Jocuri noi (4)
Raspunsuri - Pagina 6
vlada spune:
Mie asta mi se pare putin cam obositor si deprimant..mai cautam ..?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
arboria spune:
o idee buna!
edit: il joc pe www.marleentimmer.com/worteldrie/milkiw/english/intro.html" target="_blank">asta acum, dar am un feeling ca l-am mai incercat. poate doar il incepusem si nu l-am terminat....
edit:
nu-mi place ala, e prea pueril
acum incerc asta
http://www.chrisandsam.com/games/game.php?id=157
Kehleyr spune:
Julia, e sinistru asta , mai traiesti? Mie imi sare inima din piept la sunetele astora si la aparitia umbrei aleia negre...
Edit: vad ca l-ai mai jucat si noaptea .
Val, ai terminat Milkogame? Uite www.the-geek.com/forum/index.php?showtopic=327&hl=milko" target="_blank">aici un walkthorugh daca vrei sa ti-l scoti din minte.
pumpkin spune:
Eu n-am sunet si nu stiu ce se intampla...am reusit sa trag si cortina...si am murit iar...
Kehleyr spune:
Acolo am ajuns si eu. Ai facut ceva la tabloul electric? Eu m-am curentat si m-am lasat pagubasa. Ce obiecte ai? Eu am asa: biletul si lampadar ca restul le-am folosit: cheie si surubelnita.
Kehleyr spune:
Pana nu mai apare unul la fel de interesant ca Milkogame/Truelove eu ma las pagubasa ca prea pierd timpul ... Spor la joaca!
val77 spune:
ziua buna
am reusit sa imi termin treaba si dupa acea m/am apucat linistita de joc si ce credeti.....am reusit sa/l termin
ce jucati acum?
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
ad_rianna spune:
mai tineti minte truelove? ca eu sunt tot acolo. ce fac la museu? ca e inchis. am fost la un magazin de vopsele de unde am luat ceva si la unul de muzica unde n-am facut nimic. si m-am impotmolit de vreo 2 zile. ma mai poate ajuta cineva?
gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
arboria spune:
da, si mie mi-a placut milkogame
o sa fac o pauza de jocuri, ca am ajuns sa visez si noaptea ca-s in joc
adriana, daca e inchis muzeul, probabil nu ai luat ceva pana sa ajungi acolo
stai sa ma gandesc....
ai minidisk-ul?
sfoara?
spray contra insectelor?
parca mai foloseai ceva la muzeu... dar nu mai tin minte acum
ai verificat lacul din fata muzeului?
Julia
ad_rianna spune:
le am arboria. oare unde sa ma mai intorc?
mami & gemeneii bianca si tudor (03.11.2004)
cu noi