Scorpiutzele - pe unde sunt ? (8)
Raspunsuri - Pagina 14
Anina_n spune:
Buna, fetelor ! 
In sfarsit a iesit soarele dupa atatea zile de vreme cenusie si
! 
Elena, numai la sfarsitul saptamanii voi stii daca am o veste buna ori ba.
Ce ascendent ai ? Si mie mi s-a parut a fi cel mai detaliat horoscop citit pana acum. Si ca sa vezi, ce mult conteaza fiecare planeta in ce zodie este !
Carmen, ma bucur ca am putut sa va vedem in poze ! Sunteti tare frumoase ! 
Of, syd, ce penibil trebuie sa fi fost, sa te refuze ! Stiam ca barbatilor le place cand femeia iubita preia initiativa. Cel putin, al meu este foarte incantat in asemenea momente. 
Asa, nu-l lasa sa-si calce promisiunea fata de Giulia !
Si eu il mai imping de la spate, sa-si mai petreaca din timpul liber si cu mititica noastra, numai ei doi. Iar Cristina numai pe capul lui sta, si cand revin acasa. ![]()
Esme, ce ati facut in weekend, pe unde ati mai fost ?
Monica, mami curajoasa si puternica, cum te descurci singura cu...3 copii ? ![]()
Chiar ca a disparut, Alina, nu am mai vazut nici un mesaj scris de ea pe forum. Probabil nu mai are internet, ce rau trebuie sa fie ! ![]()
O zi frumoasa in continuare, dragi scorpiutze ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
syd spune:
Nu mi-a mers horoscopul,am completat datele si n-am primit raspuns ,de doua zile cred.Ori n-am pus bine data nasterii,ca nu stiu exact.Am pus intre opt si zece seara.
Anina_n spune:
syd, probabil orele sunt de vina.
Ascendent in rac ai avea daca te-ai nascut pana-n ora 21:47. Dupa aceasta ora, ascendentul este in leu, pana-n ora 0.
Incearca mai intai cu o ora in rac si dupa ce primesti horoscopul, mai incearca si pt. o ora cu ascendent in leu. Apoi, vezi care ti se potriveste mai bine ! ![]()
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
Anina_n spune:
Analiza numelui nu se face in acest horoscop personalizat, asa ca poti da ce nume vrei ! ![]()
Nina, mami de
aldaesme spune:
Buna ziua tuturor
,
Fetelor, cred ca nu va va veni sa credeti daca va spun ca am stat acasa…in uikend
Am fost miercuri si joi la prietenii nostri la tara si am jucat o canasta prelungita pana in zorii zilei
.Adevarul e ca a fost necesar sa mai stam si pe acasa si apoi nici vremea nu a fost deloc buna pentru iesiri. Asa ca vineri seara am hotarat ce ne facem sambata de mancare, treaba pentru care aveam nevoie de ciolan afumat…de la Brussel. Prin urmare sambata dimineata a mers Cristi la Brussel pe mine m-a lasat cu un pupic, dormind. Dupa ce a revenit am facut luna si bec in casa…am impresia ca de o vreme incoace el face mai mult in acest sens (si auziti voi la mine…parca ma simt vinovata, un moment, apoi imi trece
). El a frecat sufrageria, dormitorul si baia iar eu bucataria si baia mica
. Da stiu, e mic apartamentul, dar pentru noi doi momentan e ok…nu are sens sa ne dam banii pe ceva mai mare…acum
…Asa si apoi ne-am facut fasolea cu ciolan afumat…nici nu stiu de cand nu am mai mancat chestie din asta, nici nu sunt mare fan, dar o data pe an mi-e pofta si mie . Apoi au urmat hobby-urile si intr-o parte si in alta, momentele romantice si somnul. Duminica am iesit dimineata la plimbare, ne-a prins ploaia, am iesit pe la amiaz, ne-a prins ploaia, pe la 5 am plecat la film, la 8 jumate cand ne-am reintors ne-a prins ploaia, de data asta cu folos ca am vazut si curcubeul, si acu’ aveam si umbrela cu noi. Asa ciudata a fost vremea ca nici tenis nu am putut juca…
Film : “Kingdom of Heaven”. E dragut, film bun de duminica dupa-masa, dar nu exceptional, eu zic ca e genul de film pe care mai bine il inchiriezi decat sa dai bani la cinema.
Asa, acu’ sa imi cer scuze, in special de la Emma, zau ca nu am vrut sa te supar, nici macar nu ma refeream la situatia ta, era foarte generala exprimarea (sau asa as fi vrut eu sa para). Am sa incerc sa nu imi mai infing boticul in acest subiect si va rog tare mult sa ma iertati daca v-am suparat!
Noua prajitura deci se numeste Elena_geo, ca sa nu fie si alte Elena, prajituri
si saptamana viitoare va fi prezentata si altor prieteni…si colegi, sper sa nu ma dezamageasca
.
Hellen, fa si tu un concediu numai tu cu George, “departe de lumea dezlantuita” si daca ai drum incoace sper ca stii ca esti binevenita, iti ofer si praji cu numele tau.
Syd s-a stabilit, intre 16 si 21 iulie suntem la tine pe parcela, mai précis in Lauterbrunen (daca am scris corect) inca nu am identificat ziua cand vom fi la Geneva, dar va fi cu siguranta una. In plus prietenii care voiau sa vina cu noi se cam trag pe fund, asa ca poate vom fi doar noi doi.
Va pup dragelor, multa fericire si…soare, ca vestile din Ro sunt cam …umede

syd spune:
Esme ,acelasi film l-am vazut si noi.Mi-a placut si mai degraba la cinema unde se aud trosniri de arme si armuri de duduie sala.Si sangele care tasneste pe tot ecranul
..Cam toate de acelasi gen sunt la fel.Barbatului i se facuse somn,nu-i placea .Despre venirea voastra,sper sa va placa orasul.Nu vreau sa-mi iau angajamente dar ar fi pacat sa nu ne vedem.Macar un pic acolo..sa facem cunostinta.Sa vad si eu cum arata un barbat bun la toate si iubaret..ca rar intalnesti.Printre altele.![]()
Azi am facut curat si am mancat o cutie mare de m& m bomboane.Se apropie musafirii si mi-e foame de mor..
emma27 spune:
fetelor,ma simt foarte obosita azi si foarte nervoasa,nu e una din zilele mele bune.am intrat,insa sa-i spun esmei sa nu traiasca cu impresia ca m-as fi suparat.eu chiar ma cred rea,nu am fost ironica.si cum as putea sa ma supar pe o dulcica precum esme?!!va pup pe toate,si revin cand o sa fiu in toane mai bune...
Ema
poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43
miraklucker spune:
Buna fetelor,
am cam tras chilul saptamana asta, dar nu inseamna ca nu v-am citit. am stat mai toata seara cu nasul in computer, cautand cate ceva. M-am mai uitat de job sau de scoala ca inebunesc daca mai stau mult acasa.
Aseara m-am agitat sa fac o scrisoare de intentie, noroc ca m-a ajutat sotul meu, spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca nu ma prea pricep, nici macar in romaneste darmite in germana.
Saptamana trecuta a fost Inaltarea asa ca sotul a fost liber. Am fost 2 zile la socrii apoi o sambata acasa am facut curatenie generala, de fapt a facut sotiorul pe mine m-a trmis la plimbare cu pruncii ca sa se poata el desfasura in voie, apoi duminica am fost iar plecati. Dar o vreme...
La socrii ne-am mutat de la unii la altii cu masina, vineri asteptam sa se mai opreasca putin ploaia sa iesim si noi sa luam o gura de aer de munte. Nici vorba tot uikendul a plouat. Azi dupa-masa a iesit in sfarsit putin de soare dar e tare frig
.
Da, Elena sambata venim in tara. Abia astept!!!! Deja am inceput sa impachetez. David ma intreaba de fiecare data adica de cel putin doua ori pe zi "unde mergem acuma??? La Carolin??" asta-i verisoara lui.
Sa stiti ca si la mine e cam la fel, barbatu-meu are impresia ca toata ziua nu fac nimic, merg la plimbare, la cumparaturi, stau la o cafeluta cu prietenele!!!! Cea mai mare dorinta a mea e sa ramana si el cu copii acasa sa faca toata treaba si atunci se va convinge cum e!!!Inainte comenta si mai mult i-am zis sa faca el cum vrea ca eu nu ma supar, acum s-a mai calmat.
Cel putin nu e gelos pe calculator, chiar se bucura ca se poate uita la ce-i place la teleu, altfel n-are nici o sansa cu mine, si pe deasupra nici nu întelege nimic![]()
Monica, cred ca copilasii nostri sunt de aceeasi varsta. Si David face la fel cu Daria, toata vremea vrea sa o pupe se pune langa ea in patut, ii da masinutele lui sa se joace, si asta mica numai poate de fericire, numai cand il vede ca intra in camera e cu gura pana la urechi.
Carmen, asa e si la mine, cand ma vede la calculator David imi spune lasa, lasa, adica sa-l las pe el!!! Nici nu mai indraznesc sa-l deschid, doar cand doarme!!¨
Ninao sa incerc sa-mi fac si eu horoscopul, am incercat odata dar cred ca am dat adresa gresita. O sa va spun ce-mi scrie.
Ema ai inceput cura??? si eu am tot avut tentative dar nu am ambitie, am redus doar macarea incerc sa nu mai manac atata. In vreo 3 luni de cand am inceput am dat vreo 6 kg jos dar ma sunt 4 pana sa ajung din nou la 54kg cum eram inaite de a ramane gravida. Am tot studiat tot felul de retete de aici de pe forum. Mie Montignac mi se pare destul de acceptabil, urmeaza doar sa-l si pun in aplicare!!!!
Uite ca am recuperat!! Am scris pentru o saptamana.
Va pup pe toate, sa fiti sanatoase si iubite !!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Eu sunt happy ca azi sunt solo acasa, aseara mi-a plecat sotul la Bucuresti, dar revine deseara, insa am dormiiiiit... super! Cred ca e necesara asa o pauza!
Ema, nu mai fi catranita draga mea, pe bune... Si stii ca la mine nu e mult pana sa spun ca e gata, daca nu ii place... l-am avertizat sa nu se lege mult de mine ca... ii dau liber la fete oricand! Aseara am fost la sala si... cand am venit eram obosita, era nervos ca nu i-am pregatit ceva pentru "capitala", vesnice discutii... incerc sa imi spun in gand cate ceva si sa ma distrez!
Syd, la mine a venit horoscopul, am ascendentul in Leu, ma recunosc in tot ce scrie pe acolo... ma rog, aproape! Mi-am dat si numele de donshoara', ca eu cred ca ala e valabil!![]()
Mira, spor la impachetat... oricum ai sot de treaba! Ai reusit sa il aduci la o linie de plutire normala... eu mai am!
Esme, te invidiez pentru calatoriile tale, oricum profita din plin acum! Si buna prajitura Elena-Geo
, ma straduiesc sa o fac si eu candva, cam greu cu timpul, dar... Insa ce fac cu cura mea de slabit?
Nina, numar si eu zilele sa vedem vestile! Tin pumnii!
Va pup ca sunt la munca, revin in forta de acasa! Sunt free deseara!![]()
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze