Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (25
Raspunsuri - Pagina 3
adelamaria spune:
Fete dragi, va spun sincer ca mi-au dat lacrimile citind...Pacat ca nu ma puteti vedea! Frumoasa priveliste: ma uit la monitor si am lacrimi in ochi!...Va multumesc mult de explicatii si incurajari...dar incerc sa nu-mi fac sperante. In alte luni aveam tone de simptome (eu le aveam pe toate!) si n-a fost sa fie! Acum...nimic...
...offf, uite, imi tremura mainile si sufletul in mine...O sa investesc intr-un test bun - Ozone sau Clear Blue - sa vad ce iese maine dimineata! Mi-e teama si sa sper!
utocatalina spune:
Florinini poate la mine temp. ridicate se explica ca le iau vaginal...tu le iei cumva oral?
Catalina..monitorizarile incep din ziua 10, de regula...daca iti faci probleme cine te monitorizeaza inainte de Paste suna la Tutunaru si intreaba daca poate si atunci...nr. de telefon il gasesti pe siteul lui reclama
Maria Alexia esti in ziua 33 si la cite pastile zici ca ai lua, eu sper sa-ti vina cm cit mai repede ca sa incepi o noua numerotare...
Cora o sa te tin la curent cind ajung la T...
Adelmaria..bifeaza un test Clear Blue, maine..sper sa fie pozitiv..succes
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Catalina spune:
Dragele mele, va multumesc pentru mesaje si incurajari. Ca intotdeauna se poate conta pe voi pentru o vorba buna si cu folos.
M-a ajutat Dumnezeu si am prins-o pe doctora. A zis sa iau Ova-Mit din ziua 3 in loc de ziua 5 si sa vin la echo in ziua 10 adica fix in Vinerea Mare, ca ea ma primeste. Merg la dr. Neamtu la Parhon.
Mi-a mai revenit zambetul. Sper sa fie ok. Va tin la curent
Catalina
utocatalina spune:
Ma bucur tiza mea..Catalina......
eram sigura ca reusesti!![]()
Chi spune:
Uau! ce de noutati !
Ariadna,
, ce surpriza ! Io acum am citit. Esti gravi?
Sunt ramasa mult in urma cu capu', asa ca nu va suparati pe mine ca vin la spartul targului.
Tonnicica, care-i faza cu fetita ? Io prognozasem o fetita motata la tine si un baietel zurlubatic la Felicity. E invers ? Inseamna ca mi-am stricat "mana" ?!
Tu cum te simti ? E cuminte puisorul ?
Nu mai stiu care e situatia aspirantelor, dat tuturor celor care au reusit sa treaca de partea cealalta a baricadei, le doresc sanatate si multa bafta.
Aoleou, Ariadna, mama, acu mi-a functionat neuronu' ! Trebuie sa iei urgent tratamentul de sustinere. Utrogestan, gravibinon, duphaston, ...in fine, vezi tu. Vezi, ca si psihicul conteaza. Iti tin pumnii.
danangie spune:
ARIADNA 33 ce frumos...D-ne ajuta sa fie bine.Ai facut ceva pentru marirea endometrului?Si eu aveam in ziua a 12-a un endometru de 6 mm.Mic, nu? Tin pumnii pentru maine.
CRISTINNA,MISHULINA,UTOCATALINA,MARIA-ALEXA,FLORININI,ALE',CHI,TONNIA,FELICITY,si toate celelalte fete va salut si va
.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
lumit spune:
Buna!Of,voi va conversati dimineata iar eu abia cand ajung de la servici pot intra pe net...
Multumesc ca m-ati primit inapoi!
utocatalina,ciclul meu are o durata numai de el stiuta!Minim 30 de zile si maxim...3 luni.Dr.mi-a spus ca trebuie sa astept monitorizarea de vineri ca sa spuna daca e ok sau nu si sa ia o decizie in ceea ce ma priveste.
maria_alexia,la mine valoarea prolactinei este aproape dublul limitei superioare a valorilor normale(am avut 42 si maxim era 24).Dupa 3 luni de Brocriptin a scazut la 35 dar ciclu tot haotic este.Analizele pe care le-am facut sunt:
estradiol-60(min.25-max.221)
FSH -4,19(min.2-max.10)
testosteron-0.47(min.0,06-max.0,86)
DHEA-S -2,1(min.0,8-max.3,9)
glicemie -92(min.75-max.115)
insulina-3,95(min.2,6-max.24,9)
Dr.T a zis ca sunt ok.Astept cu nerabdare ziua de vineri,sa vad ce-mi mai spune.
Pupici!
utocatalina spune:
Lumit la asa ciclu nu ma pricep..dar sunt sigura ca vineri cind te va vedea T o sa-ti dea mai multe amanunte..cit priveste analizele este bine ca prolactina nu mai este asa mare...am o intrebare...analizele astea ti le-a recomandat el sau le-ai facut tu asa ca ai vrut? Vroiam sa stiu ca eu nu mi-am facut:testosteronul, glicemia,insulina, DHEA (ce este asta)?
maria_alexia spune:
Lumit, stai bine ! Eu eram cu prolactina peste 50 pana sa incep tratamentul, dar am inteles ca se mai intampla, peste 90 e problema.
Nu stiu cum suportati voi fetelor Bromcriptina asta, ca eu am ales Dostinexul care cica are efecte secundare mai putine, si - pe langa ca ma costa o avere - ma simt oribil, nu ma mai recunosc. Confuzie, dureri de cap, curge nasul, lipsa de concentrare, tot ce vrei...
Scuze ca mi-am varsat si eu naduful, de-abia astept sa ma obisnuiesc cica cu el, sper sa-mi mai revin.
Pupici 
Alexia27 spune:
Bună fetele, ce mai faceți voi?
Hai să vă spun fază: merg eu azi la spital pentru rezultatul analizelor. Bineînțeles că hormonii nu erau gata așa că mă duc și mâine. Și dacă tot eram acolo, s-a gândit doctorița să fac și o eco la gineco, să fie sigură că nu sunt însărcinată. ironic, nu? Și așa am ajuns eu astăzi la celebrul Dr. T., aș putea spune că a fost chiar din greșeală. Și iaca am și eu un folicul de 13,3 mm și un endometru de 17mm, și nu pot să-i folosesc!Zuper!
fetele