Panourile mele decorative sunt gata
Raspunsuri - Pagina 5
Guestus spune:
Nu ai nevoie de impresar pt asta. O camera digitala doar.
Mergi la http://art.ebay.com/ si analizezi situatia.
Parca este un ebay.de.....le pui la licitatie si vezi ce zice lumea. Este simplu.
Succes
roxanaz spune:
mama sunt super super misto!!!!
si eu subscriu la ideea fetelor de a mai face si a le vinde! eu am doua maini stangi da' la cumparat....platesc cu amindoua!! si Guestus are dreptate, da o incercare la ebay, nu ai ce pierde....poate ai o surpriza placuta.
asa ca ...sustinere morala ai, idei ai....la treaba!!!succes!
Roxana si Patrick
Rozi spune:
Superbe! Felicitari! Toata admiratia din partea celei mai neindeminatice creaturi de pe planeta (io, adicatelea)! Imi plac foarte mult, altfel nu scriam
Singura chestie pe care o pot comenta este: de ce pui calutii de mare pe scoici? Nu se pot fixa altfel? Ca asa nu ies si ei in evidenta, si-s asa frumosi....! Sau poate nu se vede bine in poze?
Cred ca o sa cumpar si eu unul, de la bazar, daca se hotaraste asa.
PS Ideea de afaceri e super! Grabeste-te ca ti-o fura cineva Vezi ca sunt multe mamici care vor sa lucreze de-acasa, poate faceti impreuna!
Victoras (24.08.2004)
Papadia spune:
Caprioara felicitari!Sunt superbe tablourile.Sunt sigura ca daca vrei sa deschizi o afacere o sa mearga sigur.Spor la treaba si daca te gindesti sa vinzi o sa cumpar si eu daca o sa pot.Pupici
moldovan
Ortansa spune:
au iesit super.in ansamblu sunt foarte faine.astet pozele cu canapeaua .
"Ulciorul nu merge de multe ori la apa.De aceea s-a inventat galeata."(anonim)
light spune:
Astept sa vad pozele cred ca arata tare bine. Sincer daca mi-asi pune putin mintea si indemanarea dar si timpul si banii la contributie parca asi incerca si eu cine stie poate intr-un viitor indepartat. Ideea merita retinuta sper ca nu te superi ca ti-am furat-o.Si bineinteles ca scopul ar fi exclusiv decorarea casei pe care inca nu o am mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)
light spune:
Mersi, acu le caut!A nu, ma refeream la fotografiile cu panourile incadrate in sufragerie, deci cum apar ca decor, ca panourile in sine le-am vazut si mi-au placut mult.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)