Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari (25
Raspunsuri - Pagina 10
maria_alexia spune:
Cata, noi ti-am mai spus: facem pachet de la Sibiu cu teste care sigur ies pozitive! Ce zici, nu le vrei totusi pentru luna asta? ![]()
Mishulina, poate pana la urma va fi mai bine asa, din cate am citit eu despre dr. T, stie el ce stie! Daca el a "mirosit" ca problema nu e hormonala si acum e momentul sa se concentreze pe starea "instalatiilor", macar scutesti banii pe analize deocamdata ! ![]()
Iar raspunsul cu "o sa vedem dupa laparo" sa stii ca e standard la el, uita-te numai peste raspunsurile pe care le-a dat pe site. Se pare ca asta e stilul, iar daca da rezultate, cu atat mai bine 
Pupici 
carmen e spune:
neata' fetelor
va multumesc pt raspunsuri, dar am fost la dr. si mi-a spus sa fac analizele pe 03 mai (a 15 a zi) si o sa le fac atunci
carmen
utocatalina spune:
Mishulina o sa va tin la curent luni ce si cum...abia la 20:00 am programare...sper sa fie bine...Maria Alexia da..poate ca testele voastre sunt mai bune
..ca astea de aici numai negative mi-au fost...dar tot o sa prind eu unul pozitiv pina la urma..
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Mirona spune:
Buna dimineata (la mine ca voi v-ati trezit cam de multisor),
carmen e ai vazut mama ca ase e cum ti-am spus majoritatea, e buna si ziua 15-a.
cata multumesc mult de explicatiile de pe mail, am sa-ti mai scriu si pentru alte dileme ale mele, merci.
Eu m-am trezit mai cu fatza la cearceaf, v-am citit pe voi si parca mai adancite imi sunt corabile acum.
Mishulina draga mea ... m-ai lasat paf. Am citit pe site-ul fermecat majoritatea intrebarilor si raspunsurilor legate de problema mea inainte de ai pune si eu o intrebare. A fost mai degraba un roman. Dar printre altele i-am spus ca el recomanda cu caldura laparo si asta inca prea des si la mai toate pacientele. I-am mai spus ca nu doresc sa fac aceasta operatie. In fine.
Omu' a inteles si mi-a spus ca am scapat de ea, mi-a dat alte 2 solutii.
Acum ... la cat erati voi de entuziasmate de el ... eram gata gata sa o iau spre Buc. Dar cand aud ca nici pe analize nu se uita si direct la laparo .... plus ca am mai vorbit pe PM cu o fata, in situatie similara cu mine - cu aceeasi solutie data de el pe site, si face si ea sapt. viit. tot laparo cu el .... MAMA ........
Scuzati-ma daca v-am indispus. Pai mai Mishulina, eu sa fi fost in locul tau ... cred ca ma luam la cearta cu el. Eu nu prea sunt intreaga la faza cu taiatu. Sorry.
maria_alexia am sa incerc sa-ti dau ascultare, adica sa iau o pauza. Azi ma duc dupa rezultate pe la 3, apoi cu ele in dinti la dr. Apoi mai vedem. Felicit cele doua liniute - MAMI.
Miro
maria_alexia spune:
Fetelor, am gasit pe net o poza a dr. T, ia uitati-va voi ce tinerel da' hotarat e ! ![]()
http://www.eva.ro/sanatate/articol171.html
utocatalina spune:
Maria Alexia vazusem deja poza si am studiat-o si comentat-o cu niste prietene![]()
...
Mishulina eu sunt de acord cu Mirona...adica la faza ca prea repede se recomanda laparo, fara sa se uite si pe analize
..Eu nu stiu ce o sa fac daca luni zice sa nu i le arat si zice laparo...Chiar daca eu ma gindesc sa fac aceasta interventie, mi-e frica si vreau sa mi se si spuna ce si cum
...de ex. Moisa mi-a zis ca se poate sa trebuiasca laparo, dar mi-a zis ca poate sunt aderente ramase de la vreun chiuretaj de cind eram mica si proasta...care nu se vad la HSG...conculzia: daca tot e sa fac, macar sa stiu de ce
...Oi vedea luni!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Mirona spune:
maria_alexia
azi esti pusa pe shotii ... ![]()
mi-am salvat-o si eu sa-l am in fatza ochilor data viit. cand ii scriu.![]()
Miro
danangie spune:
Buna dimineata!
Azi sunt in a 17-a zi.Dimineata imi luasem TB si aveam 36,7.M-am dus pe la baie si cand m-am intors aveam 36,8.Deci,ieri ma dusesem pe la baie si la intoarcere aveam 36,4.Deci,dupa mine am ovulat aseara.Doar ca de dimineata ma doare tare ovarul stang.Alaltaieri ma durea cel drept.Cine stie...
FLORININI tu ce mai zici?La tine au aparut ceva simptome de ovulatie?Ai facut ceva analize aceasta luna?
MARIA_ALEXIA felicitari din nou pentru cele 2 liniute.Bine ca macar tu ai ramas din echipa de luna trecuta care era in asteptare.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
uoana spune:
Buna fetele, eu am amenoree primara. Luni sunt programata pentru laparo si sper sa fie bine, macar sa imi spuna dr daca voi putea avea vreodata copii sau nu.
Oana