stuatie incurcata - ajutor

stuatie incurcata - ajutor | Autor: bliss

Link direct la acest mesaj

Am postat si la Contract Colectiv de Munca intrebarea,incerc si aici, poate stie cineva sa-mi raspunda. Am revenit din CIC in mai 2004 si in septembrie 2005 urmeaza sa nasc al doilea copil si in aceasta perioada, de cand am revenit la job am lucrat 8 ore/zi,insa pontajul a fost facut doar pt 4 ore (din motive de economie pt firma). Pot beneficia, in aceasta situatie, de indemnizatie de maternitate si de cresterea copilului? Ca perioada au trecut cele 10 luni, dar in scripte apare jumatate de norma, doar. Mentionez ca, contractul meu de munca este pe norma intreaga. Aveti ideee ce se intampla in aceasta sit? Poate angajatorul plati retroactiv taxele (ar fi 5 luni in urma) ca sa ma aduca la zi? Stoie cineva? multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Din cite stiu nu se pot face plati retroactiv. Pe de alta parte, exista si o hotarire interna a societatii prin care s-au facut platile salariale 50% din salariu din motive tehnice? Pentru ca dupa cunostiintele mele daca firma a lucrat in somaj tehnic, nu influienteaza plata CIC. Nu stiu ce mai zice noul Cod al Muncii.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput