Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (25

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Felicitari maria_alexia!Zi-mi si mie unde se vand testele alea pozitive ca eu numai din cele cu o liniuta am nimerit.
Mishulina,eu luam Utrogestan cate 10 zile/ciclu,din ziua 16 pana in ziua 25.
Azi ma duc iar la monitorizare,am emotii de parca dau examen.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

fetelor, am plecat si eu sa iau rezultatele la analize. Ve scriu cand ma intorc. Deja nici frunzele nu se mai vad (de la morcovul din ....) Sorry.

Bine ai venit la Endometru ... uoana. Noi ne stim de la trt. nat. Sa vezi peste ce fete minunate/experte ai dat aici.

Bafta lumit la monitorizare azi. Tin pumnii stransi.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor,multumesc pentru lamuriri in legatura cu Utrogestanul!
Cat despre laparo, nu stiu ce sa zic,am indoieli,si mie mi s-a parut ca a sarit pre repede la asa ceva! Dar in cazul meu sunt atatea semne de intrebare la care nu poate raspunde nimeni incat am nevoie de raspunsuri,ca de ani de zile traiesc "in ceata"..Si mie mi se face pielea gaina cand ma gandesc la taieturi,am deja destule,dar mi-a explicat ca interventia nu e asa de traumatizanta,ca imi baga o camera prin buric(chiar asa s-a exprimat)si vede exact ce e acolo...Apropo,aveti cumva idee cam cat costa o astfel de interventie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

sal fetelor.....vreau sa te felicit si eu MARIA ALEXIA ...si sa dea d-zeu sa fie sanatos ....nu vreau sa fiu pisaloaga dar ti-as da totusi un sfat....dupa ce iti confirma medicul sarcina nu te bucura prea tare...incearca sa fii cat mai calma....o zic pt ca stiu pe cineva care dupa cativa ani de zile a reusit sa ramana gravida ....dar din pacate vestea i-a provocat un avor spontan la cateva zile dupa confirmarea medicului desi lua progesteron....nu lua te rog in nume de rau sfatul meu.......!!!am o intrebare--- cum aici sunt teste de ovulatie nu mi-am mai luat temperatura bazala cam de vreo 2 ani si am cam uitat cum e cu asta ......dupa 11 zile de la insemintare mi-am luat azi dimineata temperatura si aveam 36ș..cand e sarcina trebuie sa fie mai mare???eu parca asa imi amintesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Inteleg ce spui, kla..., adevarul e ca si mie mi-e teama, inca mai avem multe hopuri de trecut. Dar nu putem decat sa ne sa fie bine si sa am grija cat pot de mine, nu?

Ref. la intrebarea ta, uite aici un grafic "ideal"
http://www.fertilityfriend.com/HelpCenter/FFBook/ff_patterns.html#53
Si tot acolo o sa mai gasesti multe informatii despre metoda temperaturii.

Sa aveti un weekend frumos, si sa speram ca o sa apara si soarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna kla78,
daca e sarcina, temperatura bazala trebuie sa fie in jur de 37,1 si nu trebuie sa coboara decat daca vin rushii peste tine, ceea ce sper sa nu tise intample.De obicei temperatura se ridica dupa ovulatie.Sigur nu 37 ai vrut sa scrii in loc de 36?
Te
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Uraaa fetelor, au venit rușii în sfârșit și pe la mine, după 6 zile de întârziere!! Uffff, ce sperietură am tras!

Felicitări graviduțelor de iepuraș!

Mishulina, drăguțo, ia stai tu liniștită, că până la urmă laparo îți dă informații foarte utile...ia gândește-te tu, dacă se întâmpla să ai toat analizele OK, și peste cine știe cât timp să afli că ai tropma obturată sau altceva..Nu e o intervenție grea și nici nu te ține mult în spital. Hai, capul sus, să vezi, că "minunile" alea de care zicea doc, se întâmplă mult mai des decât crede el! Te pupic, fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

SAL FETELOR!!!..........HMMM CRISTINAAAAAAA AS VREA EU SA FII GRESIT DAR DIN PACATE ERA 36..........MAI STITI CE CRED EU?CA MARIA ALEXIA ARE NR DE TELEFON A LUI DOAMNE DOAMNE!!!AI FACE BINE MARIA ALEXIA SA NU-L DAI SI NOUA SA VB CU EL SA-I ZICEM SA NE PUNA PE LISTA AIA PE CARE VEI FII TU CURAND!!!ERA O GLUMA EVIDENT SA IMI MAI TREACA STRESUL ASTA CE-L AM PANA VINE ZIUA DE MARTI SA FAC TESTUL ALA DACA NU VINE ARMATA ROSIE PANA ATUNCI!!!AM VAZUT CHIAR IERI AZI LA STIRI CA O TI`PA DE 22 DE ANI A NASCUT SI SI-A ABANDONAT COPILUL DE NUMAI CATEVA ZILE INTR-UN PARC!!!E DES LA SPANIOLI ASA CEVA......SI NOI NE ZBATEM SI SUFERIM TOT FELUL DE TRATAMENTE ....IN FINE EU UNA AS FII IN STARE SA TREC PRIN ORICE NUMAI SA RAMAN O DATA GRAVIDUTZA CA M-AM SATURAT DE ATATIA ANI ....AM INCEPUT TRATAMENTELE SSI FFF TANARA CAND AVEAM DOAR 21 DE ANI ....ACUM AM 27 DAR ASTA E......D-ZEU CRED EU CA NE MAI PUNE SI LA INCERCARI V-AM PUPACIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mishulina, esti o fetita rasfatata... . Alexia27 spune foarte bine. Citeste-o si gandeste-te. Si eu am facut laparo sapt. trecuta. Culmea este ca io n-am nimic... aproape ca-mi doream sa am ceva, ca sa stiu motivul infertilitatii mele. Te pupic si fruntea sus! Hotararea tu o iei, sper sa fie cea buna pt. tine si bb sa vina curand-curand!

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna fetelor,
Eu luna asta fac stimulare( a doua oara ) si am inceput sa i-au clomiphen din ziua 5 cate 1/2 pana in ziua 9 inclusiv. Astazi ( ziua 8 ) am facut un puregon , in ziua 10 urmeaza al doilea puregon , ziua 11 trebuie sa prestez iar in 12 am de facut eco...Azi la eco dr. mi-a spus ca pe partea dreapta am un folicul frumos iar pe stanga nimic deocamdata...Va doresc un sfarsit de sapt. frumos si La Multi Ani fetelor care sarbatoresc de Florii!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput