In urma cu vreo 3 ani mi-am luat si eu tel mobil. Un Siemens A35 pe atunci. Cand vorbeam la telefon simteam ca incepe sa ma doara capul si sa imi sune urechile. Asa ca dupa vreun an l-am schimbat cu un alt Siemens A55. E mai bine, dar efectele de atunci le mai am. Sotul meu a ramas cu tel A35 si acum incepe sa simta si el aceleasi efecte. Eu nici nu pot sa-l mai pun la ureche ca simt ca ma sageata prin cap.
Suntem noi mai sensibili sau chiar telefoanele astea emit radiatii puternice??
Care ar fi telefoanele care emit cele mai mici radiatii. Acum sotul vrea sa-si schimbe tel si nu stie ce sa aleaga.
Cat ar fi limita maxima admisa de radiatii??
Voi ati patit asa ceva. Astept sugestii.
multumesc anticipat
Antonela & Andrada
Buna april! Si pe mine ma deranjeaza tel mobil la urechi!Nu il suport prea mult...daca am de vormit si trec 3-4 minute simt ca imi tziuie urechile Dar cand i-am zis sotului chestiia asta mi-a zis ca ... mi se pare mie ... Poate oi fi eu mai sensibila, si tu la fel Nu stiu, sa vedem si alte opinii!
Eu am Nokia ... nu stiu de care numar, da nu cred ca are vreo importantza.Sotul avea alcatel si nu simtea nimic, eu simteam si la telefonul lui, acum are Nokia si la fel...pe mine ma supara, pe el nu!
Toate cele bune!
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
"Maxima debetur puero reverentia" (Iuvenal) - Copilului i se datoreaza cel mai mare respect