Adevarat a inviat! Fie ca Invierea lui Hristos sa va aduca in suflete lumina care sa dainuiasca acolo toata viata
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Iepurasi voiosi,
Cozonaci pufosi,
Oua inrosite,
Suflete fericite,
Pahare inchinate
Sarbatori bogate,
Gand Implinit,
Paste fericit!!!!!
Hristos a inviat!
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos
ADEVARAT A INVIAT!
Frumos zis Kita!
Am fost la inviere cu Seb si a stat cuminte in bratele prietenilor, pana l-a luat foamea, fomistul lui mama! Atat m-a impresionat cum ii luceau ochisorii in lumina lumanarilor!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
HRISTOS A INVIAT!!!!!!!!
Rayan al meu mananca doar in somn, in rest nu vrea. Nu stiu ce sa mai fac. I-am dat Debridat, Calgel pentru dinti, dar ma gandesc ca daca l-ar durea gingiutele, l-ar durea si in somn cand mananca.
Nu stiu. Sunt foarte suparata, desi starea lui generala e f buna. Rade, e vesel, gangureste tot timpul, insa, cand sa il punem la orizontala sa pape e prapad. Offfffffff
Crinuta si Rayan
N-as fi crezut ca aparitia dintilor poate cauza atata durere.
I-am pus si Calgel si tot plange. Nu ma intrebati in ce pozitie l-am hranit, mai bine spus in ce pozitii, asta in timp ce ma plimbam cu el.
Crinuta si Rayan
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48009" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (13)