Copilasi martie aprilie 2004(53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

gata s-a trezit cocolina (doarme de aseara de la 21 cu mica pauza de laptic la 8),ce sa mai comentez

va pup dulce pe toate, servici usor la (laura) si o zi usoara la mamicutze

iesim afaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Hihihihih, dependenta de DC, se -arata la cuscra mea!!!!!!

Pai mai mamici, tre' sa ne-aratati pantofiorii acilea sa ne mai clatim si noi okisorii:Laura, Oana, Cuscra(spor la cumparaturi...)

Pina plec afara,mai bak okiu la voi.

Catalina, ROBERT si CATALIN
"Citi bani dai pe tine, atit dau si ceilalti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

LA MULTI ANI CRISTINA!!

Sa cresti mare si voioasa,sa aduci numai bucurii parintilor tai!!!
Ela ,multa sanatate si fericire iti dorim de aici ,din nordul friguros al Europei,familia Flinstone!!

LA MULTI ANI ERIC!!!
Sa cresti mare si voinic,sanatos si cuminte!!

Fetelor,noi plecam azi la Växjö( sa va zic cum se pronunta cuvintul asta??) sa o sarbatorim pe Bubulina.O sa mai intru eu si de acolo,dar mai rar.
Pina atunci,va pup cu drag!!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

LaviB:deci ii place si micutei tale natura.

Patul:am o maaaare... problema.Robert nu a vrut sa doarma in patut, drept pentru care l-am dat.Acum doarme cu mine in patul de mijloc.Pun perne de jur imprejurul lui, dar cu toate astea cade din pat, noaptea in somn.Sotul nu poate sa doarma cu noi in pat deoarece doarme lemn, si imi este teama sa nu loveasca copilul, deci in afara de grija copilului as avea si grija lui, deci singura solutie, trebuie sa-mi schimb patul din dormitor.Trebbuie sa-mi iau o canapea care se desface dar sa aibe tablie la cap si manere in lateral, astfel incat sa am mai multa siguranta.Problema este ca nu am timp si nici cum sa umblu cu bebe dupa mine.Voi ati vazut ceva in genul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, am citit doar pe diagonala Sunt cam trista ca ne lasa Veverica noastra! PLEACAAAAAA!!!
Veve, iubito, vino la pupacit, la strans in brate, la plans si alte alea! Ptiuuu ce dor are sa-mi fie de tine, iubitaaa!
Ce n-as da sa apuc sa te vaddd!!!!
Va pupam cu drag, sa aveti un concediu pe cinste, dar te rog nu uita sa mai dai si pe la noi din cand in cand, ca ne va fii ffffffffff dor de tine!
pentru LAUR
pentru AGNES
multi pentru IRINA si FLAVIUS

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Unde pleaca Veve?pentru cat timp?Sper ca e temporar!

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cristinuta mica si scumpa

Elena, distractie placuta! nu-mi fac griji si nici nu-ti mai zic sa un pahar si-n cisntea noastra ca stiu ca asa veti si face! Pupam dulce de tot printesa si vrem multe multe poze! Pupici multi si la cuscru bubosu, la cuscra cea uracioasa si la tot familionu din Vaxjo

Lavi, multam fain pentru lamuriri! Eu tot ce voi cumpara boi lua de la Praktiker, chiar si lavabilu tot acolo vrem sa-l facem...dar acum oscilez intre verde sau rosu...sunt cam in ceata...as face verde pentru ca nu prea are lumea dar si rosu...numai ca rosu cred eu ca arata mai bine in dormitor si nu in sufragerie

Kata, pantofiorii tai sunt superbi! Sa-i porti sanatoasa!

Laura, ce noroc ai avut Te-ai riscat dar a meritat

Oana, ce face Alex mic si dulce??
Veve pleaca/vine la RO pana in octombrie

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ai dreptate Clau ! Veve unde esti iubito ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Alex mai nou ma iubeste de nu mai poate ,chestie total noua pentru ea,ma oboseste cu mersul asta ca numai dupa ea matin acum,de dimineata ii era foame si m-a tras de man sa vin cu ea si m-a dus in bucatarie.Momentan doarme.
Daca Veve vine in Ro cum ia legatura cu noi daca nu mai are net ,are nr voastre?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Sper sa-si gaseasca timp si pentru DC, nu de alta dar e DEPENDENTA si ea de noi nu numai noi de ea ! Stiu sigur !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput