Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (25
Raspunsuri - Pagina 9
Mishulina spune:
Buna seara,fetelor! Abia acum am ajuns si eu acasa...Vestile sunt asa si asa (ca si parerile mele despre dr. T, dealtfel) Cert e ca ma paste o laparoscopie pe la jumatatea lui mai (in scop exploratoriu). Asta daca nu se intampla nimic luna asta! A refuzat din capul locului sa se uite peste analizele facute pana acum (ceea ca m-a surprins) dar a citit totusi biletele de iesire din spital si a ascultat cu interes povestea celor 4 operatii. Bineinteles ca nu i-a placut deloc ce a aflat! Apoi a zis ca nu facem deocamdata hormonii care atesta functionalitatea ovarului pana nu vede laparoscopic starea anatomica a ceea ce a mai ramas din aparatul meu reproductiv.Mi s-a parut ca nu ne da prea multe sanse dar cand l-am intrebat a fost rezervat si "diplomat" spunand ca mai multe va sti dupa laparo..Parca eu nu stiu ce inseamna asta...
As vrea sa va spun mai multe dar sunt obosita si nu mai stiu ce zic...
A si,asa cum ma asteptam, i s-a parut mult prea subtite un endometru de 9 mm in ziua 27 si mi-a dat sa iau Utrogestan,4/zi dar nu mai stiu ce m-a intrebat dupa aceea si natafleata de mine a uitat sa intrebe cate zile...
Ma puteti ajuta si pe mine? Fetelor care ati luat Utrogestan, cate zile ati luat?
Pupice,
,noapte buna si abia astept sa vorbim maine...
utocatalina spune:
Neata fetelor
...sunt in ziua 7 abia...temp. 36.7, ca sa-i aduc aminte Iupuricii...mai am pina in per. buna, dar mi-am propus pentru sfirsitul asta de sap. numai petreceri incepind de azi...asa..sa-mi scot pirleala si sa treaca mai repede timpul..
Ale mi-am inchipuit ca esti prinsa la scirbici
..eu nici nu mai vreau sa ma gindesc la treaba asta, ca ma apuca capul
...cit priveste cheful...sper sa-ti vina repede, ca sa poti sa prestezi fericita si mai ales linistita...ca te cred ca prin atitea probleme nu-ti mai vine de nimic...hai ca o sa fie bine, sunt sigura..
Mishulina cum adica nu s-a uitat pe analize? Pai totusi dupa parerea mea ar fi trebuit sa o faca, eu totusi o sa incerc sa i le vir sub nas luni...altfel cum o sa vada cum stau, ce imi propune numai laparo si atit...immmm...sper sa nu fie chiar asa! Deja m-ai pus pe ginduri, dar cum m-am programat si la Moisa...sper ca macar una din cele 2 variante sa ma satisfaca...desi sunt cam greu de satisfacut
...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Alé spune:
Neata, fetele.
Mi-a revenit!!!! uraaaaaa! De apetit vorbeam. Ca imi faceamio griji ca a disparut. De dimineata eram tare pusa pe sotii, dar era traziu si am aminat-o pe diseara, cind ne vom stringe de pe drumuri... Ma simt mult mai bine ca am redevenit si io normala...
Auziti feteleor, ma batea si pe mine un gind nastrusnic: azi sint in ziua 14 si in proportie de 90% cred ca voi ovula astazi. Si stateam io si cugetam ca dupa ce creste temperatura sa iau si io niste utrogestan, asa, de control. Ce parere aveti? Precizez ca nu am detectat deficiente de progesteron (ce-i drept, n-am facut analize), dar poate oi avea si io endometrul mic sau cine stie... Ma gindeam sa iau una sau doua pe zi. Ce parere aveti?
Va pupa fata si sa aveti o zi care sa fuga repede, ca sa vine weekendul in loc
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute
Cristinna spune:
Buna fetelor
,
Iepurilabine ai aterizat
si sper ca esti sanatoasa si optimista
.Cu foliculii stau bine..pe dreapta am avut unul mai mare de 11mm in ziua 8, care azi cred ca e deja mult mai baban..asa a zis nenea dr.
Eu azi sunt in ziua 11 a CM si dupa muscus si temperatura cred ca azi sau maine cel tarziu voi ovula
.Tot azi ma duc la
la prima injectie cu pregnyl si am un morcooovvvv cat china
.Maine apoi voi suporta injectia nr 2 si apoi gata ..asteptare...Acum sa vedem ce va vrea Domnul
.
Sper ca macar sa se sparga de data asta foliculul si sa nu devina iar chist functional
.De ieri am inceput
la greu
, sper ca sa fie si cu folos.Oricum mai am de pedalat
pana prin ziua 14
Cata
fata dulce.
Florininitu ce vesti mai ai?Cum stai cu mucusul?..
Mishulinatotul e sa nu devii foarte stresata si sa ai incredere...si ai sa vezi ca totul va fi bine
.
Ale..vezi sa ce faci si sa nu pierzi perioada hot
...si cu masina , sunt sigura ca o sa fie bine
.
Thea,Mirona,Kla78![]()
![]()
...sper ca nu am uitat pe nimeni
oricum pup toate fetele si le tin pumnii.
Cristinna
Cristinna spune:
Buna fetelor
,
Iepurilabine ai aterizat
.Cu foliculii stau bine..pe dreapta am avut unul mai mare de 11mm in ziua 8, care azi cred ca e deja mult mai baban..asa a zis nenea dr.
Eu azi sunt in ziua 11 a CM si dupa muscus si temperatura cred ca azi sau maine cel tarziu voi ovula
.Tot azi ma duc la
.Maine apoi voi suporta injectia nr 2 si apoi gata ..asteptare...Acum sa vedem ce va vrea Domnul
.
Sper ca macar sa se sparga de data asta foliculul si sa nu devina iar chist functional
.De ieri am inceput
la greu
pana prin ziua 14
Cata
fata dulce.
Mishulinatotul e sa nu devii foarte stresata si sa ai incredere...si ai sa vezi ca totul va fi bine
.
.
Thea,Mirona,Kla78![]()
![]()
Cristinna
maria_alexia spune:
Buna dimineata fetelor !

Azi dimineata m-am trezit cu gandul ca toata ziua de ieri a fost un vis, ca nimic nu mi s-a intamplat de fapt... Evident ca am mai facut un test, si ... surprise, inca 2 liniute 
Mie chiar nu-mi vine sa cred, insa sotul meu e tare incantat. Sper sa-l ajung curand din urma cu bucuria ![]()
Pana atunci, hai sa nu plec singurica la gravidute, pe cine mai luam? ![]()
Mirona, probabil cel mai bine e sa mai astepti inca putin, pana ce o sa ai rezultatul de la toate analizele. Atunci cand vei stii unde-i buba, se va putea alege drumul cel bun si pentru tine ! 
kla78, picaturelele ar putea fi de la implantare, tinem pumnii sa se prinda bebe mic !
Iepurila, ai uitat sa ne spui tu cum mai stai! Vrem vesti, si numai din cele bune !
Mishulina, ia Utrogestanul fara pauza pana la sfarsitul ciclului. Poate e un ciclu dintr-ala de 9 luni, ce zici ? 
Ale, nu vrei sa faci o echo vaginala chiar zilele astea sa vezi exact cum stai cu ovulatia si endometrul ?
Cred ca creaza dependenta monitorizarile astea, mie mi s-a parut tare emotionant sa vad ce se intampla pe-acolo ![]()
Altfel, probabil poti lua fara grija ceva progesteron, zic eu, eventual mai asteapta o zi, doua, sa fii sigura ca a trecut ovulatia...
Cata
, fain weekend te asteapta!
Sigur o sa te intelegi bine cu dr. T, nu-ti fa griji. Mai mult de atata chiar nu ai ce sa faci, cu siguranta va veni si pentru voi minunea cat de curand !
Pupici pentru toate fetele dragi
Cristinna spune:
Buna fetelor
,
Iepurilabine ai aterizat
.Tot azi ma duc la
.
.De ieri am inceput
la greu
pana prin ziua 14
Cata
fata dulce.
.
.
Thea,Mirona,Kla78![]()
![]()
Cristinna
Cristinna spune:
maria_alexia..deci ai 2 liniute si la al doilea test..ma bucur tare mult pt tine
.Sa ai grija mare de acum si de tine si de bb mic si sper sa te urmam si noi cat de curand
.
PS..fetelor , puteti sa va imaginati ca aici (la cluj) ninge de 5 ore incontinuu????
.Eu nu mai inteleg nimic ce se intampla si cu vremea asta
.
Cristinna
utocatalina spune:
Bravo Maria Alexia
...te-ai scos
cu atitea teste pozitive
...nu-mi dai si mie unul
..sa fi sanatoasa si sarcina usoara, scumpa mea!!!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Mishulina spune:
Maria Alexia sa dea Dumnezeu sa ai dreptate,asta imi doresc si eu ca ma simt cam la capatul puterilor! Ironia e ca aflu exact daca s-a intamplat ceva luna asta sau nu abia intre 1 Mai (adica de Pasti) si 3 Mai(adica de ziua sotului meu)! Nu ar fi frumos din partea Iepurasului sa ma scuteasca de atata chin?
Cata ai dreptate, si eu sunt cam dezamagita,abia astept sa aflu si parerea ta!Poate la tine va fi altfel,ca e alta situatie...Eu i-am spus ca urmeaza sa fac analizele hormonale (pentru prima data) si HSG (sau echo transvaginala,cum considera)si am venit sa ma sfatuiesc cu el,dar inainte de astea sa se uite pe ce analize am facut pana acum,sa-si faca o idee! Mi-a taiat-o scurt ca nu-l intereseaza analizele mele,ca el nu lucreaza asa,o sa-mi spuna cum lucreaza el si daca ne "excita" !!
bine,daca nu,nu...Abia dupa ce i-am spus de operatii i-am captat atentia si a picat pe ganduri ca nu i-a placut ce a auzit si atunci mi-a zis de laparo in scop EXPLORATORIU,repet ,ca sa vada calitatea anatomica a ce a mai ramas in burtica,daca nu-s aderente si ovarul lipit de peritoneu si daca trompa are activitate peristaltica si abia apoi verificam functional, adica hormoni.A zis laparo ptr ca,in cazul mei HSG sau echo transvaginal nu-i ofera informatiile de care are nevoie! Pana la urma ne-am inteles la vorbe si am fost de acord cu ce a zis dar tot nu inteleg de ce nu si-a aruncat un ochi pe hartii ca eu m-am dus la el cu incredere,mi s-a spus ca e foarte rabdator si constiincios! Si la sfarsit,cand l-am intrebat ce sanse crede ca sunt,a zis (diplomat) ca se pronunta dupa laparo,dar ca a mai vazut el minuni....
Cum vi se pare asta?
A,si inca o chestie! Eu m-am programat de luni ptr joi la 18.15 si m-am trezit ca mai erau alte 2 programari tot joi si tot la 18.15, dintre care o graviduta,pe care eram sigura ca o ia inaintea mea,ca la spital asa e...Asta dupa ce am fiert 1/2 ora la usa lui....
Pupice
si sa auzim de bine!