucuri preparate 100% natural.Intr-o zi i-am cumparat Tedi sa vad poate,poate il bea.Am ramas surprinsa cand am vazut ca a baut aproape jumatate de sticlutza fara sa se opreasca.De atunci ii cumpar in fiecare zi si bea cam 2-2,5 sticlutze pe zi.
Un doctor mi-a spus ca sucul Tedi produce carota(nimic de speriat)care duce la ingalbenirea tenului si manutzelor copilasilor.Ati mai auzit asa ceva?Eu nu am observat la Fabi poate si din cauza ca de cand am nascut-o este mai "bronzata" la ten.

Pupici la bebici!!!
http://photos.yahoo.com/alina13fan

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Alinutza, eu i-am dat lui Dani Tedi de la 11 luni, asta fiind acum 4 luni, si nu am observat nimic din ce scri tu. Am auzit atatea, incat nu ma mai mira nimic. Eu cred doar ca-i dai cam mult intr-o zi si nu are decat 7 luni jumatate. Tedi este recomandat peste 1 an si parerea mea ca daca ai inceput asa devreme, sa-i dai mai putin. Si nu cred ca este bine sa-i dai numai Tedi. Inceraca sa-l diluezi cu apa, pana ajunge sa bea si apa. Parerea mea.
Si Dani bea Tedi, dar bea si multa apa.

Sanatate multa si succes!

Crisde Dani

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Uite aici subiect despre Tedi:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43780mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

asta vara cand am fost in romania pentru 5 saptamani i-am dat lui Marc (pe vremea aia 1 an jumate) -in fiecare zi tedi si bea cam tot doua sticlute,
Nu s-a ingalbenit deloc si nici alte reactii.Nici nu stiu ce ma faceam fara Tedi ca al meu copil a refuzat toata viata orice fel de ceai si la 1 an jumate era super obisnuit cu sucurile pentru copii hipp ,alete.Cand am ajuns in ro in afara de lapte nu bea NIMIC si nu mai putea de sete,mai ales ca am fost la mare doua saptamani.

ca sa-i tina si de sete eu i le injumatateam cu apa plata,incearca si tu asa,eventual treptat,poate accepta,la 7 luni si mie mi se pare mult doua sticle jumatate pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Pana acum (1 an si 2 luni) nu i-am dat decat sucuri facute in casa, tedi contine morcov deci daca bea cantitati mari de suc de morcov sau de tedi normal sa se ingalbeneasca, dar nu cred ca-i dai cantitati industriale.
Sanatate multa!
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

alina, eu nu cred ca ai motive de ingrijorare, nu se ingalbeneste cupilu de la suc Tedi! a, s-ar putea ingalbeni daca i-ai da zilnic doua sticlutze de suc exclusiv din morcovi, dar Tedi este o combinatie de morcov + alte fructe, nu e cazul sa te ingrijorezi!
dpdv economic, mie mi se pare cam scumputz varianta Tedi la sticlutze de 330 ml, asa ca le dau la copii suc Carottella la cutie de 1,5 L care poate fi tinuta pana la 6-7 zile in frigider, dupa deschidere.

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

Eu am un vecin care bea cate 1l si jumate de tedi pe zi.E dependent saracu.si dupa vreo jumatate de an i s-au ingalbenit fata(mai ales nasul), manutele.Adica i s-au portocalit.II cumpara maica-sa sticle din alea mari si daca nu are tedi se pune pe un urlaaaat!
Io sunt contra!Adica sa bei ocazional un paharde suc dar nu sa-l bei in loc de apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lz_cecilia spune:

In primul rand nu inteleg de ce dati copiilor sa bea CEAI?( ceai de dat la cai). Fiecare ceai se bea cu un scop..In al doilea rand ce naiba aveti cu TEDI? E un rahat de suc pe care nu l-as bea nici moarta si in orice caz nu l-as da copilului meu. O cunostinta de-a mea, cica e farmacista, i-a dat copilului sa bea atata Tedi pana ce s-a facut mai portocaliut decat portocala, bietul de el..Cica are continut crescut in caroten , sunt sigura ca e 100% " natural".Daca vreti caroten dati-le suc de morcovi facut de voi, apa plata, lapte si eventual suc Cappy lights, Prigat,etc., dar nu Tedi. Nu vreau sa fac antireclama, dar sucul se face la noi in judet si...stiu cam multe despre el....
Pa si pusy!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Eu nu-i mai dau Tedi de cind am vazut citai depunerile sunt pe fundul sticlei. Pen'ce sa-i dau, nu-i mai sanatos un fruct proaspat pe zi?
Daca vrea suc, ii fac unul la robot (e drept ca e mai migalos) sau cumparat un Prigat la cutie. Asta cam o data pe luna...

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Mai fetelor, cum dau si eu sa mai aflu un sfat despre cresterea copiilor.. hop.. dau de cate un subiect despre TEDI.
Eu lucrez la La Festa( producator si.. de Tedi) .. deci... puteti sa dati cu incredere copiilor sa bea Tedi... Este OK. Depunerile sunt de la pulpa ( de morcov in general).Sa nu cumva sa credeti ca fac reclama... departe de mine gandul asta... Oricum eu sunt bautoare inraita de Coca Cola... dar mi se pare stupid sa spui ca s-au ingalbenit copii ca au baut suc Tedi....chiar nu am primit absolut nici o reclamatie...
Sa stiti ca avem implementat un sistem de calitate ISO, avem departament solid de calitate.. iar Tedi este un produs pentru copii... firma este poloneza, serioasa ( asa zic eu care sunt la ei de 6 ani).. Morcovii sunt cultivati in Romania... prin contract .. se aduc seminte care nu au fost tratate, se specifica in contract ca nu au voie sa se pune ingrasaminte chimice( ma rog, nu stiu eu multe amanunte..tehnice.) avem ingineri agronomi care merg la terenurile respective saptamanal..
Nu vreau sa credeti ca e vorba de reclama....In nici un caz...Ca doar nu e firma lu'mama...
Pe cat posibil as face copilului sub 6 luni suc proaspat la storcator.. iar ... daca nu am timp i-as da , fara retinere sa bea Tedi....Eu consider ca e o parere avizata.. chiar daca la celalalt subiect deschis acum vreo 5 luni.. sau mai bine.. ma criticau fetele ca tin cu firma si vreau doar sa fac reclama...e parerea mea.. de MAMA.
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Si daca se pigmenteaza putin pielea copilului (asta dupa ce bea luni de zile cate un kil de Tedi pe zi) tot nu e un capat de tara! Cand intrerupi "administrarea" ii trece. Pigmentarea e de la betacarotenul din morcovi, care din cate stiu eu ajuta la cresterea imunitatii si nu "strica" la nimic (daca stie cineva altceva, sa ma contrazica, nu ma supar, chiar m-ar interesa).
Ilinca mea obisnuia sa bea cam 2 sticlute mici de Tedi pe zi, si dupa cateva luni mi-a atras cineva atentia ca e portocaliu cupilu' (mie nu mi se parea...). Nu i-am mai dat o vreme si i-a trecut.

_
iaca si noi

Mergi la inceput