Jocuri noi (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Nadia1976 spune:
Si de la magazinul de muzica? Iei ceva? Cum???
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
Nadia1976 spune:
Cum deschizi muzeul??? M-am blocat... nu stiu sa-l deschid. Help me, pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
candy24 spune:
Va rog inca o data ce fac la Milko game, la apa aceea care tasneste sau vulcan ce este.Am eliberat-o pe Mo si acum ei au venit cu mine .Dar nu stiu ce sa fac acolo.Va rog ajutati-ma sa-l termin si eu .Multumesc anticipat
Nadia1976 spune:
Candy, ai un capac de lemn in rucsac. Pune-l pe apa, cand e jos, si apoi suie-te pe capac si te duce in alta parte.
dana_ene spune:
Joaca cineva cu mine The Doors ?
Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
dana_ene spune:
Stiuuuu...
ALBUMUL OANEI MARIA
dana_ene spune:
Atunci, poate ca ma ajuta si pe mine cineva cu indicatii, fiindca-s rau......
Cum sa intru in alte camere ? Nu reusesc decat sa intru in camera cu semineul si in hol.
Ce este cu seiful ?
Pana acum am doar 2 carti si un cub intreg.
ALBUMUL OANEI MARIA
Kehleyr spune:
Pai cubul ala il pui intr-un dispozitiv langa o usa (parca cea de langa cuier) si deschide urmatoarea camera. Dar mai ai de gasit niste bucati de scrisoare. Iar cu seiful o sa vezi mai incolo.
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Pai cubul ala il pui intr-un dispozitiv langa o usa (parca cea de langa cuier) si deschide urmatoarea camera. Dar mai ai de gasit niste bucati de scrisoare. Iar cu seiful o sa vezi mai incolo.
Eu am toate piesele la R1 adica 3 bucati dintr-un cub si o carte plus 2 bucati de scrisoare... Nu merge pus in dispozitivul de langa usa nimic... M-am blocat aici!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Nunta noastra